1. Hehe😄Så sant så sant 😉 Jeg for min del skal ikke ut på no shopping Idag, frister ikke litt engang! Det hagler inn med reklame på både Mail og sms, ørten ganger om dagen nå, jeg sletter og det kommer bare fler, så jammen godt når denne dagen er ferdig … 😏

  2. Så sant så sant. jeg har dessverre ikke råd til noe uansett tilbud for jeg er såkalt sosialklient med kun Nav sitt minstebeløp å klare meg på i måneden.

  3. Ekstremt mye reklame. Tipper folk kjøper maaaasse de egentlig ikke trenger. Blir så lei av kjøpemaset. Til info- reklame for black friday på din blogg og…😝😝men- tipper du ikke kan påvirke det…;)

  4. … og en annen ting: “Hvis du kjøper noe til 1500,- som egentlig koster 2000,-, har du ikke spart 500,-. Du har brukt 1500!

  5. Er så stolt av meg selv for en gangs skyld 🙂 Har ikke brukt ei krone på den svindel-fredagen 🙂 Verden vil bedras osv. Herlig du er forresten 🙂 Liker bloggen din fordi du har en unik blogg,som tar litt rotta på det gjengse:-)

  6. Jeg er veldig fornøyd med at jeg ventet til idag med å bestille flybilletter nordover for å besøke familiemedlem på sykehus. Istedenfor 2000+ på onsdag måtte jeg ut med 830 kr for akkurat samme reise i dag. ❤️norwegian. Så kan pengene jeg sparte i gå i gavepotten..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg