Verdens beste naboer?

Så der satt vi. På en strandbar i Spania og snakket om hvor utrolig fint vi hadde det på ferie, men også hvilken enorm jobb vi har foran oss i hagen når vi kommer hjem.

For ting vokser selv når man er ferie. Kanskje spesielt da. Gresset vokser i rekordtempo og blomstene skyter til værs.

Momor kunne via SMS også melde om at jevnlig tilførsel av regn hadde gjort underverker for blomster, trær og buskevekster mens vi var borte. Peonene hadde vokst seg rekordstore, buskene hadde skutt mot stjernene og plenen kunne trenge en sulten geit.

Det ville med andre ord kreve en helhjertet innsats som gartnere på heltid, bare for å gjenvinne kontrollen over busker og plen.

Men så tikket det plutselig inn en melding på Messenger.

Fra… naboen?

Oh no! Hadde det vært innbrudd?

Eller brann??

Nei da.

Vår kjære nabo hadde bare sett at gresset hadde vokst så voldsomt mens vi var borte at.. de hadde klipt plenen for oss!!

De ville bare si fra om det, og håpet at det ikke virket frekt.

Asså, hva gir du meg? Går det an å få bedre naboer?? 😍

Jeg viste meldingen til Peter og haken hans gikk rett ut av ledd. Så da vi kom hjem til vår botaniske hage og fryktet å måtte slå oss vei over plenen med machete og ljå, kunne vi heller bare nyte synet av blomstrende blomster og struttende bærplanter, mens vi trasket over en plen som lignet en kampklar fotballbane.

Så nå gjenstår bare kremjobben. Klippe litt, luke litt og kose seg med alt som spirer og gror.

Vi trodde kanskje vi var heldige da vi satt på en strandbar i Spania, men det var ikke før vi kom hjem at vi innså akkurat hvor heldige vi er.

/ Hipp hurra for verdens beste naboer! 😍🎉

3 kommentarer
  1. Herlig med gode naboer 😃 vi kom hjem fra Thailand i januar, og hjemme hadde det snødd som aller værst. Da vi kom hjem oppdaga vi at naboen hadde måka hele innkjørselen for oss!! 😀

  2. Da må dere huske å gi de en oppmerksomhet, så gjentar de sikkert bragden en annen gang også 😉 Så flott gjort, sånne naboer har ikke vi ;(

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg