Gavedryss i Spania

Livet ruller og går i Spania, det er helt merkelig at sommeren fortsatt blomstrer for fullt bare en fire timers flytur unna Norge.. Lite som tyder på at høsten er på vei her nerrafor, men hører rykter om at vi muligens bør få på vinterdekk så fort vi kommer hjem til Norge..? 😅

Ukesfeiringen av gullbryllupet til svigers går så det griner, den oppblåsbare kajakken er overrakt (dét kjøper man nemlig til noen som har alt 😎🚣🏽) og vi nyter kombinert familietid og ferie med hele gjengen!

kjærstepar i gamledar

I anledning gullbryllupet, hadde svigerinne Hanne laget en gave fra alle de 10 barnebarna som jeg syns var helt genial. En ordsky!

ordsky

Alle barnebarna fikk for noen uker siden spørsmål om hva de forbinder med farmor og farfar, og resultatet ble et knippe herlige ord om besteforeldrene – tenk så fint å ha dette på veggen!

 

En fin gaveidé å ha i bakhodet nå som det nærmer seg julegaveplanlegging, kanskje? 😉

I dag har første familie reist hjem, og det føles litt tomt i krokene. I morgen er vår siste dag – så nå skal vi nyte det siste døgnet til fulle, før kofferten skal pakkes og den solbrente nesa skal hjem for å bli enda rødere av kulda 😂

/ God helg 😉

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg