Møtte meg selv i Malaga!

Det var mye rart jeg hadde forventet å se da vi dro på dagstur til Malaga i går. Spanske señoritas i fargerike kjoler, gamle menn i store hatter, fotballgale småbarn og kanskje noen mandelfrelste gateselgere.

Men det var én ting jeg definitivt IKKE hadde forventet: Å få sjokk da vi kom hjem, og gikk gjennom bildene på kamerarullen! For der fikk jeg nemlig se et bilde av meg selv, og meg selv – på skateboard!

Jeg satt altså og sveipet meg gjennom kamerarullen, da hun dukket opp. På et helt tilfeldig bilde, der jeg gikk gatelangs og ante fred og ingen fare:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Altså: Jeg synes aldri jeg ligner på de folka som andre mener jeg ligner på, men i dette tilfellet blir jeg nødt til å gjøre et unntak. For som Mary-Kate og Ashley, Marcus og Martinus, og to dråper vann: Vi er da ganske så like..? x-)

Så, kjære ukjente (og litt yngre og langt mer sporty) søster, hvis du leser dette: Send meg en mail. Hadde det ikke vært kult om vi to kunne møtes og finne på noe moro? Vi kan starte pop-duo sammen!

Eventuelt hadde det vært supert om du bare kunne tenkt deg å passe Peter litt i helgene når jeg er sliten og trenger litt alenetid.

Ser frem til å høre fra deg.

Mvh,
Din ukjente søster

/ 🙎🏼🙎🏼😆

Siste innlegg