Han hater meg litt nå

Herreminhatt, i morgen smeller det! Og det er min skyld.. 🙈

For i forrige uke fikk jeg melding av Desirée Andersen (Fitfocuse) som skulle til Larvik i et møte, og lurte på om jeg hadde tid til en kaffe. Det hadde jeg jo veldig lyst til, Desirée er en av de bloggerne jeg har kjent lengst – og som jeg har vært litt ekstra glad i helt siden det året vi stod sammen på Vixen og gruet oss noe vanvittig til presseveggen.

Kaffe-daten gikk bra, vi snakket om den nye boka hennes “Fit på 30 dager”, og jeg mumlet noe om at det var synd ikke Peter rakk å være med oss på kafé – for dette prosjektet hadde vært knall for ham som skal i gang med trening igjen nå.

Så kikket jeg på Desirée, Desirée kikket på meg – og vips: Én uke senere var prosjekt “Fit for Fight” en realitet, og i morgen sparker det i gang for alvor!

Det er altså to bloggere, Peter og Line Victoria, som skal komme i form ved hjelp av Desirées program – og har du fulgt med på bloggene deres de siste dagene, er du kanskje allerede litt oppdatert på hva som venter.

Nå skal de to etablere sunne og gode matvaner, og nye hverdagsrutiner som skal gi både glede, energi og overskudd. Og jeg føler meg ekstra heldig som automatisk får henge meg litt på i bakgrunnen, i tiden som kommer 😍

Mine forutsetninger er litt annerledes enn både Peter og Line Victoria, for mitt hovedproblem er at jeg virkelig, virkelig ikke har overskudd til å trene!

Og det er her jeg er ekstra spent på om prosjektet vil ha noe å si for meg – for mens både Line og Peter har energi i fleng, er jeg livredd for å svi av alt kruttet på trening og ikke sitte igjen med noe når treningen er ferdig.

Jeg kommer nok ikke til å skrive stort om prosjektet i tiden framover, men jeg gleder meg enormt til å følge med på prosessen både hos Peter og Line Victoria. Og selvfølgelig på bloggen til Desirèe, som skal holde Knoll og Tott i ørene de neste månedene 😅

Konkurranse-mennesker som de er, både Peter og Line Victoria, kan jeg garantere at de kommer til å gi ALT. Og sannsynligvis også møte helt forskjellige utfordringer underveis.

På onsdag var de hos fotografen for å ta før-bilder, og tilfeldighetene skulle ha det til at fotografen klarte å sende de ferdige bildene på mail midt under prisutdelingen på VIXEN.. Verken Peter eller Line klarte jo å la mailen vente, og det ble faktisk skikkelig dårlig stemning en stund, med både vantro og tårer som rant da bildene lyste mot dem på mobilskjermen..

Før-bildene legges ut i kveld – og jeg vet om to som gruer seg veldig. Men jeg er rimelig sikker på at de kommer til å funke som tidenes beste motivasjon for bedre helse og nye rutiner i månedene som venter ☀️

/ Jeg gleder meg ☺️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg