Gi minner til jul ❤️

Reklame | Fotoknudsen

Det er kanskje bittelitt tidlig å finne fram nisselua enda – men årets fineste julegave er det litt smart å tenke på allerede nå 😉

I fjor fikk jeg en kommentar fra en leser som skrev at hun hadde laget fotobok til eksen i julegave. Der hadde hun samlet bilder av deres felles barn fra diverse aktiviteter fra tiden etter at de gikk fra hverandre – slik at han og den nye kjæresten skulle få se litt av hva ungene hadde gjort når de var hos henne. Og det syns jeg var så utrolig koselig gjort!

I en tid der de aller fleste blinkskudd blir værende på mobilen, er det ekstra trivelig å få dem foreviget på skikkelig papir og gitt bort til noen man er glad i. Enten det er til oldeforeldre, besteforeldre, tanter, onkler – eller en eks-kjæreste 😉

Personlige julegaver er like fine å gi som å få, og setter du av litt tid – kan du virkelig kose deg med å samle de fine øyeblikkene!

Den obligatoriske julegaven: Fotobok! 😍

 

Proppfull av herlige minner fra året som har gått ❤️

 

Med Fotoknudsens hjelp er det både enkelt og gøy å samle de fineste minnene.

Enten du vil lage en fotokalender eller en minnerik fotobok, er fremgangsmåten den samme. Legg til bilder, trekk fra bilder, gjør dem større eller mindre, legg på tekst – man trenger ikke være teknisk anlagt for å få det til!

Jobb rett fra PC/Mac, nettbrett eller mobil – du velger selv om du ønsker å lage produktene på Fotoknudsens nettsider (da lagres arbeidet på nettsiden), eller laste ned et program slik at alt lagres lokalt på din PC/Mac.

Har du alle bildene liggende på mobilen, kan det være praktisk å laste ned Fotoknudsen-appen, slik at du kan lage produktene direkte på mobilen.

Og det beste av alt: Resultatet blir bra uansett! For det viktigste er å gi bildene den respekten de fortjener: Ut av minnebrikken og fram i lyset 😉 Ta vare på øyeblikkene!

Rabattkode til leserne mine!

Akkurat nå får du 40% rabatt på fotokalender og julekort – og 30% rabatt på alle andre produkter hos fotoknudsen.no ved å bruke rabattkoden: KONATIL

Tilbudet varer til og med midnatt tirsdag 26.11.2019 🌟

Så kast deg rundt og gjør litt ekstra stas på bildene som ligger og venter – jeg lover deg at du ikke vil angre når førjultidens viktigste pakke dumper ned i postkassa 😍

✫ Les mer på fotoknudsen.no 

4 kommentarer
  1. hmm… jeg har tenkt å bruke rabattkoden din – men får beskjed om at den er utgått. du skriver gyldig tom midnatt 26.november – det er vel i kveld??
   eller mente du å si den vare til 25.desmeber ved midnatt ..?!

    1. jeg fant en annen kode – men greit å avklare likevel – håper det kommer andre “i siste liten”-lesere tilgode 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg