Snømenn av tennissokker

Det er jo ikke så mye som minner om julestemning når man titter ut av vinduet for tida, her i Larvik har i alle fall regnet øst ned de siste dagene, i herlig samspill med 8 svimlende varmegrader.

Men hva gjør vel det, når man kan kose seg inne! Nå var vi riktig nok på julegrantenning under hver vår paraply i dag – og fikk hilst på nissen som ikke lot seg pille på nesen av litt regn, men vi har også lagd noen skikkelig herlige snømenn!

I desember i fjor fulgte jeg Stine “Speiltvillingene” og hennes kreative julekalender – fullspekket med DIY-prosjekter man kan gjøre både med og uten barn i dagene fram mot jul.

Jeg smeltet helt av de søte snømennene laget av hvite tennissokker, så dette stod på lista over gjøremål i år. Før helgen fikk jeg tak i alt jeg trengte, og en regnværsdag passet perfekt!

Å lage snømenn av hvite tennissokker var utrolig moro for både store og små – så disse søtnosene anbefaler jeg virkelig å teste ut oppskriften på. Ikke bare er de kjempefine gaver – men også veldig stas å beholde selv シ

Oppskriften steg for steg finner du her – og husk å følge Stines blogg for enda flere prosjekter i årets kreative julekalender! Når man er født uten kreative evner (som meg), er det helt fantastisk å ha noen som kan fortelle hvordan man skal gjøre ting steg for steg 😍

/ God ny uke i morgen! ☔️☀️

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg