Ørliten Snapchat-tabbe

Rett før helgen, åpnet jeg Snapchat for å oppdatere storyen min. Det gule tallet som viser om du har fått nye følgere, viste flere hundre. What?!

Det skjer ganske sjeldent at det kommer mange nye på en gang, men denne gangen var det mange!

Og da ble jeg nysgjerrig, hvor kom alle disse nye følgerne fra? Forrige gang noe sånt skjedde, hadde noen anbefalt meg i en facebook-gruppe – og dermed var det mange som hadde søkt opp brukernavnet mitt og lagt meg til.

Derfor la jeg uten en liten snutt der jeg snakket om at det var moro med så mange nye følgere – og så tekstet jeg følgende:

Dagen fortsatte, og Snapchat fikk hvile fram til kvelden. Men da jeg logget meg på igjen, hadde jeg fått tonnevis med snapper! Først da jeg begynte å åpne dem, forstod jeg hva som hadde skjedd.

Folk trodde jeg lurte på hvor i landet følgerne mine kom fra! Først ble jeg litt satt ut, for det var jo virkelig ikke det jeg hadde ment, jeg lurte jo på hvor de hadde funnet meg hen – men jeg hadde jo naturligvis formulert meg helt feil.

Så begynte jeg å åpne snap etter snap. “Jeg er fra Trondheim!” – “Jeg er fra Valdres!” – “Dette er utsikten min akkurat nå – i Førde!” – “Jeg er i Sandefjord” – “Jeg er i London” – “Jeg har fulgt deg lenge og jeg er på vei hjem fra Bardufoss!”

Haha, det var jo ikke det jeg egentlig hadde ment. Men så fikk jeg plutselig et øyeblikk: Herregud, så fantastisk! Alle disse folka! Jeg følte meg helt beæret der jeg satt – åpnet snap etter snap, med bilder og tekst til meg. Så mange følgere, så mange som hadde tatt seg tid til å sende meg et pip om hvor i verden de befant seg. Som svarte på spørsmålet mitt, selv om det jo egentlig ikke var det jeg lurte på 😍

Og igjen ble jeg minnet på hvor heldig jeg er. Jeg er så glad for at dere setter av tid til å lese bloggen min, til å se hva jeg legger ut i sosiale medier, og for at dere fortsetter å komme tilbake selv om jeg kanskje har skrevet eller sagt noe som har fått dere irriterte eller triste eller forbanna eller takknemlige eller glade.

Dere gjør livet gøyere ❤️

/ God ny uke i morra, folkens ☀️

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg