Hjemmelagde tacolefser på 1-2-3

Reklame | HOFF

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Det går fremdeles gjetord i familien om den tiden Peter og jeg var nyforelsket og spiste taco sammen hver fredag. For på den tiden lagde vi nemlig alt fra scratch: Det var salsa, tacokrydder, guacamole – og selvfølgelig hjemmelagde tacolefser.

Dette tok så klart tacomåltidet til nye høyder, og det er derfor det fortsatt snakkes om disse fredagene. Når tacoen smakte så godt at selv Hellstrøm ville tatt av seg hatten 😉

Men i løpet av et par år skjedde både det ene og det andre (les: to barn, hund, hus og stasjonsvogn), som gjorde at det ble litt tiltak med hjemmelagde tacoingredienser. Problemet er bare at vi husker gamledager litt for godt, så hver gang vi spiser taco, vet vi at det kunne vært hakket spenstigere!

For min del er det savnet etter skikkelige tacolefser som har vært størst, og derfor kunne jeg ikke tro mine egne øyne da Hoff tok kontakt og lurte på om jeg hadde lyst til å teste nyheten deres: Lefse- og lompeblanding.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har altså Hoff tatt forbrukerne sine på alvor, og laget en skikkelig gla’nyhet der man enkelt kan lage tacolefser på 1-2-3! Blandingen består av 99% tørket potet, og det eneste man trenger, er å tilsette vann og mel før steking.

At man må tilsette melet selv er for øvrig helt bevisst, fordi man da kan bruke hva slags mel man ønsker selv. Hvete, spelt, glutenfritt mel – det bestemmer du selv 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tilsett vann og mel..
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.. og kjevle ut til ønsket tacolefse-størrelse!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Prøver stekespade-trikset 🙂
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Godgjør seg i panna <3
 

Og la meg bare si det sånn: Hjemmelagde tacolefser is back! For å sitere gubben: “Fy flate, dette var godt…” Jeg var litt spent på hvordan barna kom til å reagere på hjemmebaksten, men det hadde jeg ikke trengt å uroe meg for. Bare konsistensen i seg selv banket jo ferdig-lefsene ned i støvlene 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Om nom nom..
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
It’s a wrap 😉
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Til og med godkjent av taco-klypa.
 

Lefse- og lompeblanding er også perfekt til å lage deilige potetlefser, og siden produktet ikke er tilsatt verken salt eller sukker, kan det brukes til både salt og søt mat. Hva med å teste dem som frokostlefser med pålegg? Eller den tradisjonelle varianten med smør, sukker og kanel?

Eller bare ta tacomåltidet til nye høyder. For enklere blir det i alle fall ikke å imponere med hjemmelagde tacolefser 🙂
 

* Følg HOFF på Facebook *

14 kommentarer
    1. Det anbefales! Jeg lover deg at du innser hvor lite ferdig-lefser faktisk smaker i forhold. Tips: Stek dem så lenge at de får lysebrune flekker, da smaker de ekstra godt 🙂

    2. Dette er et sponset innlegg ja, og jeg er stolt av å få anbefale gode produkter til leserne mine 🙂 Nordmenns tacomåltid skal man ikke kimse med, og jeg hadde ikke turt å anbefale hjemmelagde tacolefser om de ikke hadde tatt tacoen til nye høyder. Det kan jeg love deg 🙂

    3. Anonym: når man reklamerer for noe, pleier man å få “betalt”, det er jo poenget med reklame ✌✌ Tv2 sender heller ikke reklame for at vi skal få gått på do i løpet av filmen. Firmaet får omtale, og noen andre får noe tilbake✌✌

    4. Trine: jeg skjønte jo det? Jeg skrev at jeg trodde hun hadde fått en del, og derfor kunne teste lompene til mer enn taco 🙂

    5. Åh, da misforstod jeg den forrige kommentaren din 🙂 Men ja, i dag skal jeg teste de to siste pakkene på lefser med pålegg – og med smør, sukker og kanel! Det blir søndagen sin, det 😉

    6. Mulig det bare er meg, men jeg er bekymret for at de har en aldri så liten potetsmak over seg? Jeg har prøvd mye rart på taco altså, men med potet tror jeg nesten jeg må dra linja 😀
      Men hvis ikke, så skal det i alle fall testes ut!

    7. Tre spiseskjeer mel gjør susen! Eller altså, blandingen består jo av 99 % potet, så det spørs jo hvordan smakssansen din fungerer. Men jeg tenkte ikke over det, var bare kjempeglad for å få tilbake den “nystekte” smaken jeg hadde savnet. Tenk over lukten neste gang du åpner ferdiglefser.. Det lukter jo ikke spesielt ferskt 🙂 Men hvis du tester denne blandingen, send meg en tilbakemelding da! Og gjerne hvilken type mel du valgte å bruke. Gøy å høre andres erfaringer 🙂 God søndag!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg