Garderobe-sniken

Jeg har jo egentlig ikke fortalt så mye om vårt nye hus enda, annet enn at vi har malt litt, lagt nytt gulv i noen rom – og at vi pusser opp vaskerommet.

Men vi har altså flyttet fra et ganske standard ny-hus, med stor 2. etasje – der fire soverom lå på hver sin kant av en romslig TV-stue. Vi hadde med andre ord veldig mye plass, og alle soverommene hadde god plass til skap og kommoder til klær.

I det nye huset er det en helt annen planløsning, soverommene er mye mindre og vi har generelt veldig mye mindre plass til både skap og skuffer.

Dette har medført et aldri så lite problem for meg, for jeg har en del klær. Ikke mye, men helt normalt til å være jente. Og nå som jeg plutselig har gått fra et stort klesskap, til kun én kommode tilgjengelig på soverommet, har det for lengst begynt å lukte irritasjon.

For det går jo helt fint å ha klærne sine i skuffer når man har størrelse “barn”, og kan legge plaggene sine som dette:

Men når plaggene blir litt større, og man tilfeldigvis også er en frysepinne som eier en del tykke ullgensere, blir det trøbbel. Jeg har jo ikke plass til stort i hver skuff, og det ble raskt en daglig kamp å få lukket hver og en av dem.

Det jeg derimot har undret meg litt over, et at Peter har virket ekstremt fornøyd med denne kommode-løsningen. Vi har én kommode hver på soverommet, og jeg har altså stusset litt over at det kun er jeg som har virket litt oppgitt og irritert på denne løsningen. Det har ikke virket som han har savnet skapene i det hele tatt, noe jeg syns er litt rart.

I går hadde jeg ryddet vekk julen, og skulle ned i boden med en pappeske. I boden har vi beholdt to skap fra forrige huseier, der planen er å oppbevare sommertøy om vinteren, og vintertøy om sommeren. Dette har vi ikke pakket ut enda, men jeg har lenge gledet meg til å få ting i system.

Jeg hadde akkurat satt jule-esken på plass i hylla, da jeg stoppet foran et av skapene. Jeg syns jeg kunne skimte noe på innsiden, så jeg rynket øyebrynene før jeg åpnet dørene:

Hva i all verden?? Stappfullt!

Så det var altså her Peters skjorter hadde tatt veien – og jeg som trodde han ikke hadde pakket dem ut av flyttebagen sin enda! Legg merke til at han har en egen hylle til slips og belter..

Jeg skulle akkurat til å forlate rommet for å ta en prat med garderobe-sniken selv, da jeg kom på det andre skapet.. Kunne det være..?

Hahaha! Er det mulig? Den sniken har altså tatt i bruk begge skapene uten å si noe – er det rart han er fornøyd med én kommode på soverommet?! De skuffene på soverommet har jo bare plass til noen tskjorter, gensere, bukser og undertøy – mens resten er lagret i to skap i kjelleren!

Jeg burde visst at det var noe muffens her. Jeg burde visst det.

/ Garderobeløsning på soverommet ønskes kjøpt. Snik vurderes solgt 😅

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg