Farsdagsgavene

For et par år siden fant jeg på en ny tradisjon til farsdagen, nemlig å ta med ungene på butikken med et formål: Å plukke ut én ting hver som de tror pappa vil bli superduper-glad for!

Og den tradisjonen er bare så innmari koselig! For litt av tanken med farsdag er jo at man skal finne på noe ordentlig personlig, og mer personlig enn dette blir det ikke for oss.

Å se ungene tasse rundt mellom butikkhyllene mens de veier for og imot og tenker så det knaker, er veldig sjarmerende. Det gjelder å beregne litt tid, for det er ikke gjort i en fei å finne den mest gjennomtenkte og skreddersydde gaven 😉

I år fikk jeg forøvrig helt latterkrampe da jeg så den ene arvingen stå lenge, lenge foran dopapir-hylla og vurdere fram og tilbake 😂

Siden Peter er bortreist i dag, gleder vi oss til han kommer hjem, for gavene er nå omhyggelig gjemt på fiffige steder – og vi er klare for det som tross alt utgjør 70% av gavepakka, nemlig skattejakt med “kaldere eller varmere” for å finne gjemmestedene.

Som alltid forventer jeg gledeshyl og forsnakkelser og god stemning underveis 😆

/ God farsdag, alle pappahjerter ❤️

3 kommentarer
  1. Har allerede planlagt å adoptere den tradisjonen😁 må vente litt til da, siden lillegutt her bare er 3 uker 😂

  2. Det er helt fantastisk å la ungene velge selv!! Her er den beste gave-historien da jeg hadde besøk av min niese på 4,5 år fra en annen kant av landet.
   Vi var ute og handlet og hun skulle velge «bygave» til de hjemme. Hennes pappa fikk nemlig overrakt kunstige øyevipper da hun kom hjem 😂😂😂😂 hun falt pladask for dem like ved kassa på H&M, rosa glitrende eske vet du, og ikke snakk om at pappa kunne få noe annet!
   Vi ler så sjukt av den historien hele familien 😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg