Trappeti trapp!

Hvis noen av håndverkerne som har jobbet hos oss det siste halve året leser dette innlegget, vil de nok rive seg i håret 😂

For det har seg sånn, at vi har en skummel trapp. Du vet, en sånn trapp som bærer preg av (muligens) å være hjemmesnekret, med ujevne og altfor korte trinn, avrundet på endene slik at faren for å skli er enorm – altfor, altfor bratt, og ikke minst: Ingenting å holde seg i.

Alt dette gjorde den svært lite barnevennlig – og også eneste årsak til at familiens medlemmer som har passert 80, enda ikke har sett kjelleretasjen.

Denne trappen var noe av det første Peter og jeg la merke til da vi var på visning, og det ble kjapt bestemt at ny trapp måtte bli en del av oppussingsbudsjettet.

Men da den hyggelige trappemannen var på befaring i fjor, anbefalte han sterkt å vente med å montere ny trapp til det meste av oppussingen i kjelleren var ferdig, sånn at den gamle (grusomme) trappen fikk ta slitasje-støyten.

På grunn av dette, har Peter og jeg gått med konstant dårlig samvittighet for de stakkars håndverkerne som har måttet gå utallige turer opp og ned den trappen – dag ut og dag inn.

Det er et under at det har gått bra, spesielt på dager med ruskete snøvær og glatte håndverker-sko.

Men fra nå av er det en glede å sende håndverkere ned i kjelleren – for nå er den livsfarlige trappens dager forbi!

Peter og jeg trenger ikke lenger rope setninger som:

“Vær forsiktig ned trappen, da!”
“Ja, beklager denne trappen..”
“Ja, den trappen skal byttes ut etter hvert..”
“Unger, gå VELDIG forsiktig!”

Look at this beauty! 😍

Hadde jeg visst hvor glad man blir av å kjøpe en ny trapp, ville jeg gjort det for mange år siden..! 😂 Det er ren lykke å gå opp og ned i kjelleren nå, og mest av alt er jeg overlykkelig for at trappemannen foreslo å vinkle trappen i stedenfor å la den gå rett ned slik den gjorde. Det hadde jo ikke Peter og jeg tenkt på!

Det medførte riktignok en god del ekstra snekker-arbeid, men resultatet ble virkelig bra. Trappen er ikke lenger like bratt, ungene går trygt, hunden går trygt, og det er herlig å ha noe å holde seg i på både ned- og opptur 😉

/ En kjempestor takk til alle håndverkerne som risikerte livet sitt i den gamle trappa ❤️😅

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg