Gratis aktivitetsutstyr i sommer!

Sommerferien kan være sår for mange, spesielt når pengene ikke strekker til og ferien virker uendelig lang. I år er det nok mange av oss som må spare inn litt her og der etter mange uker med korona-tørke. I den anledning vil jeg tipse om fantastiske BUA!

BUA står for Barn-Unge-Aktivitet, og har tidligere blitt omtalt som Norges best bevarte hemmelighet. Jeg hadde faktisk aldri hørt om dem før – derfor deler jeg gladelig videre i tilfelle det er flere dette har gått hus forbi.

BUA låner ut aktivitetsutstyr både sommer og vinter – helt gratis! Et genialt konsept som bidrar til å redusere forskjeller og øke inkludering i Norge, og i mars vant de den gjeve prisen “Årets samfunnsengasjement” under Sponsor- og Eventprisen 2020.

Det var velfortjent! 😍

(Skjermbilde: BUA.io og Larvik.kommune.no)

 

Hensikten med BUA er å gjøre det enklere for barn og unge å prøve forskjellige aktiviteter uten å øke forbruket. På den måten kan flere få muligheten til å være fysisk aktive, og teste flere forskjellige aktiviteter uten at det går ut over lommeboka.

Man registrerer en låneprofil, før man kan låne utstyr i inntil 1 uke. På utstyrslista står alt fra hengekøyer og SUP-brett til sparkesykler og bæremeis!

Sommerferien er reddet 🌠

Ting som kan lånes, helt gratis! (Bilder fra BUA Larvik)

 

Utstyrsordningene eies og drives av kommuner, lag og foreninger, og i følge nettsidene består BUA-nettverket nå av 130 utlånsordninger i 110 kommuner, hvor 110 utlånsordninger er i drift og 20 er under etablering.

Genialt, ikke sant? 😃

Kanskje du finner en utlånsordning nær deg? HER kan du søke opp nærmeste BUA!

/ Husk å tipse andre som kan trenge en natt i hengekøye eller å finne balansen på en SUP i sommer ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg