Januar, du har vært lang!

Januar pleier å være lang, den – men i år syns jeg den har tatt kaka. Hvor lenge er det siden jul, egentlig? Det føles jo ut som en e v i g h e t siden! I alle fall ikke bare en måned. Men nok om det.

Nå er det lenge siden jeg oppsummerte sist, og jeg har savnet det. Så nå gleder jeg meg til å tenke litt over noe av det som har skjedd i måneden som straks er forbi ♡

JANUAR

Beste kjøp

Ny mobiltelefon! Endelig! Dessverre er kameraet såpass bra at jeg har fått flere spørsmål på snap om jeg har endret filter – gjerne med en oppfølgingskommentar ala “Vi er alle litt gustne i huden på denne årstida”. Hahaha.

Beste bomkjøp

Vi gikk på et par bommerter da vi skulle bestille ting til vårt nye bad i oppussingsprosessen. Mer om det kommer senere, det er bare å glede seg.. シ

Fullførte prosjekt

Kan disse altfor-altfor små tøflene kalles et fullført prosjekt? Tja. Jeg tror det, selv om de ikke passer til noen. Tanken var i alle fall god.

Prosjekt som videreføres til neste måned

Prosjekt baderom er absolutt ikke ved veis ende – og det er mange som har etterspurt en oppdatering. Den kommer, vi har bare et par ting som har stoppet opp, og som må avklares først. Dette har vært litt av et opplegg fra start til (snart) slutt, men jeg gleder meg til den dagen vi er klare for en skikkelig oppsummering. Det er bare å glede seg til det også!

Peter-øyeblikk

Jeg er gift med en gærning. Man bader ikke i januar. Ferdig snakka.

Christina-øyeblikk

Da søsteren min lå på føden og vi ikke hørte noe på 7 timer. Jeg fikk helt noia og var innom all verdens skrekkscenarioer i hodet. For en grusom dag!

Herligste øyeblikk

Å bli tante til en liten nevø! Fy søren for en lykke. Jeg er jo inngiftet tante til en herlig gjeng fra før, men det er noe helt spesielt å bli tante i egen familie ❤️

Tristeste øyeblikk

Er det bare meg, eller har det vært utrolig mange triste nyheter i media i januar? Jeg syns det ene har avløst det andre, og jeg har grått noen tårer for både den ene og den andre.

Bilde som aldri havnet på bloggen


Note to self: Opp-ned-bilder blir aldri bra, selv om det virket som en god idé.

Friskus

Jeg har ikke spist sukker på snart to uker. Nok sagt シ

Daffus

For mange bekymringer og for lite søvn har ført til overraskende lite overskudd i januar. Mulig jeg må trappe opp D-vitamin-dosen også.

Månedens seier

Dette er litt flaut å si, men jeg har aldri vært på lekeland alene med ungene før. Jeg kan ikke tenke meg noe mer stressende sted å være på en lørdag, og i alle fall uten Peter. Men denne måneden skjedde det altså, til og med på en lørdag hvor det var fullstappet – og det var en liten seier for mor!

Månedens frustrasjon

De forbanna streaks’ene på Snapchat. Jeg holder på å bli gal, og har ikke tall på hvor mange tomme snapper jeg åpner hver eneste dag.

Ting jeg gleder meg til i februar

Ny trapp! Endelig er den nye trappa vår i produksjon, den ble bestilt rett etter at vi overtok huset, men skulle ikke produseres før håndverkerne var ferdige med å traske opp og ned i kjelleren. Nå nærmer det seg en tryggere ferd mellom de to etasjene!
Dessuten gleder jeg meg til å feire bursdagen til eldstemann, til å dra på vinterferie med storfamilien, og til å feire svigerinna som blir 50 år ✭

/ Takk for nå januar – og velkommen februar, håper du blir fin!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg