hits

VIDEO: Anne Brith og ryktene

23.03.2018 - 23:27 Ingen kommentarer

I dag var det tidlig på'n for mor, det er nemlig et lite prosjekt å komme seg til Oslo når man ikke er så fan av å kjøre bil i storbyen. Da støtter man isteden kollektiv-transporten, så klokka 06.30 hoppet jeg på (en folketom) buss, og ferden var i gang!

Jeg rakk nesten møtet som begynte klokka 09.00, men litt forsinkelser til tross - det ble en kjempefin dag med Anne Brith, Stine Speiltvillingene, Maren Erdvik, Martine HalvorsenChristina Fraas (Kirsebærhagen) og Yrja Oftedahl på Egmont-huset i Nydalen.

Vi bloggerne har hatt mye fokus på nettroll de siste ukene, spesielt forum vi mener har blitt en ren arena for ryktespredning, personhets og latterliggjøring.

Det er lett å bli sjokkert over lavmål-nivået på enkelte av diskusjonene, men hva kan man egentlig gjøre? Mye av det som diskuteres er så hinsides teit at vi bestemte oss for å finne på noe gøy i dag.

Så jeg utfordret Anne Brith, som er en av blogg-norges mest diskuterte personer, til å svare på noen av ryktene som på daglig basis diskuteres.

Og sånn gikk det ;-)

/ God fredag! 😍

Edit: Kombinasjonen "påske" og "åpent kommentarfelt" viste seg å være en dårlig kombinasjon, da jeg ikke klarer å holde tritt med alt som kommer inn i kommentarfeltet. Alle kommentarene er nå lagt til moderering, og jeg kommer til å ta kontakt med Egmont for en gjennomgang. Kommentarene er altså ikke slettet, men vises ikke lenger under innlegget.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar