Når penis må i fengsel

Dessverre er det fortsatt mange idioter som ikke har fått med seg at det er ulovlig å sende bilder av sin egen penis til noen som ikke har bedt om det.

Dessverre er det fortsatt mange idioter som tror det er helt greit, og som tenker at det ikke kommer til å få konsekvenser.

Og det er jo litt rart, for det siste man ønsker er faktisk å få bilde av en erigert penis fra en ukjent mann, midt i fleisen via sin egen mobil mens man spiser lunsj.

Skal det være en ståtiss til den pærebiten? (Svaret er neitakk. Alltid neitakk.)

Og derfor er dette så fantastisk! For endelig, endelig er en mann blitt dømt til fengselstraff etter å ha sendt bilder av sin egen penis til flere jenter på Snapchat.

Denne uka fikk mannen i 20-årene dommen i Kristiansand tingrett:

Skjermbilde: Bergens Tidende

60 dager i fengsel! I dommen stod det blant annet:

“– Seksuelt krenkende atferd over internett er et økende problem i samfunnet, og allmennpreventive hensyn taler for at det i utgangspunktet reageres strengt”.

Dette er bra. Dette er viktig! Og forhåpentligvis vil denne rettslige avgjørelsen også ha en preventiv virkning.

I retten forklarte mannen at han ikke tenkte seg om da han gjorde handlingene, og at det ble en vane. At han var klar over at jentene ikke ønsket slike bilder han sendte dem, men at han gjorde det likevel.

Jeg tar av meg hatten for jentene som faktisk tok grep og anmeldte fyren – for å sende sånne uønskede og uoppfordrede bilder, er altså ulovlig, og et brudd på § 298: Seksuelt krenkende atferd offentlig eller uten samtykke.

Så får vi bare krysse fingrene for at denne dommen fører til at færre sender dickpics, for selv om avsenderne kanskje har vanskeligheter med å forstå at andre ikke er like opptatt av den erigerte penisen som de er selv – så er det vel ingen som setter pris på at penis må i fengsel.

/ Hurra for det norske rettsvesen 👊🏼💥

4 kommentarer
  1. Vet du om det er like straffbart å sende bilde av dildoen? Æ mislike det like mye 🤢 eller bilde av fyrens “sjømannsbrud” 🤦‍♀️

   1. Hei! Har fått mange meldinger i kommentarfeltet som jeg har valgt å ikke godkjenne. Forstår at denne saken er mer innviklet enn det fremstår i media – og at det er mange jenter som føler at sannheten (som tilsynelatende er mye verre i virkeligheten) har blitt feilaktig fremstilt i media. Jeg kommer til å følge opp dette når det publiseres mer info – som jeg har forstått vil komme i løpet av november.

    Mitt hovedbudskap med dette blogginnlegget var å sette lys på at dickpics er straffbart – jeg har på ingen måte hatt mulighet til å finne mer info enn det som har blitt gjengitt i avisartikkelen jeg linket til – dette var derfor ikke et forsøk på å tale jentenes sak. Håper på forståelse for at jeg gjorde det i beste mening 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg