Soverommet ferdig!

Reklame | Desenio

Tenk at bilder på veggene kan ha så mye å si! 😍

Det er først når man skal flytte fra et sted, at man endelig får gjort alle småtingene man har utsatt i flere år. Male den ene veggen, feste ledninger, få opp bilder på veggene.

Dette skjedde jo Peter og meg i fjor – først da huset vårt skulle selges, ble det skikkelig fint! Såpass fint at Peter og jeg ble enige om å få ting på plass så fort som mulig når vi kom oss på plass i nytt hus. Ingen unnskyldninger – bare få det gjort med en gang!

Soverommet er det eneste rommet som har tatt tid, siden vi skulle få på plass en garderobe-løsning først – men nå er det endelig ferdig. Skap er på plass, lamper er på plass, speil er på plass – og bildeveggen er omsider ferdigstilt.

Og jeg blir helt varm i hjertet hver gang jeg skal legge meg! ❤️

Med relativt mørk farge på veggene, ønsket jeg lyse bilder på veggene – helst noe rosa. Sommerjente som jeg er, falt jeg pladask for bilder av mine favorittblomster, og jeg syns kombinasjonen ble så fin!

Desenio er helt overlegen på utvalg av bilder, posters og rammer – og bruker du rabattkoden KONATIL40 får du akkurat nå 40% tilbud på posters 🌟
(PS. Gjelder ikke rammer, handpicked eller personlige posters – og koden er gyldig mellom 26. og 28. november)

Jeg drømmer meg helt bort når jeg skal bestemme meg for hvilke bilder jeg vil ha, og med gode priser og rask levering, er det ikke rart vi er mange som har denne nettbutikken som favoritt!

Et smart tips er å bruke den geniale siden eksempel-byggevegg, der man kan lage sin egen bildevegg og kombinere de forskjellige posterne slik at man kan se hvordan det kommer til å se ut på veggen.

Kjekt for sånne som meg som ikke nødvendigvis klarer å se for seg hvordan det vil bli 😉

Min favoritt: Lag en helt unik personlig plakat ved å fylle ut tekst selv! 

Klarte ikke la være – vi får jo ikke bestemt oss for om vi skal ha 12. eller 13. mai som bryllupsdato 😂

Rabattkode!

Akkurat nå får du altså eksklusiv tilgang til Desenios Black Week-tilbud! Bruk rabattkoden KONATIL40 og få hele 40% tilbud på posters 🌟

Så sving deg rundt og finn dine favoritter, koden er gyldig mellom 26. og 28 november!
(PS. Gjelder ikke rammer, handpicked eller personlige posters)

/ Sjekk ut Desenio.no  og husk rabattkoden KONATIL40 ❤️

7 kommentarer

Siste innlegg