Vårens sprøeste nyhet

Reklame | HOFF

Her i huset står jo som kjent tacofredag sterkt, derfor fikk hele familien Klonk hakeslepp da vi ble utfordret av HOFF til å prøve noe nytt.

Noe nytt?

Rokke ved tacofredagen?

Bytte ut lefsene..?

Peter mente dette var såpass alvorlig at vi måtte ta et lite familieråd, men vi ble til slutt enige om å gi den fristende nyheten en sjanse 😂

Sprø Kubber er altså vårens store nyhet fra den lokale, norske potet-eksperten HOFF, og er en amerikansk potetklassiker som man kan bruke som tilbehør à la pommes frites – eller for eksempel som “Loaded Fries” der man topper de sprø kubbene med masse godt.

Sistnevnte var akkurat det vi gjorde – vi byttet ut den vanlige tacolefsa med sprø kubber, og slik gikk det 🙂

For det første oppdaget vi jo ganske kjapt at potetnyheten var skremmende god alene. Jeg stekte dem i ovnen mens jeg kuttet opp grønnsakene, og problemet var at jeg feilberegnet tiden slik at kubbene ble ferdige først.

Så skulle jeg bare prøvesmake én mens jeg stekte kjøttdeig – og for å sitere ungdommen: OMG! Det første som slo meg var at dette er et produkt jeg kommer til å kjøpe neste gang jeg er fysen på potetgull, for det var rett og slett fantastisk både på konsistens og smak. Den sprø utsiden kombinert med den myke innsiden – magisk!

Taco-eksperimentet ble en kjempesuksess for familien Klonk, og vi mumset oss gjennom hele måltidet med den magiske potetsmaken. Det skal sies at barna måtte presisere at dette ikke var taco, siden de ikke kunne pakke alt sammen inn i en lefse 😂

Alt i alt tror jeg denne nyheten kommer til å ta nordmenn med storm utover våren, enten som tilbehør – eller som hovedrett, der de sprø kubbene toppes med masser av godsaker: Kjøttdeig, guacamole, rømme, ost og grønnsaker 😍

NB! Dette måltidet lagde vi i forrige uke – Peter har altså ikke gått på en kjempe-matsmell denne uka 🙈

/ Les mer om vårens sprøeste nyhet her 🎉

11 kommentarer

Siste innlegg