Namaste November!

Herreminhatt, så var vi jaggu ved novembers ende. Jeg håper og tror at tida flyr like fort for dere, for nå er det like før jeg ikke henger med lenger. I gamle dager husker jeg hvordan tida s n e g l e t seg fram til jul, men den tida er åpenbart forbi.

Men om tre uker snur sola igjen – hu hei hvor det går! I morgen er det desember – da er det offisielt lov å spille julesanger her i huset, og jeg er superklar! Men først, en liten oppsummering av november.
 

NOVEMBER

Beste kjøp
Ny oppvaskmaskin! Da jeg flyttet for meg selv, spanderte Mormor og Este oppvaskmaskin på meg – for Este sa at dette var noe av det viktigste man trengte i et hus. Det har jeg tenkt mye på mens vi har stått med oppvaskbørsten og skrubbet glass og tallerkner den siste tida 🙂

 

Beste bomkjøp
Fikk litt pes for at jeg kaller dette punktet “beste” og ikke “verste”, men jeg syns det er noe trivielt over “beste bomkjøp”. For skjedd har skjedd, og spist er spist – og da er det like greit å tenke positivt.

Denne månedens beste bomkjøp går definitivt til utedressen jeg kjøpte til lillesuppa, som viste seg å være altfor liten. Hva skjedde med å følge én størrelsesmal, hvorfor varierer størrelsene fra butikk til butikk? Så teit.

 

Peter-øyeblikk
Da Peter fikk mark av å se på at ungene og jeg lå på sofaen på tredje dagen med feber, og kastet seg over skurebøtta. Jeg har aldri sett ham så ivrig, han må ha holdt på i flere timer – livredd for å sette seg i sofaen og falle sammen akkurat som oss andre. Rimelig søtt – og ikke minst ekstremt deilig med rent hus!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Christina-øyeblikk
Det skal vel mye til for å overgå ulltøffel i pappa-crocs. Føler det var mitt øyeblikk i november – og det sier på mange måter sitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Fullførte prosjekt
Jeg ryddet hele det store skapet vi har i gangen, all by myself. Sjukt glad, sjukt lettet og sjukt fornøyd med egen innsats. Pakket bort alt som har blitt for smått, og til og med tatt en skikkelig sortering på det som aldri blir brukt. Yeah!

 

Prosjekt som videreføres til neste måned
Altså, se litt nøyere etter på bildet av Peter med vaskebøtta, og rumpa i været. De veggene der.. Vi er ikke helt ferdig med malejobben for å si det sånn. Mitt ønske for denne julen, er at vi er ferdige med å male gangen før sølvguttene synger julen inn 😉

 

Tristeste øyeblikk
Este ❤️ Og den store klumpen i halsen som smeller så hardt til i blant, at man nesten mister pusten.

 

Herligste øyeblikk
Denne måneden må jeg definitivt svare dere lesere, og min kjære Snoogle! Makan til omsorg og omtanke fra en haug med følgere har jeg aldri vært borti. Takk for alle gode råd, tips og varme tanker i en tung tid – det har faktisk hjulpet meg mer enn dere aner.

 

Blondeste øyeblikk
Litt usikker på hvorfor ikke denne historien har havnet på Peters blogg, men jeg hadde altså en samtale med min sønn i forrige uke. Han prøvde å sette meg ut med nye argumenter, og etter det som må ha vært en liten evighet med diskusjon, var jeg til slutt helt tom for svar. Så da sa jeg: “Jeg er FEM-og-TRÆDVE år. Jeg er ikke dum.”
Jeg tror faktisk jeg rødmet litt da jeg hørte Peter humre i rommet ved siden av.

 

Bilde som aldri havnet på bloggen
Feber. Trengte bilde av fottøy til bloggen. Not fresh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Friskus
Kan jeg droppe dette punktet, tro? Eller forresten. Tror jeg velger å tenke at det er ganske friskus å lytte til kroppen og hvile til den er klar igjen 🙂

 

Daffus
Da Peter kom hjem fra en treningsøkt og sa han skulle hilse fra PT’en min og si at det var ekstremt lenge siden sist.

 

Favoritt-blogginnlegg
Du og jeg, Este ❤️

 

Yndlingssanger
ALIDA – Cool with it
Tove Lo – Disco Tits
Myra – Lever i bassen
Kygo – This town
Taladego – La Isla Bonita
 

/ Takk for nå november – og velkommen desember, håper du blir fin!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg