Nytt år i ørska

01.01.2017 - 23:57 6 kommentarer

Puh! I kveld hadde jeg planer om å ta kvelden tidlig, det ble jo sent i går - og når man har nådd en viss alder, trenger man tydeligvis ikke drikke alkohol for å føle seg litt i ørska dagen derpå ;-)

 


Dere som følger meg på Instagram, vet at jeg elsker @trygveskaug ;-)

 

I dag hadde vi planer om å forlate svigers midt i beste tupplur-tid cirka klokka 12, og forhåpentligvis klinke inn én times soving i baksetet på hjemveien. Men når man våkner opp første nyttårsdag til lyden av to fettere og en kusine som tasser rundt nede i stua, er det jo ikke noe alternativ å dra hjem rett etter frokost. Og når tante og onkel i tillegg frister med utflukt til lekeplass og varmende kakao etterpå - glemte vi både tid og sted og koste oss utendørs i sola i flere timer.

Og sånn hadde det seg at tuppluren i baksetet ble forskjøvet, og isteden ble klinket inn mellom 16.00 og 17.15. Hvis du ikke har barn, så kan jeg fortelle deg at soving så sent på dagen kan forstyrre kveldsleggingen en smule. Det gjorde det - straks er det midnatt, men lillesnuppa sover i alle fall søtt nå ;-)

Vi hadde en kjempetrivelig feiring i går, først og fremst var det 70-årsdagen til svigerfar, men vi husket da på å ønske hverandre godt nyttår når rakettene lyste opp himmelen ;-) Jeg måtte kaste inn håndkledet først av de voksne, og stupte i seng litt før ett. Og i morges fant jeg ut at de hadde klasket til med Mannequin Challenge mens jeg lå og snorket uvitende i 2.etasje.. (Se videoen til svoger'n her - legg merke til lillesnuppas stol i hjørnet mot slutten, hun tok kvelden midt i pakkeleken, haha)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tre fettere som ikke kommer til å glemme fyrverkeri med det første :-)

 

I år som i fjor, syns jeg det er forfriskende å starte på et nytt år. En følelse av blanke ark og alt det der, men jeg har aldri vært noen fan av nyttårsforsetter! Jeg liker heller å få i gang det nye året før jeg i stedet setter meg noen mål underveis.

Det eneste jeg kjenner litt på akkurat nå, er at buksene strammer i overkant mye etter lange uker med julekos.. Derfor kommer jeg til å følge tankegangen til Desirée "FitFocus" i år også: Jeg driter i utfordringer om sukkerstopp, for da vet jeg at jeg kommer til å gå på en skikkelig smell før eller siden.

Desirée sin teori, er at det er bedre å legge til noe, enn å trekke fra noe når det kommer til livstilsendringer. Hvis man heller bestemmer seg for å spise mer frukt, eksperimentere mer med alternativer til sukker på kjøkkenet, så ligger fokuset et helt annet sted. Man mister ikke energi av tanken på å holde seg unna sukker, man får istedet en positiv energi av å legge til noe annet!

Og når man spiser mer frukt - og lager sukkerfrie alternativer til kveldskosen - så spiser man jo også automatisk mindre sukker. Jeg elsker tankegangen, og satser på at det funker like bra i år som i fjor. Frem til desember.. ;-)

 

/ Godt nyttår - og lykke til med pangstart i morgen tidlig!

6 kommentarer

Henriette

02.01.2017 kl.08:24

Også kan man jo bli med fit på 30 dager fitfocuse.no om man trenger en liten kickstart og inspirasjon tiø en sunnere men ikke sukkerfri hverdag :D

Christina

02.01.2017 kl.22:57

Verdt å følge den dama! Og alle de fristende oppskriftene, bare oppskriftsbildene i seg selv er jo magiske :-)

teamchrisa

02.01.2017 kl.12:59

Takk for hyggelig feiring, så lenge det varte :D vi får ta en ny "mannequin challenge" neste gang jeg svinger innom dere i Lærris

Christina

02.01.2017 kl.22:58

Ja, det var moro! Imponert over videoen forresten, good work :-)

M

02.01.2017 kl.21:06

Meeen, man får jo i seg mye sukker og kalorier av frukt også, så hvis målet er å gå ned i vekt, er ikke frukt det beste å velge.

Christina

02.01.2017 kl.23:03

Jeg vet for lite om forskning rundt fruktose og vektnedgang, men jeg vet mange mener sukker er sukker uansett form. Likevel står jeg fast ved at fruktose er veldig mye bedre enn raffinert sukker - da får man i det minste noe næring og vitaminer på kjøpet ;-) Men når det er sagt fungerer kroppen min mye bedre uten sukker og frukt i det hele tatt, så for min del er det best å holde seg helt unna :-)

Skriv en ny kommentar

hits