Pusterom i hverdagen

Reklame | Foreldre & Barn

Er det én ting jeg prøver å fortelle venninnene mine som får barn, så er det at de ikke må gå i den samme fellen som meg. Fellen der man blir så oppslukt og stresset av å ha blitt mamma, at man rett og slett glemmer seg selv.

Og det å faktisk huske på seg selv, trenger slett ikke ikke bety en uke på Spa. Egentid trenger ikke være store planer med barnevakt i flere dager eller fullstendig fri fra klesvask og oppvask og rydding.

Egentid handler bare om å få seg litt pusterom i hverdagen. Fem minutter, ti minutter, et kvarter eller en time. Hvor lenge spiller i grunnen ingen rolle, det viktigste er at man gir hodet hvile og påfyll.

Det kan bety å sitte med øynene lukket og bare kjenne etter hvordan pusten fyller lungene, det kan være å ta seg et varmt bad, gå en tur i frisk luft, høre på musikk eller fordype seg i knallbra lesestoff for småbarnsforeldre 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Foreldre & Barn er midt i blinken for enhver småbarnsforelder, med aktuelt, nyttig og engasjerende stoff om alle sider ved det å være nettopp småbarnsforelder.

Bladet er perfekt for foreldre med barn i alderen 0 – 6 år, og kan friste med blant annet gode tester, “Den lille foreldreskolen”, artikler om oppvekst, matglede og familielivet i dag.

Dersom du blir abonnent, får du dessuten en myk og deilig fleece-dress fra Vossatassar i velkomstgave – du kan velge mellom rosa eller blå i størrelse 60, 70, 80, eller 90. Perfekt på kjølige vårdager, eller som mellomlag under utedressen på kaldere dager!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Akkurat nå kan du velge mellom to knalltilbud på Foreldre & Barn:

★ 6 utgaver av bladet + Vossatassar fleece-dress til 269,-
★​12 utgaver av bladet + Vossatassar fleece-dress til 429,-

(porto på 49,- for utsendelse av velkomstgaven kommer i tillegg)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Det er forøvrig bare 2 av de 12 utgavene som selges i løssalg i butikk, en på våren og en på høsten. Men som abonnent kommer bladet rett hjem i postkassa hver måned!

Klikk på linken under for å bestille 6 eller 12 utgaver med egentid + en myk og god kosedress fra Vossatassar i velkomstgave 🙂

–> Ja takk til det beste lesestoffet for småbarnsforeldre 🙂
 

* Følg Foreldre & Barn på Facebook *

7 kommentarer
  1. jeg ser du har lagt på deg. burde kanskje ta en sophie elise og ta noe fett fra ølmagen og flytte det til den ikke eksisterende rumpa

  2. Det går helt fint, jeg er ikke så fan av operasjoner 😉 Ikke er jeg veldig opptatt av hvordan jeg ser ut heller, livet er for kort til å irritere seg over småting. Eller små ting, da. Heh 😉

  3. «Ser at du har lagt på deg», og så blande inn ølmage? Det må på sitt beste være en utrolig dårlig spøk av en kommentar, og på sitt verste en merkelig og virkelighetsfjern kommentar.

  4. Virkelig…..at du ikke blokkerer det puddingtrynet over her. Får være grenser,hvor mye oppmerksomhet han/Hun skal få, på din fine blogg😔 get a life…
   Dette begynner å likne sjikane, og det burde du anmelde. Hilsen en som virkelig koser seg med bloggen din. B

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg