Skatten fra dynga

Det startet i sommer. Vi var på besøk hos Peters eldste bror i Grebbestad i Sverige, og Peter skulle være med dem en tur på gjenvinningsstasjonen for å tømme hengeren for avfall.

Da de kom tilbake, hadde de med seg et par skatter fra dynga – noe som viste seg å være tradisjon der i familien. Ingen tur på dynga uten å ta med noe spennende tilbake!

Og kanskje ikke så overraskende, syns jo Peter dette var kjempegøy! Så gøy at han glatt adopterte tradisjonen på stedet, og tok den med seg hjem til Larvik.

Dette innebærer at jeg holder litt pusten hver gang han er på gjenvinningsstasjonen, for man vet jo aldri hva han returnerer med.

I dag kom han hjem, stolt som en hane. Han hadde funnet noe han ikke kunne forstå at noen ville kaste! Det var jo kunst?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stolt mann..
 

For det første: Hva i all verden er det for noe? En vase? En karaffel? En pyntegjenstand..?

For det andre, er det jo litt mistenkelig at prislappen fortsatt står på, som et levende bevis på at gjenstanden aldri ble solgt på loppemarkedet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

.. og for det tredje.. Er det bare meg, eller.. 🙈

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ Beklager kjære, ikke plass på peishylla 😅

8 kommentarer
  1. Gubben skulle nok fått forhandlet hardt for å få den der inn i stua hos oss også… Men om den har et stempel eller noe så er den kanskje verdt noe for en samler?

  2. Fast tradisjon her hos meg også, jeg ELSKER å dra på gjenvinningsstasjonen! Er jo som en gigantisk forundringspose 😁

  3. Kan du ikke gi denne fantastiske pyntegjenstanden til en heldig leser som faktisk syns at den er fin? 😊 ha en søppeldyngeskatt-konkurranse

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg