Morgendagens stjerner heier med rumpa!

/ Sponset innlegg

I helgen sparket vi endelig i gang hyttesesongen med grilling, iskrem og fotball i strålende solskinn! Og det er først når vi kommer på hytta til mamma og pappa om sommeren at vi virkelig tenker over hvor store barna har blitt siden i fjor. Særlig lillesnuppa, som har gått fra å være en liten bylt i skyggen under parasollen, til å sparke fotball med storebror på gresset foran hytta.

I fjor lå hun bare og så på, men i år er hun hakket unna å grisetakle fatter’n og sette ballen rett i krysset 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Og derfor er det ekstra moro at Libero har en egen fotballkampanje nå, med skikkelig tøffe fotballbleier! I forbindelse med fotball-EM i sommer, vil Libero UP&GO og Libero Comfort i en begrenset periode ha et design som er inspirert av fotball og fargene fra det norske flagget.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Selve kampanjen går ut på å løfte morgendagens stjerner, som er dagens bleiebarn. Tenk på det! Et eller annet sted, akkurat nå, løper fremtidens Ronaldo rundt og sparker ball. I bleie. Det er en morsomt tanke, det 🙂

I hver bleiepakke finnes unike koder, og alle som registrerer 12 koder på Libero sine sider, mottar en fotballdrakt med eget navn på ryggen! Drakten falt veldig i smak her i huset, selv om det er en rimelig misunnelig storebror som gjerne skulle hatt en selv også..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

KONKURRANSE!
Har du lyst til å vinne en fotballdrakt (str 86/92 – uten navn på ryggen) til en liten forballsparker? Legg igjen et “Ja, erru gæren!” eller noe annet smart i kommentarfeltet, så trekker jeg en tilfeldig vinner. Men husk å fylle inn mail-adressen din sånn at jeg får kontaktet deg!

Mens du venter i spenning, kan du sjekke ut denne lille fotballfilmen som Libero har laget, med morgendagens stjerner i søt fotball-action:

 

 

/ Tro det eller ei, men morsomt design gjør faktisk bleieskiftet artigere 🙂

* Les mer om morgendagens stjerner og Liberos fotballbleier *

100 kommentarer

Siste innlegg