Hei sveis!

Hurra! De siste ukene har jeg hatt nedtelling, og i dag var det endelig klart for et særdeles etterlengtet frisørbesøk! Endelig skulle all grublingen ta slutt: Bare fikse litt på etterveksten og stusse de slitte tuppene – eller skulle jeg være så vill og gæren at jeg ble mørkhåret igjen..?

 

 

De siste fem årene har jeg ikke akkurat løpt ned dørene hos frisøren min Kristina. Den ene gangen i året jeg har entret salongen med striper som er gulere enn sola og med en ettervekst som streifer ørene, har Kristina bare satt hendene i siden og ristet oppgitt på hodet når hun har oppdaget meg. Etterfulgt av et dønn ærlig:

– “Fy f.. Nå var det bra du kom!

Jeg har blitt flinkere til å prioritere håret mitt de siste to årene, problemet er bare at jeg aldri klarer å bestemme meg. Hvert eneste år vil jeg bli blond når det nærmer seg vår – og hver eneste høst er jeg lei de lyse fjonene, og vil bli brunette igjen.

Så i dag valgte jeg å følge rutinen. Nå er det jo ingenting som kan toppe den prostituerte Märtha Louise-looken jeg fikk for ti år siden, men akkurat nå er jeg veldig fornøyd med litt forandring! 🙂

 

 

/ Sminken får jeg ta en annen dag.. 😉

* Følg Brunetten på Facebook *

31 kommentarer

Siste innlegg