Pjusking og jubel

Etter en uke tilbake på nittitallet, med mye snakk her i heimen om OP og André(as) og Grete og Ingunn og Carro og klinekonkurranser og roligdanser – har Peter og jeg bestemt oss for å ta noen nødvendige grep. I kveld må det bli kjærestekveld.

 

 

For selv om vi har kost oss fælt med mimring og kleine skriblerier en stund nå, så er det viktig å ikke glemme å leve i nuet. Ta vare på parforholdet. Sette av tid. Bare være to. Pjuske litt på armen, og sette pris på at vi heldigvis er langt forbi den nådeløse ungdomstida. Og sist, men ikke minst – nyte det faktum at vi slipper å gå gjennom den tida en gang til!

I kveld skal vi gjøre noe vi har snakket om i flere år; vi skal se en hel film! Og ikke en hvilken som helst film, men en som seilte rett inn på begges favorittliste på starten av 2000-tallet:  “Den fabelaktige Amélie fra Montmartre”. Har bare sett den én gang, men husker jeg falt pladask, før jeg løp rett til Platekompaniet for å kjøpe CD’en med filmmusikken 🙂

 

 

Så nå skal vi krølle oss opp i sofaen, ta en veldig etterlengtet frikveld – mens vi jubler litt over at ingen av ungdomsforelskelsene ble noe av 😉

 

/ God fredag!

* Følg Konatil på Facebook *

4 kommentarer
    1. Det er så gøy å lese bloggene deres parallelt! Nyt kjærestekvelden, Amelie-filmen er så romantisk at jeg dåner i hjertet bare av å tenke på den!

    2. Den filmen viste kjæresten min meg for en stund siden, og jeg elsket den! Håper dere hadde en fin filmkveld! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg