En sånn dag

Sorry, men i dag er det en sånn dag. En sånn dag hvor jeg egentlig ikke burde poste noe nytt innlegg, for jeg er liksom litt for syk til å komme med en god historie. Jeg vet mange bloggere bruker bloggen som en slags dagbok, men jeg er ikke helt der. Livet mitt inneholder litt for lite glitter til å brettes ut i dagbokform.

Men i dag har det jo også vært en sånn dag hvor jeg egentlig burde holdt senga og aller minst hatt mammaperm, og siden jeg både karret meg ut av senga og hadde mammaperm, så kan jeg jo like gjerne oppdatere bloggen også før jeg stuper i seng.

Peter og jeg blir faktisk ikke enige, for han mener det er best å ikke blogge når man er syk. At det bare blir syting og klaging uansett på sånne dager – men samtidig ser jeg jo at veldig mange stikker innom “Konatil” i løpet av en dag, og det gjør meg så glad! Så da tenker jeg at det er bedre å skrive noen få ord  – enn å ikke gi lyd fra seg i det hele tatt 🙂

I dag har vi hatt en håndverker på besøk, nærmere bestemt en rørlegger som var på plass 07.15 i dag tidlig. Det var litt for tidlig for lillesnupp og meg. La oss bare si det sånn at vi fortsatt er litt tidsforvirret etter å ha stilt klokka.. Heldigvis var gutta oppe og hoppet, så rørleggeren var i full sving da lillesnuppa og jeg kom subbende ned trappen til frokost.

Jeg regner med sånne morgenfugler av noen rørleggere er vant til å se trøtte fjes når de er på hjemmebesøk så tidlig om morgenen – men jeg tror neppe de er vant til at trøtte fjes ikke blir det spor mer våkne i løpet av dagen. For siden vi skulle bytte ut en hel do, og siden arbeidet visstnok ikke gikk helt knirkefritt, så ble den stakkars rørleggeren hos oss i veldig mange timer.

Og jeg så ut som et vrak da han kom, og jeg så ut som et vrak da han dro – seks timer senere. Jeg fikk en sånn intens trang til å forklare meg også, det var like før jeg åpnet munnen og lot ordene rase ut: – “Ja, eh, nei – jeg pleier ikke å gå i denne grå joggebuksa hele dagen altså, det er bare det at jeg er syk nå – og jeg har rett og slett ikke orket å ta meg en dusj enda, selv om det er ettermiddag – jeg er bare så innmari gåen. Jeg har mer enn nok med å ta meg av lillesnuppa her, og håret mitt pleier ikke stå sånn til alle kanter heller altså, det er bare i dag – du kom liksom på en litt dårlig dag, da kan du si..

Ikke at han sannsynligvis brydde seg, men jeg fikk bare en sånn trang til å forklare meg. Det verste er jo at han kommer tilbake i morgen tidlig – og da kommer jeg jo ikke til å se det spor bedre ut, haha 🙂

Jeg skal jeg vedde på at jeg fortsatt har på meg den grå joggebuksa mi, også.

 


Takk til Snapchat som gjør sykedagene litt lystigere 😀

 

/ Dusje – så marsj i seng. Nattis 🙂

* Følg Konatil på Facebook *

9 kommentarer
  1. Off😱 Du så ikke god ut😂 God bedring til deg😷🤒 Håper han ikke ble så skremt at han uteblir i morgen😂😂

  2. Usj,jeg føler med deg!! Det er ekstra slitsomt å være syk når man må ta seg av barn. God bedring!🤒

  3. På sånne dager er det lov med gråe joggebukser, eg har 2, alltid klar for ein joggebukse dag, med lykketroll/hårføner sveis😂😜 God bedring,måtte alle dine basselusker hoppe ut vinduet i natt, så du våkner frisk å fin 🙂

  4. Gudbedre… hvor har dere fått tak i en rørlegger som stiller på jobb kl 07.15,og det ute hos kunde? Er han snart pensjonist kanskje? De trenger jo lite søvn.
   Mannen min er nemlig rørlegger,mester sådan,det har jeg blitt pålagt å få frem x antall ganger. Men,et stort MEN,mannen min kommer seg omtrent aldri opp av senga før 9-10,for så å slurpe kaffe etter en halvtimes dusj. Så skal han ditt og så datt. Jeg blir gal av for lite alenetid.
   Og greia er,har jeg fått med meg etter x antall år,det gjelder for alle rørleggere her i distriktet. De lever et slaraffen liv på jobb med hyppige kaffepauser og pølsespising på Brødrene Dahl (grossist).Der står pølsekjelen og putrer hele dagen,tuller ikke.
   Tenk om min rørleggerMESTERmann kunne dratt på jobb kl 07? O for en lykke. Ikke misforstå,jeg er glad i min rørleggerMESTER.
   Forøvrig sies det fra sidekroken her:” hæ.. 6 timer for å bytte en dass ække mulig”.
   Sjarmerende,ikke sant?
   Hils til rørleggeren i morgen og si han er unik for sin “art” 🙂

  5. Uff, synes synd i deg som er så mye syk 🙁 håper virkelig det gir seg etterhvert, er kjedelig å gå å hangle hele tiden!!
   Men hvorfor kan ikke Petter ta Nora på dagen når Gustav er i barnehagen? Skjønner ikke hvorfor ikke kan ligge i sengen å være syk?:p

  6. God bedring!:)) Har du fått opp nivået på d-vitamin? Leste at du hadde lave verdier og skulle begynne med tilskudd:) Ofte er det underliggende grunner til lave d-vitaminnivåer, har du sjekka for autoimmune sykdommer?
   Håper du har en bedre dag i dag:D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg