Før Svigerfar inntar huset

Hver gang jeg nevner Svigerfar på bloggen, får jeg kommentarer om at han må skrives om oftere… Og det skjønner jeg godt 🙂


 

For jeg har jo skrevet mye om mitt gode forhold til Svigermor, ja faktisk så mye at VG snappet det opp og kom på besøk før jul for å lage en sak om oss. Men sannheten er jo at jeg har vært heldig og fått i både pose og sekk. For jeg har en super svigerfar også!

Han er en morsom fyr – alltid blid, han har uhorvelige mengder kunnskap i toppen, og en kondis man bare kan drømme om. Dessuten stiller han alltid opp. Jeg husker jeg hadde kjøpt en bursdagsgave til Peter da vi bodde i Oslo, som måtte hentes i butikk. Og jeg kjører jo ikke bil i Oslo…

Så da bestemte jeg meg for å høre med Svigerfar om han kunne hjelpe meg. Og han svarte “ja, klart det”, før jeg rakk å fullføre spørsmålet mitt. Sånn er han! Uten unntak.

Men så får jeg jo litt dårlig samvittighet også, for svigers bor et par timers kjøring unna oss, så vi ses jo ikke veldig ofte. Derfor er målet vårt at de skal slappe av og kose seg med barnebarna sine når de først er her.

Men av en eller annen grunn, dukker det bestandig opp et eller annet Svigerfar må ordne for oss. Henge opp lameller. Fikse sluket i vasken. Male et soverom. Eller som nå sist; male en gang..


Den gangen Svigerfar vrengte buksa si og kastet seg over malepenselen 😂❤️
 

I morgen inntar svigers huset, og denne gangen er det ekstra viktig at Svigerfar ikke kaster seg over noen oppgaver. For den siste uka har han ligget rett ut med bronkitt og særs dårlig allmenntilstand, og selv om ryktene skal ha det til at medisinen har kicket inn for alvor nå – er det viktig at han tar det med ro.

Og siden det fortsatt går gjetord i min svigerfamilie om den gangen Svigerfar forsvant midt i familiemiddagen, og han ikke kom tilbake og Svigermor måtte lete etter ham – tar jeg ingen sjanser. For hun fant Svigerfar med malespannet i hånda, det viste seg nemlig at han “bare måtte male litt”. Midt under middagen.

Jeg kan altså ikke risikere å la ham komme på besøk i morgen til en uferdig gang. Da vrenger han nok buksa før han har kommet på innsiden av døra 😉

Så i dag har jeg svingt både pensel og rulle! Det gjenstår enda et strøk på et par vegger (panel altså, for noe herk!), men gangen skal bli ferdig før han kommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Av en eller annen grunn (heh..) har jeg begynt å bli påpasselig så ikke rørleggersprekken syns på bilder.. 😝
 

Det verste er jo at jeg er litt usikker på fargen, men det kan jeg ikke skrive – for hvis Svigerfar stikker innom bloggen i løpet av helgen, kan det fort hende Peter og jeg kommer hjem etter Vixen til en helt annen farge på veggene 😛
 

/ God fredag 😘

  1. Jeg malte soverommet i Warm Blush for et par måneder siden (etter å ha lest om den her, faktisk) og blir mer og mer glad i den hver dag! En utrolig DEILIG farge!

  2. Den gangen blir mer og mer lekker for hver gang jeg ser bilder av den. Elsker panelen og dørene som gir en varm stemning av gårdsbolig. Kanskje foreslå en endring for min mann😂(vi renoverte for 1-1,5 år siden)
   Kos deg med fargen, selv om den ta mye plass er den veldig fin!

  3. For et herlig innlegg! Du har virkelig funnet gull med den svigerfamilien din <3 Men så har jaggu de funnet gull med svigerdatteren også <3 😀

  4. Jeg ser hvorfor du er skeptisk til fargen,men jeg synes den blir finere og finere jo mer jeg ser! Kan tenke meg med en grønn plante, og interiør med innslag av gull og mørkeblått,så blir dette lekkert!!

  5. Jeg skjønner at du er skeptisk til fargen på veggen, men for meg så ser listene rundt dørene hvitere ut enn selve dørene? Eller var det kanskje meningen? :p håper svigerfaren din får slappe av på dette besøket da 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg