Give away ❤️ Reima fyller 75 år!

Reklame | Reima

Bladene har gulnet, temperaturen synker og peisen inviterer til kveldskos i varmen. Det er bare å innse det – høsten er her for lengst!

Og med høsten er det på høy tid å pakke ned tynne sommerklær, og erstatte med gode og varme høst- og vinterklær. Farvel sommerkjole, hallo fôrede vinterjakke!

Jalan vinterstøvler

Lunta vinterjakke

Det er alltid spennende å se hvor mye vinterutstyr man har i boden fra før, og hvor mye nytt man trenger for sesongen.

Både Peter og jeg har skrevet mangt et innlegg om den fantastiske arvekarusellen. Om hvor heldige vi er som har arvet pose etter pose med arveklær – og med årene har vi jo sett at det er noen merker som skiller seg ut, både når det gjelder kvalitet og holdbarhet.

Reima har gått igjen i arvekarusellen, og jeg kunne ikke vært mer stolt av å få lov til å samarbeide med dem! Og jeg er dessuten superglad for at jeg får muligheten til å gi bort et skikkelig kvalitetsprodukt til en heldig leser ❤️


Stavanger vinterdress

Kinsei ullsett

I år fyller Reima-eventyret 75 år! Det vil med andre ord si at Reima kan feire 75 års erfaring med å lage klær som lar barna leve ut sin utforskertrang, uansett vær.

Det som under 2. verdenskrig startet som en liten tekstilfabrikk i Finland som sydde klær til kvinner av gamle militæruniformer, er i dag et ledende klesmerke for barn i 37 land.

Ikke bare lover Reima at produktene deres alltid er giftfrie og trygge å bruke, de lover også at produktene er slitesterke slik at de kan brukes av flere barn. Og det kan jeg (og arvekarusellen!) bekrefte at stemmer 😉

Klærne testes på verdens ærligste og tøffeste testgruppe: Barn! Og Reimas oppdrag er å sørge for at barn har frihet til å bevege seg og leke utendørs – uansett værforhold.

 

Jalan vinterstøvler

Reima tilbyr dessuten reparasjonslapper og fotstropper for å reparere Reima-produkter som er brukt under ett år. Da tar man bare enkelt og greit kontakt med kundeservice – så ordner det seg i en fei 🙌🏽

I år fyller altså Reima 75 år! Og i den forbindelse har jeg fått lov til å avholde en aldri så liten konkurranse 😉👏🏼

* konkurransen er avsluttet! Vinner er kontaktet på mail ❤️*

GIVE AWAY!

Hva står på din ønskeliste før kulda setter inn? Trykk deg inn på Reimas nettsider og finn din favoritt fra vinterkolleksjonen!

Deretter legger du igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget, med navnet på produktet du ønsker deg, samt hvilken størrelse.
Husk å fylle ut riktig e-postadresse!

Jeg trekker en heldig vinner onsdag 6. november, som får produktet i posten 😍

LYKKE TIL! ❤️

Les mer om Reima her 🌟

467 kommentarer

Siste innlegg