Takk for alt, barnehagen 💔

Det må da være greit å gråte litt på en dag som denne?

 

For det er faktisk ikke til å tro. Etter seks år med barnehagebarn – har vi i dag sagt ha det til barnehagen for aller siste gang.

Da eldstemann sluttet for to år siden var det også trist, men da hadde vi jo fortsatt minsten! Hun skulle gå der et par år til – og jeg husker at akkurat det var en stor trøst, for to år føles som en evighet.

Men nå er vi altså her, nå er det slutt.

Ingen flere morgener der vi blir møtt av verdens fineste barnehage-ansatte. Ingen flere ettermiddager der vi får gleden av å hente en smørblid unge som har storkost seg med lek, tegning, perling, skogsturer, spikking, klatring, og turmat på bålet – og absolutt ikke er klar for å dra hjem enda.

Akkurat nå er det mest trist, men vi er også takknemlige for hvordan disse årene har vært for oss. Ingen verdens ting å klage på, alt har vært helt topp – og de ansatte har vært fantastiske alle mann.

Akkurat dét forstår man ikke viktigheten av, før man skal levere et barn om morgenen som gråter sine modige tårer fordi avskjeder ikke er noe gøy. Eller før den lille trenger et trøstende fang når ikke mamma eller pappa er i nærheten. Man forstår ikke viktigheten av gode barnehageansatte før man innser at noen andre skal passe på det kjæreste man eier.

Og vi er så takknemlige for alle dem som har tatt seg av våre to de siste seks årene ❤️

 

Nå avsluttes et fint kapittel, før et nytt starter til høsten. Det blir forhåpentligvis fint det og シ

/ Takk for alt, barnehagen – og verdens beste ansatte ❤️

5 kommentarer
  1. Jeg syns det var veldig trist når storesøster sluttet 😭 også kom jeg på at lillebror skulle gå på samme avdeling i 3 år til 😅😂 og nå har han 1 år igjen 😱 men så lager vi nye barnehagebarn hele tiden, så om 6 år, tenker jeg at vi begynner å få nok av barnehagen egentlig 🤦 gratulerer med 1 klassing, kjekt med bhg, men jammen kjekt å bli ferdig med bhg også 😏

  2. Det er nok litt vemodig for ungene også. Mi lille slutta nå, og hun var utrøstelig etter vi traff yndlings-barnehagedama på butikken ei uke etter siste dag. Jeg er evig takknemmelig for de flotte, omsorgsfulle som er der for barna våre når vi ikke er tilgjengelige selv. Heldigvis vet jeg at sånne voksne finnes på skole og SFO også 😊

  3. Kjenner meg/ oss så igjen her. Forrige gong hadde eg ein slags kjærleikssorg i fleire mnd fordi eg visste at storebror skulle slutta.

   No med lillesøster, var det på eit vis litt lettare sidan ho hadde starta på ny avdeling det siste året( skulespira). Det gjorde at den store avskjeden med dei som hadde vore med ho i åravis vart teken i fjor. Heldigvis fekk ei av dei vaksne følgje med over til ny avdeling(- snakk om å gje dei ein god tryggleik vidare❤️)
   Men det er så sterke bånd som er blitt knytta mellom dei små og store i barnehagen.🥰

   Lillesøster her var mest spent på å feire siste dag i barnehagen, og mor var mest trist. Lillesøster minna meg på at eg hadde gitt is til alle på avdelinga då storebror slutta, så det måtte fiksast.😅

   I tillegg gav me dei nærmaste vaksne ei avskjedsgåve med « alle vaksne ting» ( sitat lillesøster) Det bestod av blom, kaffi, sjokolade- og tomatsuppe! Det siste var det beste ho kunne få servert i barnehagen❤️

   For lillesøster var siste dag berre kos og latter- full av spenning over å byrja på skulen til hausten.
   Men, det gjekk opp for ho på veg heim kva ho hadde vore med på. Å sei hade til mange gode venner, til dei gode, morsomme, smilande,trygge vaksne. Då kom tårene hos ho- og litt hos mor og.

   No skal små og store nyte ein herleg ferie med alt frå badetøy til ullkler( både tjukke og tynne..😝) pakke med- før nye eventyr venter i skulen til hausten.

  4. …min 21 mnd gamle datter hadde sin siste dag i barnehagen på fredag. Skikkelig vemodig og trist; det har føltes så trygt å ha henne med supre barnehageansatte. Grunnen til at det blir siste dag, er at de skal Rive den lille(20 barn), koselige barnehagen til fordel for en stor avlastningsbarnehage(150-200barn), slik at andre barnehager i områder kan restaureres.. DET er skikkelig trist det..😭 Her tenkes det hvertfall ikke på barna.. 😡

  5. Hei. Så ut som dere hadde ordnet pakker til de ansatte – kan jeg spørre om tips til hva man kan gi??
   Et år til vår minste slutter, men gruer meg litt allerede :/ Hadde vært hyggelig med en oppmerksomhet til de voksne som takk for fine år!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg