Grillsesongen er i gang!

Reklame | HOFF

Denne uka har vi ventet på – endelig er grillsesongen i gang!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hver vinter skjer det samme i vår familie. Vi bli så matlei hele gjengen at vi nesten ikke orker tanken på middag. Ikke vet jeg hvorfor det blir sånn år etter år, men kanskje er det nettopp derfor det føles som om våren og sommeren kommer og redder oss gang på gang.

For varme dager gir perfekte grillmuligheter! Enten hjemme på verandaen, eller på tur med engangsgrillen i sekken. Og grilling gir liksom uante muligheter. Fram med kreativiteten, og for å sitere min kjære mor: Alt gjør seg jo på grillen!

Spør du meg er tilbehøret vel så viktig, og er det en ting vi nordmenn elsker – så er det når produsentene tar oss på alvor. For eksempel når vi etterspør en potetsalat med ordentlig store potetbiter. Da blir vi ekstra glade når de hører på oss og gir oss det vi ønsker 🙂

Her har HOFF, potetspesialisten på Gjøvik, tatt oss på ordet for å ta måltidene våre til nye høyder. For det er jo ingen hemmelighet at vi nordmenn elsker poteter, men som sagt har vi ment at potetsalatene på markedet har inneholdt for få og for små potetbiter.

Fram til nå, da. For ventetiden er over! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

HOFF Potetsalat inneholder store biter av norskproduserte poteter, og fete meieriprodukter er byttet ut med næringsrik kefir. Dette kjennes på smaken; lett, frisk, rund og litt syrlig – passer til nærmest alt man kan slenge på grillen!

Med lavere fettinnhold og hele 70% potet, er jeg overbevist om at de to nyhetene fra HOFF kommer til å få fast plass i kjøleskapet resten av året også 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Potetsalatene kommer i to varianter: “HOFF Potetsalat med kefir, vårløk og urter“, som er en smakfull og god variant med lite salt. Kefir gjør smaken lett og syrlig, og vårløk og urter står for den friske og gode smaken. Denne passer perfekt til kylling, laks og svinekjøtt, men også til pølser eller hamburgere.

Den andre varianten er “HOFF Potetsalat med Cheddar og Chipotle“, som er en fyldig variant for de som liker mye smak. Her kommer chilien godt frem! Chipotle er røkt chili, og denne varianten passer særlig godt til grillmat og alle typer rødt kjøtt. Men kan med fordel også prøves til favorittmiddagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Peter og jeg testet begge nyhetene tidligere denne uka, men for å kvalitetssikre, ba vi like godt naboene våre over på grilling i helgen. Fire voksne og fire barn kunne konkludere med at potetspesialisten på Gjøvik har levert varene – og at HOFF Potetsalat kommer til å bli en trofast følgesvenn framover 🙂

Varianten med kefir, vårløk og urter falt i smak hos alle, mens den med cheddar og chipotle ble litt for sterk for barna. Den var til gjengjeld perfekt for de av oss som liker mye smak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

HOFF Potetsalat finner du i de fleste butikker der potetsalat selges 🙂
 

* Følg HOFF på Facebook *

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg