Duften av sitron og panerte fristelser

/ Sponset innlegg

Det er ingen hemmelighet at min kjære mann har levd med fiskefrykt nesten hele sitt liv. Han har fortsatt traumer fra den gangen moren og faren glemte bursdagen hans, og serverte kokt torsk som luktet i hele huset, haha 🙂 Jeg ler fortsatt av den historien, for Peter klarer til dags dato ikke å snakke om det uten å få antydning til skjelving i stemmen.

Heldigvis har han kommet seg forbi fiskefrykten for lengst, men hvis han kunne velge fritt, ville han helst spist panert fisk flere ganger i uka. Og derfor gledet det litt ekstra da jeg fikk høre at Findus denne høsten har kommet med panert fisk som inneholder hele 70% torsk og som atpåtil er nøkkelhullsmerket!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Denne uken testet vi varianten “Sitron og pepper”, og la meg bare si det sånn.. Når fisken lukter frisk sitron allerede i stekeprosessen, er det mye som tyder på at måltidet kommer til å falle i smak hos både store og små 🙂

Med fire sultne mager er det ekstra kjekt med mat som bare skal rett inn i stekeovnen, og dermed gjør hverdagen hakket enklere. Da kan man lage tilbehøret i mellomtiden, og denne gangen gikk jeg rett og slett for oppskriften som stod bak på pakka! “Salat med søt mangosalsa” viste seg å smake utrolig godt til den panerte fisken – oppskriften samt litt mer nyttig info, finner du her 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lettpanert torsk er et sunnere alternativ i hverdagen – og selv om det ikke er et slankeprodukt, liker jeg at det kan være enkelt å servere et smakfullt, fullverdig fiskemåltid. Og gubben? Han elsket det!

 

Konkurranse – Del tips, vinn premier!

Nå kan du vinne timer med personlig trener til deg og vennene dine, til en verdi av 9000 kroner!
Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å dele ditt beste sunnhetstips på Findus sin Facebookside. 10 stykker får dessuten en eske hver med lettpanert-produkter.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

/ Lykke til!

* Følg Findus på Facebook *

Siste innlegg