Mjukglass på stugan

Denne påsken skulle vi egentlig være hjemme – men som livet er når man er gift med en mann med opptil flere søsken, kan det dukke opp trivelige invitasjoner når man minst venter det.

Så da Peters eldste bror ringte i starten av uka og spurte om vi ikke ville ta en tur til deres feriehus i Västra Götaland, kastet vi oss rundt og pakket bagene.

At vi skulle time avreise til akkurat samme tidspunkt som hele Vestfold også hadde tenkt seg ut av fylket, var selvfølgelig litt kjipt. Det kostet far bak rattet både ett og to og trehundreogførtifire sterke gloser, men heldigvis var alle køene verdt det til slutt 😉

For til vår store glede hadde påskeværet inntatt Sverige også, og jeg kan ikke huske sist jeg mistet pusten av en utsikt! Absolutt ikke feil å ha et feriehus på et slikt sted 😍

Påske med ski på beina er garantert ålreit, men det er jaggu ikke verst å kjenne lukten av sjø (uten en snøflekk i sikte), heller.

Og det beste med å være på besøk hos noen med senkede skuldre, er å ta livet som det kommer. Ingen store planer, bare rusle en tur på stranda, plukke skjell og steiner i flere timer – sykle en tur til byen og kjøpe årets første soft-is mjuk-glass, se på det yrende folkelivet, kjenne påskesola varme, skravle – og bare være sammen.

Stugan ❤️

Vertinnegaven fra Familien Klonk var i tradisjon tro et puslespill på 1000 brikker, det har nemlig blitt vår greie å legge ungene for kvelden, for så å kaste oss over puslebrikkene, med god musikk på anlegget og skravling om løst og fast ut i de sene nattetimer.

Tre dager forsvant i en fei og brått var vi på tur hjemover fra söta bror, klare for å fortsette påskedagene i finfine hjemtrakter. Mor har nå pakket ut av bagen, mens fars bag står plantet midt på stuegulvet – klar for å smelte inn i inventaret.

Alt er med andre ord tilbake ved det normale allerede 😂😉

Glad påsk 🐣

4 kommentarer
  1. De puslespillene der er såå artige. Så utrolig mange morsomme små og store detaljer dukker opp undervegs 😁
   Vi har flere av de fra samme produsent /kunstner, og den ene er fra ett sykehus. Anbefales til neste tur. Medfører mye latter undervegs 🤣

  2. Ha ha ha! Puslepsill, altså! Vi har puslet TO Jan van Haasteren puslespill i påsken! På tre dager til sammen – moro for store og små det!

  3. Ha ha ha! Puslespill, altså! Vi har puslet TO Jan van Haasteren puslespill i påsken! På tre dager til sammen – moro for store og små det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg