Bye bye oppussingsstøv

Jeg trodde aldri jeg skulle komme til å si denne setningen i mitt liv, men: Nå savner jeg vaskebøtta! Skikkelig!

Okei, la meg forklare. Det er ikke det at jeg ikke har brukt vaskebøtta siden vi flyttet inn, for det har jeg gjort med jevne mellomrom i 1 etasje. Men i kjelleren! Selv tak og vegger savner vaskebøtta i kjelleren!

Og det kan godt hende jeg har gjort meg selv en skikkelig bjørnetjeneste ved ikke å ta i et tak før, men jeg har altså ikke orket. Med viten om at håndverkere skal traske opp og ned trappa, og inn og ut av kjelleren med spon og sagflis og smuss og dritt – har jeg rett og slett tenkt at kjelleren får stå ubrukt, og at rengjøringen får vente.

Jeg har tasset rundt med kost og feiebrett, men det føler jeg liksom er som å pusse en tann med hull i, og håpe at hullet blir borte. Og siden planen jo var å bli ferdig med alt av oppussing før jul, hadde jeg ikke regnet med at det skulle nærme seg vårrengjøring før jeg kunne fylle vaskebøtta med vann og såpe!

Men i dag skåler vi i juice (LoL) – for i dag hadde vi besøk av siste håndverker som la siste hånd på verket! Ja, bortsett fra maleren som skal ta siste strøket i taket på vaskerom-badet, da. Men han bøsser heldigvis ikke så mye.

Snekkeren ble ferdig i går, rørleggeren ble ferdig i dag – så til helgen skal jeg vaske ned rubbel og bit! Jeg skal fylle vaskebøtta med varmt vann og deilig duftende såpe, jeg skal skrubbe tak og vegger og gulv, og jeg skal spille høy musikk og med grøss og gru se hvordan jeg garantert må bytte vannet i bøtta hvert andre minutt.

Men det skal bli en sann glede!

Og nåde den som trasker inn her med sko på bena etter at jeg er ferdig. Da blir det månelyst 😆

/ Bye bye, oppussingsstøv!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg