Hello you sexy!

Jeg har blogget i 2,5 år, og vært aktiv på Snapchat i snart 3. Og det er én spesiell ting som gjør meg ekstra stolt:

Jeg er sannsynligvis den eneste bloggeren i Norges land som aldri, ikke én eneste gang, har mottatt noe som helst upassende. Ikke noe snusk, ikke noe ufint, ikke et eneste dick pic. Noensinne.


 

Og det har jeg altså vært så ufattelig stolt av! Ålreit, så er jeg kanskje ikke den typen man sender dick pics til – og det skal sies at størsteparten av følgerne mine er kvinner. Men det er jo en fin liten gjeng med menn som følger meg også, og jeg har vært så stolt av at disse har vist seg å være ekte mannfolk. Som vet hvordan man oppfører seg på nett, og som ikke har hatt noe ønske om å vise fram ting jeg overhode ikke har noe ønske om å se.

Men nå sitter jeg altså og river meg i håret av den nye snapchat-oppdateringen. For en ganske uventet følge av denne oppdateringen, er at jeg plutselig har fått en jevn strøm med nye følgere hver dag, som åpenbart ikke er norske.

Flere av dem sender direktemeldinger til meg, og i starten skjønte jeg ingenting. Så jeg spurte en av dem som hadde sendt melding til meg på engelsk, om hvor han hadde funnet meg:

– “You were in my feed”, svarte han.

Hvordan lille meg har havnet i utenlandske feeder er ganske uforståelig, men av en eller annen grunn dukker jeg altså opp der. Og det viser seg å være noe forbanna herk, for mange av “My new followers” er visst noen forbanna kjøtthuer.


 

For pardon me: Jeg visste ikke at det å åpne en snap uten å svare – betyr at man takker ja til å motta slibrige bilder! Åja, unnskyld meg – det var jeg nemlig ikke klar over. Vi driver ikke med sånt på snappen min, skjønner dere, my new followers – her liker vi ikke å få en stor penis i fleisen mens vi spiser lønsj på en helt vanlig onsdag. Eller tirsdag. Eller mandag.

Vi driver ikke med sånt – og oppførselen deres gjør meg både kvalm og forbanna. For jeg koser meg på snapchat, jeg! Det er mitt morsomme lille fristed der jeg deler litt her og litt der, og setter av mye tid i løpet av en dag til å svare på innkomne snapper.

Og hvem er egentlig disse folka..? Som ser seg nødt til å sende dritt til ukjente jenter som helt innlysende ikke har bedt om det? Hvis det er hva man ønsker å bruke tiden sin på… Stakkars. Det er jo bare fryktelig stusselig og trist.

Om ikke annet, har jeg blitt enda mer glad i alle mine høflige, fine, artige, ålreite følgere på snap. En ting er i alle fall sikkert: Vi lar oss ikke stoppe av idioter og deres peniser. Vi skal fortsette å ha det like artig som før ❤️
 

/ Mvh, Umulius82 👊🏼

4 kommentarer

Siste innlegg