1. I fjor reiste jeg til Spania med kjæresten i slutten av Mai. Og når vi kom hjem lot han kofferten ligge helt til vi dro til Kreta i slutten av juli. Da tok han bare å pakket litt om. (Hadde tatt ut av skittentøyet) Så du er ikke alene!

  2. Haha 😂😂😂 Hadde sikkert gått på samme måte om mannen her i huset skulle pakka ut selv. For å slippe å trø over kofferten hans i dagesvis tar jeg skittentøyet og dumper resten i senga hans 😥😅

  3. Vi kom hjem fra ferie for fire (!) uker siden. Jeg pakket ut av min bag, og spurte hva av hans tøy som skulle vaskes. Han skulle se gjennom det sa han. Bagen står på kontoret fremdeles, og han lurer på hvorfor han ikke har rene boksere.

  4. Her står kofferten åpen nedenfor senga, og det har den gjort siden vi kom hjem fra ferie i juli. Klær man trenger blir hentet ut, og noen ganger blir nye klær lagt nedi som en mellomstasjon 🙈🙈🙈

  5. Hei!
   Dette tipset funker og har faktisk en reell verdi; si at alle som har vært på tur må la koffert og bag stå i garasjen, eller på balkongen, et par dager… Lokket/glidelåsen skal være litt åpen for om man har med seg veggdyr eller andre uønskede gjester fra utlandet skal de få anledning til å rømme eller fryse ihjel. Skittentøy kan hentes inn forløpende og legges rett i vaskemaskinen, det som er rent blir ristet, brettet og lagt rett i skap eller skuff. 🙂

  6. Jeg har bært mannen sin bag inn på roterommet så jeg slipper å bry meg om den, for den har stått der siden vi kom hjem fra sommerferie i juli!

  7. Men han hadde da et blogginnlegg her for en stund siden at han skulle ta den med en gang???? Og så ett to-tre dager senere at han skulle ta den med en gang???
   det må altså være definisjonen av “med en gang” det er noe galt med!
   Min gubbe har forresten en idiotsikker måte å få kofferten sin pakket ut på: Han kjøper en flaske vin til meg, som jeg finner når jeg pakker den ut….. 🙂 Jammen bra han ikke reiser så ofte!
   (Og i sommer var det MIN koffert som ble stående i flere uker. Ikke for det. Jeg bestikker ikke noen med alkohol for å fjerne den, men tar helt ansvar for å hoppe over eller gå rundt, helt til treåringene begynner å pakke ut for meg……)

  8. Jeg har begynt å ta kofferten ned i kjelleren på plassen sin, med hele innholdet i, da står den i alle fall ikke i veien for meg. Så får han rydde ut når han gidder. Så gliser jeg for meg selv når han løper rundt å leter etter ” den hvite skjorta” et par måneder senere. Jeg vet godt hvor den er, men han får finne ut av det sjæl. Mest sannsynlig neste gang han trenger koffert;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg