Oppussing med puppene ute

I mine to år som blogger har jeg tenkt at Anna Rasmussen og jeg har lite til felles. Ja, foruten selve bloggingen, da.

Men det var helt til i dag, da dette bildet tilfeldigvis dukket opp i newsfeeden min på Instagram:


(Faksimile: Instagram – @mammatilmichelle)
 

Bildet viser til et blogginnlegg der Anna skriver “Er det kun meg som legger vegg til vegg teppe på gulvet i bar overkropp?”

Hun ble overrasket av sin kjære Jan, som plutselig tok frem kameraet for å dokumentere oppussingen, og hun var ikke akkurat helt forberedt der hun satt med puppene ute.

Og der har vi det: Vi har jo noe til felles! For det der skjer jo meg også hele tida. Ingenting er som å pusse opp litt, med puppene dinglende i det fri.

Og plutselig står Peter der med kameraet for å dokumentere det hele.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Å søren, glemte jeg å kle på meg igjen? Hater når det skjer.
 

/ Anna og jeg, asså

203 kommentarer
  1. Hahahaha dagens… Nei månedens… Nei ÅRETS beste 😂😂😂😂 SPOT ON! Ler så jeg griner her!

  2. Du e et frisk herlig pust som har beina godt planta på jorda!takk forr at du aldri lurer oss med overskrifter og for at du ser galskapen i bloggverden. Du e gull verd!

  3. Haha Christina !
   Så sykt bra! Du er så vittig og herlig ! Liker bloggen din bedre og bedre, og det som er det beste med deg er at du er så nedpå jorden i forhold til disse andre visse bloggerne ! Love IT ! 😄❤️

  4. Altså, las innlegget hennes og tenkte nei, nå frøken snipp- nå må du slutte å lese blogg. Dette tok klikk-kaka… AR har ingen som kan beskytte henne mot seg selv. Dog stor takk for morsom vri Kona til, men *bittersøt smak latter*(om det går an;-) for det er noe trist i dette. Heia Kona til, og alle supermødre med og uten klær.

  5. Altså, hvis du ikke må forberede deg på flere blogg-priser nå så vet ikke jeg – DETTE ER KUNST 😉 Hahaha. Fantastisk spått-ånn!

  6. Hahaha, dævver!
   Tenkte først at du sikkert ikke har på deg BH under genseren når du pusser opp (så de dingler fritt under der), men dette tok kaka! 😂

  7. Haha – så festlig og fantastisk! Digger deg!
   Bloggen din er ett herlig fristed med humor og glede! 😊

  8. Herlig! Regner med du hadde riktig verktøy! Ser fra den andre bloggen at det blir brukt drill til å legge teppe. Går sikkert an det og!

  9. Hahahahaha, sprutlatter her 😂 Du er tøff og morsom! Men seriøst, noen har vel hacka kontoen til hun andre?? Eller?

  10. Hahaha, nå lo jeg godt!
   MEN! Jeg kan likevel ikke la være å undre meg over forskjellen i ditt kommentarfelt kontra Anna sitt! Hvorfor er det sånn at hun blir hetset og stemplet som en meget uansvarlig og egoistisk mor, mens du nærmest er superwoman for så og si samme bilde? Er det bare greit å vise kropp dersom den ikke er helt slik vi alle ønsker oss? (Misforstå meg rett, det er nok maaange som er litt småsjalu på din kropp også ;))
   Bare litt tanker fra min side!
   Du er uansett helt rå, og jeg virkelig DIGGER deg og all selvironien din!

  11. Jeg digger deg! 😂 Og du har en flott kropp 😉
   Og er en god grunn til at jeg ikke leser bloggen eller følger henne noe sted lengere, innleggene hennes er blitt kjedelige rett og slett! Overskriftene virker veldig spennende, men så begynner du å lese.. nei heia konatil! 😄 Du er rå! 😄

  12. Skjønner at dette skulle være en morsom vri, men synes likevell det er unødvendig å henge henne ut på denne måten. Føler liksom det ligger en baktanke bak hele innlegget ditt, som ikke er i positiv forstand. Trist at dere skal finne feil og henge hverandre ut.
   Les innlegget hennes, er du uenig – scroll videre uten noe mere drama!

  13. Meh. Skjønner at dette skulle være morsomt, men syns egentlig ikke dette funker helt.. Tror de fleste kan si at mtm var helt på jordet her, men din reaksjon er latterliggjørende og gjør egentlug bare vondt verre.

  14. Med en gang synes jeg dette var hysterisk morsomt.. men så begynte jeg å tenke litt. Hva er det du vil ha frem med dette stuntet? Er det “uskyldig” latterliggjøring? Mobbing? Eller hva?
   Jeg har en liten bismak kjenner jeg.. Er det ok å gjøre narr av andre på denne måten? Er det ok på skolen? På arbeidsplassen? Husk at MtM ikke kler av seg med et eneste snev av humor, hun er faktisk slik! (blir forøvrig trist av å lese bloggen hennes og alt hun gjør for å få oppmerksomhet..) Noe bør man forbigå i stillhet, i stedenfor å score billige humorpoeng..
   Håper denne kommentaren gav mening på noe vis.. 😉

  15. Humor med en bismak… jeg skjønner at du lot deg rive med, men egentlig tror jeg ikke at dette er helt din stil (og da snakker jeg ikke om “antrekket”).

  16. Da kommer jo det uunngåelige spørsmålet:Blir arbeidet bedre og mer nøyaktig, av å være toppløs??
   holdes kvaliteten på arbeidet ved like,under hele arbeidet? ;o)

  17. Hahah veldig morsomt med parodi på et så vannvittig dumt innlegg. Jeg tenker at når man er på 1.plass på blogglisten nesten daglig og legger ut så teite innlegg, så må man kunne tåle litt morsomheter. Jeg lo uansett godt og vil ikke si at dette er mobbing. Hilsen en mor på 2 som liker å gjøre visse aktiviteter i hjemmet uten at puppene dingler i veien;)

  18. Ok dette er bare snakk om å ville ha oppmerksomhet. Og ingenting gir bedre oppmerksomhet enn å legge ut nakne bilder av seg selv.

  19. Utrolig stilig å mobbe og henge ut en 20 år gammel jente, åsså så smart endelig fikk du litt kommentarer lissom, håper du er fornøyd selv og at det klinger noen mynter i kassa

  20. Hadde aldri trodd jeg skulle kommentere et blogginnlegg, men denne var på kornet… Sikker på at ikke snapchatten din har blitt hacket også da så du må legge ut nakenbildene selv før noen andre får gjort det :-D. #hvasomhelstforetklikk

  21. Bruker svært sjelden å kommentere på blogger, men følte jeg måtte legge igjen en her. Synes innlegget ditt var morsomt med en gang jeg så det, men så gikk det fort over i en litt uvel følelse. Det blir snakket mye om hvor kaldt samfunnet vårt er og om hvor mye mobbing det er i skolen. Detter er en god bidragsyter synes jeg. Hvordan skal barna våre lære at mobbing og uthenging ikke er greit når voksne mennesker henger ut hverandre på denne måten? Dette skulle du holdt deg for god for og jeg ble rett å slett litt skuffet over at du som er så oppegående i forhold til mange andre klarte å få deg til å gjøre dette. Jeg er helt enig i at AR ikke er like heldig med alle innleggene sine men man trenger ikke å gjøre slike ting fordi om. Ellers ønsker jeg deg en fin dag.

  22. Jeg er ingen Anna fan, men dette er mobbing og passer seg ikke 🙈 jeg syntes på lik linje som mange av dere st dette var et tåpelig innlegg men at du som voksen kvinne og med din plattform av lesere kan henge en person ut på denne måten synes jeg er trist.

  23. Mobbing?
   Kan noen fortelle meg HVA som er mobbing med at
   – MtM poster et helt frivillig bilde med tilhørende dårlig tekst på sin blogg
   – KT kommenterer den bloggposten på SIN blogg
   For helt ærlig:
   MtM tjener gode penger på å lage clickbait på den måten. Og på å vise seg toppløs.
   At vi så skal FREDE henne og si “vi skal ikke si noe om hvor dum den bloggposten er fordi det kan være støtende” er så feil som det kan få blitt. MtM har SELV lagt ut denne informasjonen i offentligheten, og da ER det faktisk lov å kommentere at “dette her er for dumt!” UTEN at det er mobbing.
   På den annen side, det ER interessant at vi er så redde for dette “kalde” samfunnet at vi hisser oss opp over alt mulig, gjerne uten å gjøre annet enn å skrive en kommentar om det…

  24. Hvordan føles det? Og være så voksen og å henge ut ei som er 20 år? Har hun noen gang repostet dine innlegg og skrevet dritt om deg? Kan du lese gjennom kommentarfeltet på det du la ut på fb siden din? Kan du mene at det er noe annet enn mobbing? Som DU har skapt.. Føles det godt?

  25. Enig med mange av de som lo godt ved første øyekast, men som sitter med en bismak nå i ettertid. Det hadde vært bedre om du droppet bildet av deg selv, og heller skrev en tekst om hvor lavmål innlegget til Anna faktisk var. Du synker liksom litt ned på hennes nivå her, syns jeg. Vi skjønner hva poenget ditt er med dette innlegget, og det er ikke for å hylle Anna akkurat… Hvorfor er det greit og morsomt når du gjør det, mens det er flaut og idiotisk at Anna gjør det? Jeg syns egentlig det er like lavmål begge deler.

  26. Fyfaen. Er det mulig? Er ikke rart at barn begynner å mobber andre, ihvertfall ikke når foreldrene lærer barna sine å mobbe. Det er jo helt greit at man ikke liker noen. Alle kan ikke like alle. Jeg skjønnee bare ikke hvorfor alle skal drive å være stygg med anna ettee innlegget i går. Jeg såg ingenting galt med det. Men en ting er nå sikkert å visst, hadde jeg hatt foreldre som mobbet på nett slike dere i kommetarfeltet gjør. Nei da hadde jeg meldt meg ut av familien for godt for å si det sånn. Nettmobbing kalles det dere holder på med. Er det sånn at man skal mobbe andre fordi man hater alt de gjør??? Nei det er faen meg ikke greit. Mennesker er så jævlig stygge nå til dags. Og ihvertfall slike mennesker som dere i kommentarfeltet her fortjener ihvertfall ikke å leve engang. Når dere bare skal ødelegge andre sine liv. Folk må få gjøre hva de vil. Neivetdu ka skaff dere et liv og pass på dere selv og slutt å bland dere inn i hva andre gjør….. amen

  27. Jeg tror ikke du mener dette som mobbing Christina 🙂 Typisk deg å Peter å ta andre i forsvar. Så dette gjør du på pure gøy, dte er jeg sikker på!

  28. Tenker dette er mobbing rett og slett og ikke humor!! Selv om Anna har lagt ut innlegget sitt helt bevisst så trenger du ikke henne som springbrett til egen karriere! Dette synes jeg ikke noe om…

  29. Utrolig dårlig stil av deg å henge ut en på nettet!!
   Håper du kan stå innefor dette og bruke det som
   et eksempel når du skal lære barna dine om
   mobbing..
   Du er artig og trenger ikke å gjøre det på
   andres bekostning..

  30. Tror du kommer til og føle deg satt på plass om du leser boken hennes. Den er sterk!
   Der får du svar på hvorfor kanskje Anna har det forholdet hun har til nakenhet og hvorfor hun ble gravid som 14!! Åring. Det er ikke mange som blir det. Tenk over hva hun kan ha vært igjennom som barn. Og skjerp deg! Tenk om det var din datter…

  31. Nei, tror ikke dette er ment som mobbing. Men når er vel mobbing ment som nettopp det? Men ja, morsomt med bismak. Og synst det var ubehagelig å lese. Og synst kanskje det bærer preg av et innlegg laget i eufori av noe du synst var morsomt, står ikke helt i stil med bloggen din ellers.

  32. Fint tilsvar fra Anna (selv om det nok er Jan som har skrevet det). For han har nok rett; det er Anna som er problemet og ikke bildet. Det at du legger ut det samme bildet, og nesten utelukkende får heiarop, sier sitt.
   Fint å få oppmerksomhet til egen blogg, men kanskje litt lavmål dette. Å trykke andre ned for å få noen nye lesere, er ikke kult. Trodde du var ei voksen dame med hjertet på riktig sted, men så tok visst eksponeringsbehovet og klikk-jakten over hos deg også.

  33. Hmm, synes du er morsom, absolutt. Men hadde vært enda bedre om det kunne gjøres uten at andre måtte kastes under bussen. Godt mulig man kan kalle innlegget hennes en brøler, men hvordan hjelper dette? Ironisk at det er vi kvinner som gir hverandre den verste kritikken, i steden for å vise aksept eller vilje til å forstå. Hadde hun laget ett humoristisk innlegg, og sådan åpnet for humoristiske tilbakespill, hadde det vært en annen sak. Men det var jo ikke tilfelle. Hun virker både usikker og sårbar for tiden. Og mest sannsynlig synes hun det er mer sårt med negativ respons fra deg enn andre mindre modne bloggerer.

  34. Haha, dauer av latter😂😂😂 mobbing? Nei, da er i så fall hele standup norge en gjeng med mobbere også… så jævla hårsår går det ikke ann å være… jeg heier på deg!👍🏻

  35. En over her skriver “At vi så skal FREDE henne og si “vi skal ikke si noe om hvor dum den bloggposten er fordi det kan være støtende” er så feil som det kan få blitt. MtM har SELV lagt ut denne informasjonen i offentligheten, og da ER det faktisk lov å kommentere at “dette her er for dumt!” UTEN at det er mobbing.”
   Jeg oppfatter bloggposten til KonaTil kun som latterligjøring av en person som helt klart bør beskyttes mot seg selv. Og har Kristina egentlig kommentert hvor dum hun synes bloggposten til MtM er? Har hun egentlig et budskap om dette? I såfall, synes du malplasserte toppløsbilder er rette virkemiddelet for å vise hvor dumt det er med malplasserte toppløsbilder?

  36. Jeg har vanskelig for å tro at du er ute etter å mobbe/henge ut den andre bloggeren i ren ondskap – det er ikke det inntrykket du gir. Den andre bloggeren fikk helt sikkert økt klikk på det innlegget sitt, vil helst sikkert skrive noe om mobbing i dag og få mange klikk på det også.. Hun får det som hun vil – skapt fokus på seg selv.
   Men jeg er litt delt på hva jeg mener om innlegget ditt. Har så sansen for deg som blogger og min spontane reaksjon var latter og begeistring for din uhøytidelige væremåte. Men sitter med en litt bismak av at noen er hengt ut og det er ikke innenfor hva jeg synes er morsomt – uavhengig om jeg liker vedkommende eller ei.
   Jeg håper du fortsetter i det sporet du bruker å være – lite selvhøytidelig, selvironisk og med et fint skrått blikk på livet (og ikke andre). Det er det vi liker deg så godt for👍🏻

  37. Synes du har mange gode poster og ler godt av deg, men denne synes jeg du kunne holdt deg for god til. Du har nok av humor på egne vegne og trenger vel ikke å henge ut/gjøre narr av andre?

  38. HAHAHAAAAA 😀 !! der døde jeg litt ! hva gjør man ikke for litt oppmerksomhet ?! JIIIZ.. helt patetisk at hun må kle av seg for likes og lesere.. !

  39. Dette er ikke mobbing. Hun er 20 år, hun er ikke et lite barn lenger! Hun må tåle kritikk når hun legger ut slike bilder. Og disse bildene påvirker ikke akkurat unge jenter på en god måte. Det må være lov å ta avstand fra en slik pornooppvisning i jakten på klikk.

  40. Mobbing. Du burde seriøst vurdere å slette dette innlegget og skrive beklager for å ha vært hodeløs. 34 åring som mobber, usexy av en småbarnsmor. Tacky, alt for penger!!!

  41. Nå prøver jeg se meg selv i samme positur, men altså: Jeg tror pupper og bilring begge vil nå gulvet, og jeg kan ikke lage sexy svai i korsryggen så ræva skal se rund og lekker ut, for jeg har ødelagt rygg pga prolaps.
   Akk, det blir litt slapsete kropp når man er over 60. Jeg skulle gjort det for 40 år siden…pokker!

  42. Slutt å hver så hårsåre da! Tipper det er blodfansen til Anna som klikker og hyler ut mobbing. Seriøst, les dere opp på hva mobbing faktisk er. Dette er IKKE mobbing. Ha litt humor.
   Digger deg Christina! 🙂

  43. Dette er ikke greit. Trodde du var mer voksen enn som så. Her snakker du ned en annen blogger kun for å generere klikk selv. Du har mange lesere og burde vært et forbilde, dessverre kler du ikke den rollen så bra.

  44. Med tanke på at du legger ut akkuratt samme bilde sier det litt… Det er ikke bildet Anna la ut du har noe i mot, det er nok Anna henne selv.. Trodde du var voksen å kunne holde deg for god til å mobbe, vis dette til ungene dine som eit eksempel på mobbing neste gang og at det ikke er greit 😉

  45. Dette er så IKKE bra! Vi skjønner jo nå hvorfor dere har blitt så obs på å ikke viser ansiktet til barna deres. Greit at de ikke skal bli kjent som barnatil… Trist.

  46. Mine tanker reflekterer egentlig kommentarfeltet ditt.. Først var det gøy, men så ble det med en bismak fordi dette er rett og slett latterliggjøring.. Noen innlegg kan man bare scrolle forbi og tenke tankene inni sitt egent hode. Hvis du hadde vært moren min hadde jeg blitt så flau og lei meg.. Moren min hadde latterliggjort en jente på 20 år. Jeg håper du lærer dine egne barn bedre enn dette her. Du har hvertfall ingen rett til å være i mot mobbing, når du gjør det selv.

  47. Flaut. Rett og slett. At ei voksen dame med en blogg som når ut til mange mennesker skal støtte uthenging og latterliggjøring av andre mennesker er ikke ok. Håper du ser hvor stor innflytelse du har med bloggen din og at du gjør det greit å være slik mot andre mennesker. Man kan si hva man vil,men om du ikke mente å mobbe med innlegget så gjør du ihvertfall ditt beste for å åpne for mobbing i kommentarfeltet. Nei til mobbing og ja til riktig bruk av blogg framover. Tenk deg om.

  48. Jeg håper når lønna di kommer at du sitter igjen med en ekkel følelse om at du har tjent disse på bekostningen til en annen jentes følelser.. Jeg tror dere har tatt et klokt valg av å skjerme ungene deres slik at de ikke blir kjent igjen i fremtiden… tenk når de blir eldre og finner ett toppløsbilde av moren deres

  49. Hvorfor må du ty til mobbehumor for å gjøre deg selv interessant? Det er jo ikke mamma til michelle du driter ut, det er deg selv.

  50. Jeg kjenner jeg ble litt lei meg nå. Jeg vet ikke hva du ønsker å formidle med dette innlegger, og jeg håper virkelig at det bare er for å skape et poeng, for å henge ut AR på den måten blir faktisk for dumt. Lag heller en saklig tekst hvis du ønsker å si noe om saken.
   Jeg håper også virkelig at det kan komme et innlegg her senere som poengterer forskjellig på deg og Anna. Av henne var det uansvarlig å ha et sånt bilde ute på nett fordi hun har barn, men du som er i akkurat samme situasjon og legger ut et identisk bilde får masse skryt og gode tilbakemeldinger. Det gjør meg trist å se hvordan folk i kommentarfeltet kan rakke ned på en usikker 21 åring som gjør sitt beste for å ta vare på de TRE barna sine, samtidig som hun holder bloggen gående med flere innlegg om dagen. Jeg føler virkelig med henne nå, har aldri tenkt noe særlig om bloggen hennes, men nå har hun all min medfølelse og støtte etter at jeg så dette innlegget og leste kommentarene her. Forkastelig at det er så stor forskjell på respons på to identiske bilder.

  51. Morsomt at du rakker ned på en jente på 20 år for ett innlegg.. Anna får jo hvertfall ut minst 1/2 innlegg om dagen, mens du kan det ofte ta 5-7 dager før vi hører noe 🙂

  52. Lurer på en ting …. tror MtM at vi faktisk tror på at hun; nr1 pusser opp selv, og nr2 gjør det i bar overkropp? …. innser at svaret på spm1 egentlig eliminerer muligheten for å stille spm2, men likevel 😀 ….. forøvrig vil jeg oppfordre til å følge @celestebarber som gjør slike sammenligninger daglig 🙂 noen av dem er ufattelig vittige 😀 det gledes forøvrig til eders hjemkomst… blogworkshop på gang 😉 hasta luego 😀

  53. Hahah fyfaen så bra 😂 Ser ikke hvordan dette er mobbing, hun blotter seg FULLSTENDIG kun for å få klikk, tror nok hun regnet med å få reaksjoner

  54. Da en godt voksen dame, henger ut en 20 år gammel jente, hva sier det deg? Kanskje innlegget ikke var like gjennomtenkt, men du er en voksen dame som sitter og håner en jente.
   Du skal gå som er godt forbilde for dine egene unger, hva viser du her?!
   Hun er faktisk ikke mer en 20 år. Og her sitter du gammle kjerring og mobber henne i en blogg til hele norge!
   All creds til deg, men jeg kjenner hadde du vært min mamma, hadde jeg virkelig vært skjems. Du som er forbilde til dine unger burde lære de og ikke gi negative holdninger til andre mennesker og ting de kanskje ikke er enig i. Man kan være uenige, men å da mobbe noen for det, blir vel ikke helt riktig holdning og gi barnene sine! Forsjellig meninger er sunt, men å henge noen ut for de er ikke det! Og at hvordan andre mennesker blir sittende og føle seg etterpå burde virkelig bety noe. Empati og medfølelse. Er du ikke enig, hold kjeft. Har du ikke noe positivt og si om en ung jente som kommer til å feile lenge enda føre hun er voksen, hold kjeft! Tenk deg hvordan det hadde vært om du som 20 åring ble hånet på en blogg til hele Norge? Og ikke bare en blogg? Tenk om der var ditt barn? Hva hadde du følt da? Hadde du fremdeles gjort like narr av det da? Og du husker kanskje hvordan din tanke gang var i 20 årene i forhold til nå? jeg regner med du har gjort deg noen erfaring selv i ung alder, men du burde forestille deg hvordan det hadde vært om hele Norge og skulle være med å dømme det 🙂

  55. Er veldig glad i bloggen din, men dette innlegget likte jeg ikke. Trodde ikke du var en som henger ut andre, enda så “morsomt” innlegget er skrevet… sorry, men der skuffet du meg… Jeg burde kanskje bare scrollet videre, men dette var så ulikt det jeg er vant til å lese fra deg… vel, jeg synes ikke det er morsomt…

  56. Nå sank du lang ned på lista mi altså.. Trist!.. virkelig ikke morsomt.. Mye som er morsomt her i verden, og humor er viktig men litt intelligens må man ha i humoren også..

  57. Oj, folkens. Janteloven kikker plutselig inn, og ingen tar en spøk. Spør Anna dere hva hun synes, eller spør Kristina hva hun mente før dere kommer frem med pekefingern. Tror vi skal ta begges innlegg med en klype salt, dog den ene kanskje fikk frem ironien litt mer enn den andre.
   Bry dere om dere selv, ikke alle andres liv.

  58. Eg syns det her va hysterisk morsomt og helt på kornet! Det e jo bare artig!! Hverken mobbing eller nåkka anna! 🙂 Til dåkker som rope ut om mobbing; sjekk definisjonen på mobbing….

  59. Kommenterer sjelden på blogger, men som medmenneske vil jeg gjerne si hva jeg tenker om dette. Du er en godt voksen dame, som faktisk henger ut en ung jente. Uansett hva man tenker om andre, så skal en ikke være direkte stygg på denne måten. Jeg er selv i 20-årene, og synes det er trist at en voksen kvinne som deg (som egentlig er en rollemodell for mange) velger å gjøre dette. Tenk; Hva om noen hadde lagt ut bilde av et av barna dine, etterlignet og latterliggjort dem. Hadde det vært like morsomt da? Vær så snill og tenk litt på den. Forventer at AR får en offentlig unnskyldning, for dette var ikke noe gøy, og dessverre fullstendig kjipt forsøk på å være morsom.

  60. Dette ble faktisk veldig trist.
   Skjønner at du ikke har sansen for AR, men
   unødvendig å henge henne ut for hele ditt publikum.

  61. Selvfølgelig kunne man skrevet et saklig feministisk innlegg som svar på mtm sitt “girlpower i bar overkropp for å klatre på blogglista fjas”, men det var jo på en måte bare så lavt og dumt at hva skal man si liksom… Da blir en parodi det beste svaret og du traff totalt blink med denne. Håper egentlig noen klarer å formulere en tekst om hvor dumt det er å kle av seg for oppmerksomhet, vi burde lære døtrene våre at ja, jenter kan gjøre alt, og tenk det, helt uten å spille på sex. Men det sier seg vel egentlig selv, det er kanskje her ordtaket.. never argue with stupid…gjør seg gjeldene.

  62. Folkens, lær dere definisjonen av hva mobbing er. Hvis det er så viktig for dere å peke ut mobbere, start med å lære dere hva begrepet faktisk betyr. For at noe skal være mobbing må det ha skjedd GJENTAKENDE ganger. Har KT hengt ut MtM FLERE GANGER? Nei, da er det heller ikke mobbing. Slutt å misbruke et meget sterkt og viktig begrep.
   Ellers ser jeg humoren her og synes det er synd at mammma til michelle ikke kan ha litt selvironi, men det er kanskje en grunn til at hun ikke klarer det, og det kan handle om hennes vanskelig oppvekst som ikke jeg kjenner til.

  63. Herrrrlighet, nå må folk slutte å bli fornærma og krenka av dette? Jeg tror nok at Anna R la opp til debatt og diskusjon når hun publiserte innleggetinnlegge igår. Blir for dumt å kalle dette for mobbing.
   #generasjonkrenka.
   Stå på videre du ! Heiaheia

  64. “Si meg..
   11.09.2017 kl.11:30
   Hvordan føles det? Og være så voksen og å henge ut ei som er 20 år? Har hun noen gang repostet dine innlegg og skrevet dritt om deg? Kan du lese gjennom kommentarfeltet på det du la ut på fb siden din? Kan du mene at det er noe annet enn mobbing? Som DU har skapt.. Føles det godt?”
   Si meg… føles det godt å trøkke Christina med i søla? Two wrongs doesen’t make a right…. Men nå gjør jeg det samme som deg og sånn går no dagan…
   Synd at parodi og satire kalles mobbing.

  65. Jeg skal vedde på at Anna Rasmussen slettes ikke ble så såret av dette innlegget som hun ga uttrykk for i innlegget hun har titulert “For oss som hater Anna Rasmussen”. For det første er det utrolig provoserende å kontinuerlig se en blogger legge ut delvis eller totalt nakne bilder av seg selv, for så å bli såret og ta offerrollen når folk reagerer på det. Enten må man skaffe seg tykkere hud og ikke ta seg selv så høytidelig, også er det bare kult at man tørr å legge ut lettkledde bilder. Så får man ta de reaksjonene som kommer. Eller så må man slutte å publisere de. Det vil alltid skape reaksjoner i blogg-Norge, og det vet Anna veldig godt siden hun selv har opplevd det så mange ganger. I såfall burde hun vite.

  66. Du er så fin, morsom, vittig, gøyal, smart, nydelig, velformulert og kul! Du er heldig som er den du er ❤️

  67. HAHA spot on!
   Jeg må bare hive meg på da jeg kjenner hvor irriterende denne kritikken er… ALLE i Norge, inkludert mamma-til-michelle selv, VET hvor dumt dette innlegget er. MtM har sunket til det nivået at alt handler om penger, og INGENTING handler om kvalitet eller seriøsitet. Hun har rett og slett solgt troverdigheten og respekten for seg selv.
   Et innlegg som dette er jo faktisk akkurat det hun ønsker – da det er mer publisitet. Hun har allerede sunket så lavt som hun kan synke, så nå handler det rett og slett bare om oppmerksomhet.
   SÅ- kudos til deg konatil, for å skrive et hysterisk morsomt vinklet innlegg om Norges flaueste blogg 😉

  68. Dette er jo bare ondsinnet mobbing. Du ønsker å drite henne ut, det er ikke nioe glimt i øyet over det her eller hun andre bloggeren.
   Det var sikkert ikke gjennomtenkt eller intensjonen, men her framstår du bare som et ganske simplet rasshøl.

  69. Jeg rett og slett DIGGER det! og hallooo, Anna eeeeeelsker oppmerksomheten hun får rundt det, negativ eller ikke, all oppmerksomhet er god oppmerksomhet!

  70. Synd at folk forveksler satire med mobbing.
   Definisjonen av satire fra Wikipedia:
   “Satire er vittig spott, det vil si en forteller- eller kunstform som kritiserer eller kommenterer mennesker, samfunn, politikk, fenomener og tanker i samtiden på en humoristisk og poengtert måte.”
   Mobbing derimot er gjentatt negativ atferd rettet mot et annet menneske.
   Det er helt åpenlyst at dette blogginnlegget er satire, og jeg digger det!

  71. Kanskje man skulle finne på noe annet å gjøre enn offentlig uthenging og slutshaming av unge jenter. Det var i det minste en kreativ måte å opprettholde den seksualmoralske samfunnsorden. Her skal man sannelig jages tilbake i i rekkene ved bruk av skam.
   Hvorfor kan du ikke la andre jenter finne ut av slikt på egenhånd og gå de veier hun selv måtte ønske? Det er jo du som skaper problemet her og inviterer hele landet med på å henge ut hun som var toppløs på en bildetjeneste mest kjent for jenter i bikini

  72. Er man 20 år er man voksen og får ta ansvar for egne handlinger. Når man i tillegg har barn bør man være enda mer voksen i min verden pga ansvar og livserfaring. Selv giftet jeg meg som 22 åring fordi jeg var moden i toppen og like moden der som mannen min selv om han er eldre. Vi er fortsatt gift.
   Er så lei at man skal snakke om 20 åringer som “barn”, de er voksne etter norsk lov. Før var man selvstendig og måtte klare seg selv som 15 åringer, så Anna er like ansvarlig for sine egne handlinger som Christina. Dritt lei surving og offerrollen, å være et offer er noe man velger selv om man vil være. Heia humor og heia folk som vet hva som faktisk ligger i ordet mobbing, dette er ikke det.
   Sophie Elise er like gammel som Anna, men det virker som hun har tatt litt lærdom av sin livserfaring og har hatt utvikling på bloggen ut ifra at hun blir eldre.

  73. @Elisabeth Hvis du ikke er fornøyd med en blogger og hva hun velger å gjøre med sitt liv så har du faktisk full mulighet til å ikke besøke siden og profilene til jenter som feks Anna Så kan du heller finne noen som passer bedre for deg heller enn å prøve å endre de. De skulder deg ingenting, Og de har heller ikke noe ansvar i forhold til “dekk deg til kvinne” holdningene du forfekter her.
   For ellers i samfunnet og hverdagen er slike bilder svært ordinært. Beyonce og Rihanna hylles for akkurat dette hver eneste uke til millioner av likes og hyllest fra overalt i samfunnet. Hvorfor er det annerledes at Anna Rasmussen gjør det?

  74. Dette er første gang jeg kommenterer på en blogg, men nå må jeg det. Dette innlegget her er så langt fra mobbing av AR som det går ann å komme. Dette var en hysterisk morsom parodi på et i scene satt bilde, så langt fra virkeligheten som det er mulig å komme. Når Beyoncé la ut bildene med sine nyfødte barn var det ingen som syntes det var mobbing når parodiene begynte å strømme på.
   Jeg synes Christina og Petter er fantastiske til å skrive om den virkelige hverdagen, ikke den tilgjorte perfekte hverdagen som mange andre framstiller. Christina legger ut et morsomt selvironisk bilde av seg selv som på ingen måte henger ut AR. Og den eneste som faktisk klarer og gjøre AR til et offer her er AR selv, når hun legger ut et innlegg med tittelen “de som hater Anna Rasmussen”. Jeg mener come on folkens. Snakk om å tre inn i offer rollen.
   Nei Christina stor creds til deg for at du tørr å henge deg selv ut på denne måten! Syns du er en tøff dame med bein i nesa og baller som de fleste menn missunner 😉 dette var seriøst det morsomste innlegget på lenge 😂😂 stå på!

  75. Hahahaha, dette var så jævlig kult skrevet av deg. Da jeg begynte å lese var jeg litt sånn å nei… Ikke støtt henne i dette da… Men det endret du fort! Digger deg etter kun dette blogginnlegget, stå på 🙂

  76. Altfor sexfiksert samfunnet er blitt. Jeg fikk nesten sjokk, da jeg så for noe år tilbake i Afrika turister begeistrende med sine kameraer, da de så bare-kropp kvinner under treet på en sol stekende dag som var denne dagen. Mennene satt ved siden av med knusende ro. Her bevises at dame puppene er en naturlig del av kroppen, og har ingen påvirkning på sin omgivelse.
   Derimot i Europa man har mistet helt av det naturlig forhold til pupper i dagens sexfiksert offentlig rom.

