Smart bilhjelp til folket!

Reklame | NAF - Bilen Min

Det er jo ingen hemmelighet at jeg har giftet meg med et notorisk rotehue. Han innrømmer det heldigvis selv også, men på niende året som kjærester – begynner det nå å gå opp for meg at han aldri kommer til å bli bedre.

Derfor er det bra for sånne som meg, som velger å leve med sånne som ham, at det finnes geniale gratis-apper som kan hjelpe oss litt på veien 😉

Snurr video!

Appen Bilen min fra NAF hjelper deg altså med å få det beste ut av bilen din! Den tipser om når bilen trenger stell, minner om viktige ting som EU-kontroll, og gir deg smarte tips og triks for godt bilhold med fine artikler og videosnutter.

For meg som har en mann som bryr seg niks nada om bil, men samtidig forventer at den skal virke optimalt til enhver tid – er det med andre ord kjekt å kunne bruke fagfolks proaktive tips til hva som bør gjøres når.

Det er veldig greit å kunne lagre bilens historikk, slik at man har kontroll på alt fra når bilen sist ble EU-godkjent og når den skal sjekkes igjen – til når vi kjøpte nye vinterdekk sist.

Ikke bare er dette informasjon som er kjekk å ha til eget bruk, men bilen stiller godt dersom du på et eller annet tidspunkt skal selge den.

Det er bare å laste ned appen (gratis) og legge inn registrestreringsnummeret på bilen – og vipps så skreddersys tipsene og rådene til akkurat din bil. Lett som en plett!

Man trenger ikke være NAF-medlem for å bruke appen, og det er altså fullt lovlig å bruke den uforbeholdent for å ha ”fagfolk i ryggen” – dersom det har seg sånn at du også har en like rotete partner som meg 😉

Last ned “Bilen Min” i Appstore eller i Google Play ⭐️

/ Kom deg dit du skal 🚗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg