hits

Det beste med hsten

Hvert r fr jeg like panikk nr jeg innser at sommeren er p hell. Men s tar det heldigvis ikke lange tiden fr jeg husker at hsten faktisk er kjempefin!

Det deilige, friske draget i luften som gjr det s godt puste. De flotte fargene p bladene p trrne. Nr man har vrt ute i hstregnet med hunden, og fr igjen varmen under pleddet i sofaen. Den lune stemningen i stua nr man tenner stearinlys.

Men likevel er det n ting som slr alt dette. En ting som for meg gjr hsten komplett.

For det beste med hsten er nr det plutselig ringer p dra og mormor kommer med kjelen.

Friklkjelen!

Oppi kjelen ligger verdens beste frikl, laget med store mengder kjrlighet.Uansett hvor hardt jeg prver selv blir den aldri like god som mormors frikl.Den er kokt dagen i forveien, snn at smaken har ftt satt seg ordentlig. Klen har mistet sin struktur, og pepperkornene danser fritt.

Akkurat snnjeg elsker den.

Thats what friendsare fr <3

/ Takk for at du skjemmer meg bort, Mormor :-)

* Flg Frikl-kona p Facebook *

9 kommentarer

S du har kommet s langt du, det har ikke jeg. Har enn frikldrmmen, en dag, haha..

Anne: Lamme tanker? ;-)

Jeg elsker hsten! Jeg synes det er den beste rstida, og jeg klarer ikke finne en eneste negativ ting med hsten. S for meg er det motsatt: nr vi nrmer oss slutten av juli, s kribler det i hele meg fordi jeg vet at det snart er hst! ;-) <3

Jepp, man har da selvironi!

Er glad i hsten jeg ogs :) Men frikl... Det smaker jo ullsokk :P

h! Ingenting slr minnene om mormors hjemmelagde mat. Ta vare p henne s godt du kan<3

Grunnen til at Frikl er beste dagen etter er at den er kokt lenge nok. S hvorfor ikke koke den lenge nok alle dag en? Det gjr nemlig jeg. Her er den aller beste oppskriften: http://bestemorsmat.blogspot.no/2011/12/farikal.html

Juliane: Ullsokk?! Du har tydeligvis ikke smakt mormos frikl! Hihihihihi ;-)

Hege: h, fine ord! Det skal jeg gjre :-) <3

Skriv en ny kommentar

Flg p Facebook