To våkne og to trøttfiser

 •   

Først skjønte jeg ingenting. Sov jeg fortsatt? Var dette en drøm? Det var for stille, hadde det sluttet å regne i løpet av natta? Jeg turte ikke åpne øynene. Redd for å oppdage at det fortsatt var natt, at det fortsatt var bekmørkt i rommet.

Vekkerklokka hadde i alle fall ikke ringt enda. Men hva hadde jeg våknet av da? Meg selv? Det kunne ikke være natt fortsatt. Jeg hadde en merkelig følelse i kroppen, en følelse jeg ikke kunne huske sist jeg hadde kjent på.

Jeg gløttet forsiktig på det ene øyet. Morgensola tittet inn gjennom en liten luke i gardina. Så fikk jeg øye på bakhodet til Peter på hans side av senga, pusten gikk stille og forsiktig. Herregud, tenk å ha funnet en mann som ikke snorker.

Jeg lå fortsatt helt i ro. Så hørte jeg plutselig noen små lyder til venstre. En forsiktig innpust og utpust, så jeg snudde så stille jeg kunne på hodet, og fikk øye på den lille sovende prinsessa, liggende oppå dyna. Alltid så varm, den lille kroppen.

Plutselig lød lyden av rennende vann på badet. En håndvask som var i sving, og straks etter fulgte lyden av to tassende føtter. Jeg kikket mot døråpningen, og plutselig stod han som åpenbart hadde våknet først av oss alle der. Et eneste stort smil, før han krabbet opp i senga og krøp under dyna for å varme de kalde tottene.

Og der lå vi, ingen av oss lagde en lyd. Bare lå der og ventet på at dagen skulle starte. To våkne og to trøttfiser.

Så ringte vekkerklokka.

Og da forstod jeg hvilken merkelig følelse jeg hadde i kroppen, følelsen jeg ikke kunne huske sist jeg hadde kjent på. Jeg følte meg uthvilt. Det hadde vært en god natt. For første gang på jeg vet ikke hvor lenge.

Haleluja ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

* Følg Konatil på Facebook *

  1. Åååå.. så herlig! Drømmer om en dag at det skal skje. Akkurat nå føles det som at jeg mangler ca tre uker med søvn.. Har en morgenfugl eller faktisk to.. Den ene synes det er flott å starte dagen rundt 4/5 tiden.. Har pågått i ganske mange mnd, men blir aldri vant til det.. Men må vel bare godta d.. plutselig er de tennåringer og står ikke opp før langt utpå formiddagen😂

  2. Tror du meg hvis jeg sier at jeg ble litt rørt av dette innlegget? 😂 Drømmen om å være uthvilt står sterkt hos meg,selv om jeg ikke har mer enn én enda har det vært to lange år med skole og jobb i kombinasjon med småbarnsliv…
   Jeg kjente din glede gjennom skjermen og helt hit,tuusen takk 🙌🏼☀️

  3. Hvor mange år/måneder er det mellom de to fine der? Vi har nr. 2 på vei, håper de også herjer sammen om 2-3 år!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg