5 løgner og 1 sannhet

Jeg innrømmer det gladelig, aprilsnarr er ikke helt min greie. Jeg har aldri likt det, for jeg har det med å tro på folk. Med andre ord har jeg lett for å bli lurt på denne dagen – og skjønner det som oftest lenge etter alle andre. Men i dag tenkte jeg å vri litt på flisa 😉

Nedenfor følger seks påstander. Fem av dem er aprilsnarr – men én er sann. Klarer du å gjette hvilken?
 

1. De siste dagene har påskeværet vist seg fra sin bedre side her i Vestfold. Lysere morgener, lysere kvelder – og sol fra blå himmel fra morgen til kveld. Men sola avslører også skitne vinduer, støvete gulv og flekkete skapdører på kjøkkenet. Jeg har nå innsett at jeg liker vinteren best. Jeg er jo ei vinterjente! Kaldt og friskt, mørke dager og mørke netter. Hva skal vi egentlig med vår og sommer uansett? Jeg liker meg jo godt innendørs, og det kan jeg være mye på vinteren.
 

2. I dag skulle jeg finne fram en eske med sko, da jeg ramlet over en pose med babytøy. Jeg spurte Peter om han kunne legge den sammen med det andre vi har lagt på vent i arvekarusellen, da han dro fram en liten body som vakte skikkelig nyfødt-minner. Blikkene våre møttes, og jeg tror vi forstod samtidig at vi kanskje ikke er helt ferdige med babytida likevel. Som Peter sa, tenk hvor fint det kunne blitt for bloggen min å skrive om hemoroider igjen. Nå krysser vi fingrene for at det er en spire på vei innen vi fyller førti.
 

3. I går så jeg en halv episode av Paradise Hotel. Jeg følte meg plutselig veldig gammel, deltakerne er jo faktisk på alder med nevøen min. Men mens episoden rullet på skjermen, fikk jeg en strålende idé. Hvorfor ikke lage et tilsvarende konsept for oss over 30? En miks av folk i ulike livssituasjoner, bare tenk hvor bra TV det ville blitt når småslitne småbarnsforeldre endelig kunne synke ned i solsenga med en drink i hånda. Jeg kommer til å ta kontakt med TV3 etter påske for å lufte ideen min, og stiller meg så klart i kø for å søke om en plass.
 

4. Anne Brith og jeg har laget en oppfølger-video med flere rykter som redigeres nå, og som skal legges ut en av de nærmeste dagene.
 

5. Det er bare noen uker siden jeg skrev et innlegg om barselomsorgen, og min bekymring rundt at kvinner skal kunne sendes hjem 6 – 8 timer etter fødselen. Innlegget mitt ble lest av veldig mange, og den kom også på trykk i VG. Men engasjementet mitt fortsetter, og i neste uke skal jeg på Stortinget for å snakke om barselomsorg med en av Norges mest kjente politikere.
 

6. I går kjøpte jeg maling, for å male over det litt uheldige fargevalget i gangen. Men da Peter var i garasjen i formiddag, og utgangsdøren stod helt oppe en stund, var det som om jeg så fargene med helt nye øyne. De var faktisk ganske fine sammen! Så nå har jeg ombestemt meg. Fargene blir som de er, jeg tror de kommer til å bli ordentlig vakre sammen på sikt.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

/ 😉

30 kommentarer

Siste innlegg