Jeg bare lurer..

Er det noen som kan svare på spørsmålet: Teller dette som å ha ryddet ut av bagen?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Med vennlig hilsen samboeren til en mann som sier han har ryddet ut av vinterferie-bagen.. Og atpåtil er fornøyd med egen innsats.

 

* Følg Konatil på Facebook *

32 kommentarer
  1. Nope! Ville ikke blitt godkjent her i huset. Men jeg har en mann av samme alen, så de må oppdras litt 😉

  2. Jeg synes ikke det. Er bagen ryddet, burde den ha vært lagt tilbake på plassen sin også 😀

  3. Har du en bred kost? Hvis ikke, skaff deg en. De er veldig praktiske til å sope hele røkla inn i ett hjørne til han behager å ta tak i det. Advarsel: Kan hende haugen vokser før den minker.
   Hilsen en som ble lei av stadig å rydde slike hauger.

  4. Med litt (MYE) godvilje kan man jo alltids gå med på at han HAR ryddet ut av bagen.. det lærte jeg når mannen, i samme situasjon, presterte å bemerke at jeg BARE hadde sagt han måtte rydde ut av bagen – ikke at han måtte leggealt på plass.
   Jeg har lært meg å heretter gi alt inn med teskje og passe på at ingenting kan “misforståes”. 🙂

  5. Ser ut som min datters system det der. Hun rydder, og 10 min senere ser det like jævlig ut igjen. Hun er 19 år forresten.

  6. Dersom alt er ute av baggen kan det potensielt tolkes som å ha TØMT baggen, derimot er det langt i fra å ha RYDDET ut av baggen (som må tolkes som å rydde ting på plass, ikke kun å tømme det ut).
   Hilsen ho som nå holder på med et filosofikurs 😛

  7. Nope. Ikke et sekund.
   Men, nå skal det sies at jeg har et eksemplar av mannearten som pakker ut av bagen i det vi kommer hjem. Forsvarsmann.

  8. Eeeh nei.
   Men! Bagen e jo tom, så han har jo; i ordets rette forstand, TØMT bagen.
   Flisespikkeri? Mulig, men han har på en måte rett..!

  9. Hiver meg på her! Hjemme hos oss heter det ‘flytting av rot’, ikke rydding. Ryddet er det når det ligger på plassen sin☺

  10. NEI det kaller jeg ikke rydding!! Det kaller jeg rot og skrot ligger strødd utover alt.. du må bare bruke den høye C så kansje Peter hører etter 😨😁😁😁😁😁😁😁😜😜

  11. Han har ryddet ut av bagen,men ikke opp av gulvet
   Så for at den skal bli godkjent må han oxo rydde opp av gulvet så kan han stolt si bagen tømt og innholdet ryddet bort:)

  12. Jeg hadde klikket! Jeg ser på sånne kofferter og bager som virus- hvis du ikke tar det med en gang så blir det bare verre og verre å bli kvitt. Dessuten vokser de etterhvert…

  13. Jeg hadde tråkket på det ved enhver anledning helt til det muligens går opp for ham at klærne blir ødelagte, bøkene og lekene hadde jeg bedt ungene legge på plass (selv om jeg regner med at de også lå i bagen, men å få det ødelagt på grunn av at pappan er litt dust er litt drøyt). Min eks hadde en ting med at han ikke gadd bære skittentøyet ned i kjelleren. Han fikk beskjed om at jeg tok ungenes tøy og mitt eget (ungene var små da) og om han ville ha sitt vasket så måtte det befinne seg i vaskerommet i kjelleren. To ganger gikk det så langt at skittetøysdungen hans ble så stor at vi nesten ikke fikk opp soveromsdøra og han ikke hadde flere rene boksere… Men da skjønte han til slutt at jeg mente alvor og problemet var ute av verden. :o)

  14. NEI! Alt skal ryddes bort, sånn er det hvertfall her. Eller, kremt… Jeg mener det, men min gubbe kjører nok samme metode som din.. Eventuelt “kan ikke du rydde den, du er så mye flinkere til det enn meg”. Jeg går ikke på den lengre, for å si det sånn 😉

  15. Som jeg sa til mannen min her om dagen: kan du være så snill å gå over gulvet med støvsugeren, det ser ikke ut! Og joda, han gikk over gulvet, støvsugeren i armene og satte den fra seg i andre enden av stua…. Hadde han stikkontakten i? Nope….

  16. Hahaha nei 😂 Dette ligner på når jeg ber mannen pakke ut av handleposene. Han pakker ut av posene og setter alt på benken. Han mener han har pakket ut av handleposene (og han har jo forsåvidt det men allikevel) 😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg