Mitt nye favorittbilde

Vår lille Cavalier King Charles Spaniel er ti år gammel, og heter Teo. Han er familiens lille godgutt, og vi setter pris på hver dag vi får med ham.

Han har sine favorittsteder, men hytta til svigers troner soleklart på toppen. Her legges hundebåndet igjen i bilen når vi kommer, han får spankulere fritt på den store tomta fra morgen til kveld, boffe på fugler, slukke tørsten rett fra vannet nedenfor hytta, ligge i skyggen under et tre og bare være.

Og jeg kan jo ikke si for sikkert at han skjønner hvor vi skal når vi nærmer oss hytta, men det er mye som tyder på at han i alle fall har en mistanke 🙂


Mitt nye favorittbilde
 

* Følg Konatil på Facebook *

7 kommentarer
  1. Han er så søt! :o) Men han sitter ikke sånn med hodet ut i fart? Som Ludvig sier – “De e fali de!”

  2. Haha, søting altså 🙂 Tanta mi har en king charles spaniel på 4-5 år og han har det også helt suverent på familiehytta vår. Det er tre dører så han løper rundt og gjennom hele dagen, later seg under bordet og spiser smuler som minstemann søler utover, får ligge i sofaen med pute under hodet, blir bortskjemt med godis ettersom ingen har kontroll på hvor mye han har fått da vi er 12-17 stk der samtidig og han får sove i senga sammen med matmor. Både dyr og mennesker har det best på hytta, klokka går liksom ikke likedan der som i byen.

  3. Vi hadde ei sånn jente for noen år siden. Fantastisk personlighet de har. Fikk hun ikke viljen sin på tur fikk hun “skrekkelig vondt i foten” og haltet. Dersom det sto tørrfôr på menyen knurret hun, veltet matskåla og sparket knottene i alle retninger 🙂 hun elsket å leke gjemsel med oss med godsaker som “finnerlønn”. Kos dere med Teo så lenge han er der <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg