Gi liv til fine minner ❤️

Reklame | fotoknudsen - med rabattkode ⭐️

Jeg møter så mange fine folk gjennom min nye jobb på tannlegekontoret, og bærer nok litt preg av å ha hatt hjemmekontor de siste årene… Jeg elsker å småprate med pasientene før tannlegen kommer inn 😂

Naturligvis blir det mye snakk om korona og den rare tiden vi er inne i.

Det er spesielt én ting som går igjen hos nesten alle: Takk og lov at vi ikke visste hvor langvarig denne unntakstilstanden kom til å bli, da vi stengte ned i mars i fjor!

Men desto mer overraskende: Omtrent samtlige er enige i at året har gått forrykende fort. Hvordan er dét egentlig mulig, når stort sett alt har blitt satt på vent..? Ganske utrolig!

Men jeg tror det har blitt viktigere enn noen gang å senke tempoet, sette pris på hverdagene – og kjenne litt på savnet etter alle tingene vi tidligere tok for gitt.

Denne tiden vil vi definitivt huske for alltid. Og i denne rare, utfordrende tiden, har vi da også klart å samle ganske mange fine minner langs veien. Og kanskje er du som meg, med en haug av hverdags-blinkskudd liggende på mobilen?

Da kan jeg anbefale å gjøre litt stas på bildene dine, for det er veldig, veldig trivelig! 😍

 

 

Fotoknudsen er vanligvis min førjuls-venn hvert år, for under treet på julaften MÅ det ligge minst én fotobok. Men denne gangen ville jeg rett og slett lage en skikkelig 2021-bok med hverdagsminner allerede nå. Og denne boka skal vi beholde selv! ❤️

Med fotoknudsens hjelp er det både enkelt og gøy å samle de fineste minnene i en bok, og en fotobok lager du enkelt: Legg til bilder, trekk fra bilder, gjør dem større eller mindre og legg på tekst. Det er superenkelt og man trenger absolutt ikke være teknisk anlagt for å få det til.

 

Du kan velge å lage fotoboka fra bunnen, eller bruke “Smart Assistent” som fyller inn bildene du laster inn automatisk, så kan du tilpasse dem selv underveis (dette går definitivt raskest). Eller du kan velge en av de 208 profesjonelt-designede bøkene som ligger klare og venter, med alt fra årbok- til kokebok-tema 🎂  Kjekt, sant?

Jobb rett fra PC/Mac, nettbrett eller mobil – du velger selv om du ønsker å lage produktene på fotoknudsens nettsider (da lagres arbeidet på nettsiden), eller laste ned et program slik at alt lagres lokalt på din PC/Mac.

Har du alle bildene liggende på mobilen, kan det være praktisk å laste ned fotoknudsen-appen, slik at du kan lage produktene direkte på mobilen!

Uansett hva man velger, er alle programmene både brukervennlige og oversiktlige.

Velg store bilder eller små bilder, en blanding eller med tekst – det velger du helt selv 👍🏼

 

Så sett av litt tid og kos deg med å samle de fine øyeblikkene!

Akkurat nå får du 40% rabatt på fotobok hos fotoknudsen ved å bruke rabattkoden KONATIL40 

Tilbudet varer fra i dag (mandag 03.05) til midnatt tirsdag 18.05.2021 🌟

/ I tøffe tider blir fine minner ekstra fine ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg