Liv Laga med kjøttfri familiemiddag

Reklame | HOFF

Det er over to år siden Peter og jeg ble utfordret til å leve som vegetarianere i en måned, og den utfordringen gjorde oss mye mer bevisst på at det finnes smaksrike måltider som ikke inneholder kjøtt.

Selv om vi ikke er vegetarianere, spiser vi mye mindre kjøtt enn vi gjorde – og det føles godt for samvittigheten å gjøre noe positivt for jorda vår ❤️

En av våre absolutte favoritter er HOFF Liv Laga vegetarburgere, som både Peter og jeg har skrevet om før. De passer nemlig ypperlig til mye mer enn “bare” burgere, og denne gangen tenkte jeg å vise hvordan vi bruker dem som familiemåltid sammen med grønnsaker i et pitabrød 🙂

Snurr film!

Liv Laga vegetarburgere kommer altså i to ulike varianter:

“Original” med smaksinspirasjon fra Mexico, som inneholder potet, linser, aspargesbønner og mais.

“Tomat og Ost”, som er inspirert av det italienske kjøkkenet og inneholder potet, linser, soltørkede tomater og ost.

Denne gangen var det altså pitabrød med valgfritt fyll som stod på menyen – en hit med barn i hus! Jeg liker å servere med tzatziki til, og bruker følgende oppskrift:

  • 3/4 agurk
  • 3/4 beger med kesam/youghurt/rømme (bruker det jeg har i kjøleskapet)
  • 1 lite hvitløksfedd
  • salt og pepper

Riv agurken på et råkostjern, ha det over i en sil og dryss litt salt over. La det trekke i 10 minutter, før vannet presses ut. Bland inn kesam, finhakket hvitløk – og smak til med salt og pepper. Så enkelt, så NAM!

Vegetarburgerne etterligner altså ikke kjøttsmaken på noe vis – og de er for øvrig glutenfrie, og inneholder ikke soya. De varmes kjapt og enkelt i stekepanna eller i ovnen, mens du lager tilbehøret du ønsker.

Tommel opp for mindre stress på kjøkkenet 😉

HOFF Liv Laga vegetarburgere finner du i frysedisken i de aller fleste dagligvareforretninger. Flere fristende oppskrifter og mer info om burgerne, finner du her ☀️

/ Hurra for kjøttfri dag 😍

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg