hits

Video

VIDEO: Anne Brith og ryktene

I dag var det tidlig på'n for mor, det er nemlig et lite prosjekt å komme seg til Oslo når man ikke er så fan av å kjøre bil i storbyen. Da støtter man isteden kollektiv-transporten, så klokka 06.30 hoppet jeg på (en folketom) buss, og ferden var i gang!

Jeg rakk nesten møtet som begynte klokka 09.00, men litt forsinkelser til tross - det ble en kjempefin dag med Anne Brith, Stine Speiltvillingene, Maren Erdvik, Martine HalvorsenChristina Fraas (Kirsebærhagen) og Yrja Oftedahl på Egmont-huset i Nydalen.

Vi bloggerne har hatt mye fokus på nettroll de siste ukene, spesielt forum vi mener har blitt en ren arena for ryktespredning, personhets og latterliggjøring.

Det er lett å bli sjokkert over lavmål-nivået på enkelte av diskusjonene, men hva kan man egentlig gjøre? Mye av det som diskuteres er så hinsides teit at vi bestemte oss for å finne på noe gøy i dag.

Så jeg utfordret Anne Brith, som er en av blogg-norges mest diskuterte personer, til å svare på noen av ryktene som på daglig basis diskuteres.

Og sånn gikk det ;-)

/ God fredag! 😍

Edit: Kombinasjonen "påske" og "åpent kommentarfelt" viste seg å være en dårlig kombinasjon, da jeg ikke klarer å holde tritt med alt som kommer inn i kommentarfeltet. Alle kommentarene er nå lagt til moderering, og jeg kommer til å ta kontakt med Egmont for en gjennomgang. Kommentarene er altså ikke slettet, men vises ikke lenger under innlegget.

Video: Hotellsenga

I går var vi på event med blogg-gjengen, og Peter og jeg hadde booket hotellrom for natten. Endelig skulle det soves!

Men... Det gikk selvfølgelig ikke som forventet, så nå tror jeg rett og slett det hviler en forbannelse over Peter og meg og hotellrom.

Snurr film :-)

(Musikk: Bummin on Tremelo Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/)

I God lørdag! 😊