  77. Det e tydelig kordan Anna går fram for å få klikk/likes, med villedende overskrifter og til tider lettkledde bilder -MEN ho har aldri fått klikk på andre sin bekostning. At du som voksen, velge å gå frem på denne måten for å få oppmerksomhet er LATTERLIG! første og siste gang eg tar turen innom denne bloggen 🙂

  78. Veldig tatt på kornet! En 20-åring med tre barn bør ikke bli betraktet som et barn. Legger man ut et nakenbilde i pornopositur samtidig som man markedsfører seg som “Mamman til.. .” og insisterer på at typen “plutselig” tok fram kamera, må man regne med debatt. Da er du sannelig ikke noe offer, men en kynisk mor som bruker ungene dine til å selge en blogg.

  79. Dette er nettmobbing og ikke okei. Hun kan da få publisere hvilke bilder hun selv ønsker uten å bli ledd av? Du som er så voksen burde tenkt litt lengre før du publiserte dette innlegget.

  80. Morsomt innlegg.Anna legger jo opp til det selv.Hvem legger ut et så dumt bilde jo Anna Rasmussen.UTROLIG bra innlegg du laget med kult bilde:)

  81. HAHA! 😀 Jeg lo så godt når jeg så dette… dette skjer meg støtt og stadig også, men her er det kattene mine som tar snik bilder av meg da, der jeg ligger naken på gulvet med vaskekluten å er i gang med helgenvasken… utrolig irriterende med snikfotografer altså :/ XD haha

  82. Mobbing og hets er generelt et stort problem i dagens samfunn og spesielt på nett og blant unge. Politikere snakker for tiden om et kjøligere Norge og dere bidrar i hvert fall ikke til å gjøre det noe varmere. Som ansvarlige foreldre og bloggere bør dere vite bedre, dette er rett og slett lavmål. Det hjelper ikke å unnskylde seg med at AR er oppmerksomhetsyk osv og at hun bør tåle ditt og datt. Det finnes masse barn som både er mer utagerende og oppmerksomhetssyke men de fortjener da absolutt ikke å bli mobbet av den grunn. Også kan man godt si at AR ikke er et lite barn og bør tåle såpass men det er ikke sikkert at unge mennesker og barn klarer å skille hva dere gjør mot AR og hva de gjør mot barn og unge. Det er dessuten ikke mobberne og de som står rundt og ler som definerer hva som er mobbing og humor. At pappahjerte omtaler AR som et barn laget av glass er rett og slett hårreisende, spesielt med tanke på all den hesten hun mottar daglig. Jeg tror hverken du eller jeg kan forestille oss hvordan det er å motta så mye hets. Derfor er det direkte tragisk at dere bidrar til å legitimere dette og gir hetsen et offentlig ansikt. Tror dere blogginnleggene deres bidrar til en bedre hverdag og mindre hets for AR? Skjerpings!

  83. Forkastelig innlegg både av deg som blogger og resten av “Tilsynet for høg moral”.
   Hilsen fru Johnsen.

  84. Hvordan kunne du? Tenker du ikke på barna dine? Må være flaut å “se” moren sin på den måten. Du er også langt fra like fin som Anna. Så du kommer ikke i nærheten av hennes bilder. Utrolig at en voksen dame kan poste dette! Du har jo barn, og du er ikke 20 år!

  85. Kjempeflott og morsomt bilde. Men jeg vil likevel legge til at jeg syns du kunne fjernet sladden. Og dette har ikke noe med at jeg som mann kunne tenkt meg å se niplene dine pga kåthet eller noe sånt, men rett og slett fordi jeg syns at hvis man først skal gjøre noe så burde man kunne gjøre det ordentlig, i stede for halvveis.
   Men bortsett fra det syns jeg det er veldig flott at flere kvinnelige bloggere der ute nå tørr å legge ut slike innlegg for å normalisere pupper igjen. Sett gjennom flere blogger som har lagt ut lignende bilder i det siste, og absolutt alle mottar en og annen kritisk kommentar som “hvordan kunne du? bryr du deg ikke noe om jobb i fremtiden”, “dette her syns jeg var for drøyt” også videre… Trist at verden enda er såpass tilbakestående enkelte steder.
   Så bortsett fra det med den sladden syns ihvertfall jeg at det er kjempeflott at flere og flere våger og tør å legge ut slike bilder nå. Og jeg håper at flere kommer til å gjøre det i fremtiden, for pupper er som resten av kroppen helt normalt, og burde ikke være noe som NOEN burde skammes av på noen som helst tenkelig eller utenkelig måte.

  86. Håper for din del du egentlig har bedre ting å gjøre… Mobbing og uthengning av andre er ikke greit.

  87. Dette så jeg humoren i🙂 helt knall på kornet. Å til de som kaller deg mobber.. De vet tydeligvis ikke hva mobbing er. Trenger ikke lese mange av dine innlegg for å skjønne at du ikke er ond på noen måte. Det er dere med drittkomentarer som burde holde dere for gode til å skrive. Keep up the good work.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg