Overnattings-tips

Både Mamma og Svigermor er av den omtenksomme typen, og det syns jeg spesielt blir synlig når de kommer på overnatting. For gjett hva de bestandig har med seg i baksetet i bilen? Sengetøy!

Det høres kanskje litt rart ut å ha med egen dyne og pute, for det har vi jo selvsagt liggende på gjesterommet fra før. Men for en småbarnsmor som har skittentøy opp til ørene og helt sikkert kunne satt på en vaskemaskin hver eneste dag hele uken, så er dette faktisk til stor hjelp!

Det er ikke sånn at jeg blir sur når gjester kommer på besøk uten sengetøy, altså – men det hjelper veldig å slippe å vaske sengetøy som har vært i bruk i toppen to netter. Og for oss som i tillegg har et flittig brukt gjesterom, er det ikke bestandig en mulighet å “la det ligge” til neste gang gjestene dukker opp heller.

 


Tommel opp for mammas dyne 🙂

 

Det blir riktignok litt skjevhet i regnskapet siden både Mamma og Svigermor blir oppriktig sure dersom vi tar med sengetøy når vi skal overnatte hos dem – men som Svigermor sier: – “Det blir noe annet for oss, vi er ferdige med stappfulle skittentøyskurver, vi!”

Men håndkle.. Det pakker jeg med 😉

 

/ Snille mødre – bra for meg, bra for miljøet!

2 kommentarer
  1. Eller man kan gjør som en kar her på vestlandet gjorde, da det ringte på døren før helgen.. Og han gikk ut for å åpna og se hvem det var, ein stormfull og regnvåt kveld..
   Og ga følgende replikk til sin svigermor som stod med sekken klar, utenfor døren for å hjelpe til..
   – Jammen, står du her ute og frys, svigermor.. Du kan jo ikkje det… Du må komma deg heim i varmen..
   =D =D

  2. Stor grad av gjenkjennelse her, gjester som tar med sengetøy verdsettes høyt! Når man både er dritlei av å vaske, har begrensa plass til å tørke tøy, og ingen tørketrommel, er det ekstra digg å slippe doble mengder sengetøy!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg