Toppløs mobber slår til igjen

 •   

Gårsdagens innlegg “Oppussing med puppene ute” skapte massevis av reaksjoner. Først og fremst latter, men det var også noen som trakk fram mobbekortet.

Og akkurat dét mener jeg er såpass alvorlig, at jeg ser meg nødt til å komme med en kommentar.

For jeg er faktisk ikke en mobber. Heldigvis forstod de aller fleste at innlegget mitt var humoristisk ment – men til dere resterende, så er jeg altså en tobarnsmor på 35 som tar sterk avstand fra mobbing. Men like viktig, mener jeg mobbeordet er noe man skal være ekstremt forsiktig med å slenge om seg i alle sammenhenger.

Som nå.

La oss ta det først som sist, “Store Norske Leksikon” definerer mobbing slik: “Mobbing blir definert som aggressiv adferd som blir gjentatt over tid og er karakterisert ved et ujevnt styrkeforhold. Det er vanlig å si at det er mobbing når plagingen skjer hver uke eller oftere.”

Ærlig talt, folkens. Da jeg postet innlegget i går kveld, var det ikke i mine tanker at noen skulle anklage meg for mobbing. Mobbing! Er dere egentlig klar over hvilken alvorlig anklage det er..?

Jeg har stor respekt for Anna Rasmussen som blogger. Hun har 3 nydelige barn og klarer å sjonglere Norges største blogg med flere innlegg hver eneste dag i tillegg. Jeg har intet annet enn respekt for den dama, men når man legger ut et sånt bilde må man forvente reaksjoner.

Og jeg er faktisk overbevist om at Anna Rasmussen har nok selvironi til å se det selv, også.

Man kan like eller hate innlegget mitt, men å kalle det mobbing er rett og slett for drøyt. Hvis innlegget mitt kan betegnes som mobbing, kan man jo like gjerne påstå at jeg har startet krig mot Anna, da. En medblogger jeg møter fra tid til annen fordi vi blogger under Nettavisen begge to – hvorfor i all verden skulle jeg ønske å skape dårlig stemning?

Det er jo heller ikke første gang trebarnsmoren poster lettkledde bilder av seg selv, og jeg er 100% sikker på at hun vet hva hun gjør. Hun har tronet på bloggtoppen i årevis, jeg har stor respekt for arbeidet hun legger ned hver bidige dag – og hun er fantastisk god til å legge opp til både diskusjon og debatt.

Og hadde ikke det vært ønsket hennes i går, hadde hun valgt et annet toppbilde på eget blogginnlegg – hun hadde heller ikke trengt å dele det på Instagram. Men akkurat det bildet, i akkurat den settingen, syns jeg det var lov å tulle litt med.

Og bildet mitt var kun ment som en humoristisk parodi der jeg først og fremst gjør narr av meg selv. Hadde jeg visst at det kom til å bli sett av så mange og laget så mye oppstyr, hadde jeg nok sugd inn magen og tatt på litt mascara 😉

Selv har jeg aldri pusset opp med puppene dinglende ute, og jeg kommer nok heller aldri til å gjøre det. Og hvis det ikke er mulig å se humoren i dette, så blir jeg faktisk både oppgitt og trist.

Legger man ut et sånt bilde som Anna gjorde, på alle fire med puppene flagrende i vinden, må det være lov å tulle litt med det uten at folk spiller mobbekortet.

For hvis dette er mobbing, da er det faen ikke håp igjen for noen av oss.

/ Peace out.

  1. Jeg lo så jeg grein! Det var helt topp! 😀 Makan til selvironie skal man lete lenge etter, misunner deg den, klarer ikke å være så flink selv 😛

  2. Hei! Kjempe din blogg! Hadde satt stor pris om du hadde sett av deg litt tid og sett innom min blogg også! Dersom du er interresert i mote, skjønnhet og tips så er det verdt å sjekke innom<3 :siljeosthus.blogg.no

  3. Er man 20 år er man voksen og får ta ansvar for egne handlinger. Når man i tillegg har barn bør man være enda mer voksen i min verden pga ansvar og livserfaring. Selv giftet jeg meg som 22 åring fordi jeg var moden i toppen og like moden der som mannen min selv om han er eldre. Vi er fortsatt gift. Er så lei at man skal snakke om 20 åringer som “barn”, de er voksne etter norsk lov. Før var man selvstendig og måtte klare seg selv som 15 åringer, så Anna er like ansvarlig for sine egne handlinger som Christina. Dritt lei surving og offerrollen, å være et offer er noe man velger selv om man vil være. Heia humor og heia folk som vet hva som faktisk ligger i ordet mobbing, dette er ikke det.
   Sophie Elise er like gammel som Anna, men det virker som hun har tatt litt lærdom av sin livserfaring og har hatt utvikling på bloggen ut ifra at hun blir eldre.

  4. Det gøyeste for min del var at du avslutta i innlegget rett før med å si at pappa leser bloggen… 😂😂

  5. Det jeg reagerte mest på var at når Anna la ut dette bilde var det helt forferdelig og stakkars ungene hennes som må se dette en dag… Men når det var noen helt andre (deg, ørjan) enn selve Anna Rasmussen var dette helt fantastisk og credz til deg/dere for å legge det ut… De tenker ikke på at du også har stakkars unger som faktisk må se dette en dag…
   Det ble rett og slett litt dobbelt moralsk. Men ellers ha ein fin kveld videre 🙂 digger bloggen din 👊🏼

  6. Hear, hear! *highfive*
   Godt mulig det er dobbeltmoralsk, men når man tenker på hvordan Anna blogger og hva hun har lagt ut tidligere, kontra Christina, så skjønner jeg reaksjonene. Jeg skjønner veldig godt hvorfor folk er kritiske til Anna Rasmussen, spesielt med tanke på barna hennes. Jeg tror ikke barna til Christina og Peter får de samme konsekvensene med tanke på det ene, humoristiske bildet, som barna til Anna vil få med tanke på enkelte bilder hun har lagt ut. Sorry, mulig dobbeltmoralsk som sagt, men a true fact.

  7. De som påstår ditt innlegg er mobbing er på bærtur. Mobbing er ONDSKAPSFULLT. Vi skal være forsiktige med å utvanne begrepet.
   Forøvrig tenkte jeg det samme som Heidi over her, at du akkurat hadde poengtert at pappan din leste bloggen.. 😂😂

  8. Det kunne vært gøy, hadde det ikke vært for at bloggeren du parodierer åpenbart har noen issues. Derav bismaken…

  9. For å si d sånn fikk nok anna enda flere besøkende på bloggen sin i går pga akkurat ditt innlegg 😊👊 Syns d var bare morro jeg å du laget god ironi ved ditt bilde og anna og jeg 💖

  10. Kanskje ikke akkurat mobbekortet, men som proff blogger vet du jo også at ditt innlegg kan skape negative reaksjoner i retning av det orginale innlegget, og du kunne ( med din fantastiske blogg ) kanskje holdt deg for god til det:)
   Innlegget ditt var morsomt det, virkelig morsomt, men vi damer må heller hjelpe hverandre. Heie hverandre frem istedenfor å trykke hverandre ned. Ingen hadde reagert om Petter hadde laget ett artig innlegg på oppussing med eller uten klær..:)

  11. Jeg forsvarer på ingen måte kommentarfeltene rundt omkring – men jeg syns det blir litt feil å sammenligne Annas innlegg med mitt. Det folk reagerte på, var vel at et innlegg om å legge vegg-til-vegg-teppe plutselig inneholdt et par pupper i det fri. Og det synes jeg det var greit å tullle litt med 🙂

   Forøvrig har jeg ingen problemer med at ungene mine en dag kommer til å se et bilde av meg toppløs. Nakenhet og humor er to ting jeg er overbevist om at barna mine kommer til å få et like naturlig forhold til, som jeg har 🙂

  12. Anna har skrevet et innlegg om dette idag.. Har du lest det?? Da kan du jo se hva hun syns om det, at dere “hermet” etter henne:)

  13. dette er mobbing, og det tror jeg egentlig du vet. Håper det føles bra å tråkke og mobbe en jente som åpenbart sliter. Men det er fint, for nå fikk du vist hvilken drittkjærring du kan være 😉 go girl!!

  14. Ja du har såpass mye respekt for henne at du gjør narr av henne offentlig..
   Godt du ikke tar noen som helst form for selvkritikk, men inntrer isteden offer rollen.
   Uansett hvor mye humor du legger vekt på at det er i det innlegget så henger du ut en enkeltperson på nettet.
   Greit å unnskylde seg med at har hun lagt det ut så er det fortjent det så kommer..

  15. Du velger å ta offerkortet ja;p
   Jeg tror ingenting på at du respekterer Anna som noe som helst. Da hadde du holdt deg for god for å bruke henne for å høste klikk på egen blogg. Du skriver selv at dere jobber i samme firma, og bare av den grunn kunne du droppa det flaue innlegget.
   Så konklusjonen her er at du synes denne type latterliggjøring er OK?:) Hvis noen gjør noe dumt, så er det innafor å henge ut? Såpass må man tåle?
   Nei, da er det faen ikke håp for oss, for jeg vil ikke gå med på at dette var okei humor. Legg deg flat og vær litt ydmyk. Nå ryker jo hele denne søte-kona-til-fasaden

  16. I motsetning til deg så kritiserer jeg voksne mennesker som deg, jeg sparker ikke folk som allerede ligger nede;) signifikant forskjell. High five for mobbing, eller hva Christina?;):)

  17. “Og bildet mitt var kun ment som en humoristisk parodi der jeg først og fremst gjør narr av meg selv.” Denne er det litt vanskelig å tro på, den du gjør narr av i innlegget er slett ikke deg selv. Det kan jo være at du også kan vurdere å ta til deg noen kommentarene om at det var en vond bismak ved innlegget ditt, og ikke bare gå rett i forsvarsmodus.

  18. Jeg er helt enig med deg. Anna selv ser jeg har lagt ut et nytt innlegg hvor hun uttrykker at hun føler seg mobbet av deg. Jeg hadde håper hun kunne se humoren i det, på lik linje som fotballfrue gjorde da hun ble parodiert for bilde hun la ut rett etter fødsel. Hennes mann stilte humoristisk opp i samme antrekk tidligere. Man må tåle dette når man legge ut et slikt bilde, og som du sier så gjør du først og fremst narr av deg selv/egen kropp.

  19. “Hvis noen gjør noe dumt, så er det innafor å henge ut?” – hva i all verden mener du med det? Indikerer du at det var dumt av Anna å legge ut et toppløsbilde? Mener du det var tilfeldig at det havnet på bloggen, at det tilfeldigvis ble valgt som toppbilde i innlegget – og deretter delt på instagram?
   Hun ligger ikke på topp på blogglista på grunn av tilfeldigheter, men fordi hun er en utrolig dyktig blogger!
   Som jeg skrev, du kan elske eller hate innlegget mitt – men jeg legger meg ikke flat og aksepterer å bli kalt mobber, på grunn av en humoristisk parodi.

  20. Du gjør da narr av henne også? Synes generelt du er et friskt pust i bloggverdenen, men dette var rett og slett usmakelig og flaut. Du er godt voksen og ikke minst er du mor. Hadde moren min delt slike ting på nett hadde jeg blitt så flau..

  21. Jeg elsker bloggen din, og det er den jeg gleder meg mest til å lese. Men ditt forrige innlegg, syns jeg du kunne holdt deg for god for. Kanskje ikke mobbing, men morsomheter på andres bekostning. Mulig hun la opp til det selv, men hva får du igjen for å parodiere det?
   P.s. noen blogginnlegg blir skivebom for noen, dette traff ikke meg på rett måte. Men jeg kommer ikke til å slutte å følge deg av den grunn.

  22. Er vel helt åpenbart for de fleste at Anna gjør en del valg som ikke er de lureste? At du blir så provosert av måten hun skriver bloggen sin på, er jo bare helt meningsløst. Dere har ikke den samme lesergruppen og jeg skjønner virkelig ikke behovet ditt for å konkurrere med henne. Istedenfor å flaue deg ut med eget nakenbilde, så kunne du heller ha skrevet et innlegg om disse metodene Anna bruker som irriterer deg sånn. Det hadde vært innafor og redelig, for ikke snakke om ærlig. Å gjemme deg bak humor og falsk respekt blir for dumt.
   Du får vist dine sanne farger om ikke annet:)

  23. Som du sier, vi har ikke den samme lesergruppen – og jeg må innrømme at jeg ikke leser bloggen til Anna selv. Bildet hennes dukket tilfeldig opp på newsfeeden min på Instagram – og jeg syns det var ganske uventet. Jeg har ikke noe behov for å konkurrere med henne, og i alle fall ikke snakke om “metodene til Anna”. De vet jeg lite om – annet enn at dette bildet var litt “uventet” å se i et innlegg om vegg-til-vegg-teppe. Men det er jo bare meg, da. Mulig jeg er for gammel 🙂

  24. Det har jo ingenting å si om hun har lagt ut dette for å få klikk eller oppmerksomhet eller at det ikke er noen tilfeldighet!!!! Hvis det er det som er forsvaret ditt så er det jævlig tynt. Ta ansvar og vær litt ydmyk. Er ikke snakk om å tråkke i salaten for din del…du bare kaster det oppi salatbollen og ruller deg godt rundt oppi der.
   Den respekten du påstår du har for Anna oser det dritt ut av.

  25. Åj åj, her må folk roe seg litt ned. uansett hva men legger ut tolker folk det på forskjellige måter. Jeg synd det var kjempe morsomt!!! Kanskje ekstra morsomt fordi Anna er kjent for å spille på kropp og klikkbait. Anna har vært i bloggverden såpass lenge at hun vet godt at hun får flere klikk og oppmerksomhet ved å legge ut sånne bilder. Digger deg christina, den avslappede holdningen din og det at du har masse selvironi.

  26. 😄 humor hele pakka.
   Digger det, og enda jeg ikke har humoristisk sans 😂
   Hvor ligger mobbing i dette? Tror ordet har endret mening de siste årene. For jeg kan ikke fatte at det er mobbing.
   Hvis den andre part som ble grunnlag for innlegget ikke ser humoren vil jeg adde til et ord i ordboken: hårsår 🙈

  27. Nå syns du fikk ufortjent mye kritikk her! 😠Ikke enig i det hele tatt i det, kjære vene å hårsår man skal være, enig i at mobbeordet (mis)brukes for mye 😒 Om hun Anna sliter for tiden som det er skrevet over her, så bør hun ikke legge ut slike innlegg som hun burde skjønne kom til å få reaksjoner! Hun håver inn kroner for hvert klikk inne på sin bligg så jammen må hun tåle litt og. Syns det klages altfor mye Idag for noe man har lagt opp til selv! Håper du Ikke lar dette påvirke deg til å endre din blogg. Jeg elsker bloggen din👍😙

  28. Å hælle måne. Så bare det morsomme i det innlegget. Leser bloggen din og Peter sin hver kveld før jeg slukker lyset her. Leser også Anna sin. Og om det innlegget klassifiseres som mobbing av enkelte, så bør de i allefall ikke følge Ørjan Burøe, for han “mobbet” tydeligvis også på Instagram 🙈

  29. Spot on!! Veldig viktig å fokusere på bruken av ordet mobbing, når folk stadig vekk misbruker begrepet så mister den effekt. Ellers ser jeg veldig tydelig poenget ditt ang hva din satire omhandlet- og jeg synes det er bra at du bruker din stemme til å kommentere 🙂 når man legger ut random toppløsbilder i et innlegg som handler om oppussing, så ligger det vel et ønske om reaksjoner, og det har mamma til michelle forstått for lengst. Hvem vil ha et samfunn der det ikke er lov til å debattere eller kommentere oppførsel som man reagerer på? Når du i tillegg kan gjøre det på en morsom måte, så får du kudos av meg hvertfall 🙂 stå på!

  30. “Mulig jeg er for gammel”. Ja, kanskje er det derfor så mange reagerer og blir skuffet over både nakenbilde-innlegget og dette tøffe tilsvaret hvor du ikke åpner for en promille av kritikken engang. Får du ikke en litt dårlig smak i munnen av at dere to, voksne mennesker med profilerte blogger, går ut og latterliggjør Anna? Er det slik man skal behandle kollegaer? Medmennesker?
   Hadde du satt pris på at hun hadde skrevet et innlegg hvor hun latterliggjør deres nye lettvintordning med kveldsmat i sengen foran tv’n? Hadde det vært greit? Hadde du følt deg respektert da? Hadde det vært OK å møte henne på et jobbevent i etterkant?
   De aller fleste har ikke brukt begrepet mobbing, så det handler fint lite om definisjonen av dette begrepet. Kan du gå med på at det er latterliggjøring?

  31. Så koselig at du leser blogger på sengekanten! Jeg har jo lurt på hvem alle natteleserne mine er, så da er du kanskje en av dem 😉 Ble tagget av God Kveld Norge på Instagram som hadde laget en kort video av “oppussingen”, der så jeg at Burøe også var med ja 😉

  32. Jeg er absolutt åpen for kritikk, men å kalle det mobbing er et overtramp. Mobbing er gjentatt, ondartet oppførsel. Dette var bare et forsøk på humor. Du kan sikkert se det som et stikk til Anna hvis du vil, men la oss kalle en spade for en spade: Når man legger ut et så kontroversielt bilde, så forventer man reaksjoner. Er min reaksjon virkelig så ille? Jeg tuller med henne og legger ut et veldig lite flatterende bilde av meg selv. Såpass mener jeg er godt innafor.

   Selvfølgelig kan hun skrive et innlegg hvor hun kommentarer våre rare vaner med kveldsmat i senga. Herregud, det må da være lov å være uenig! Hvis ikke man kan møte hverandre ansikt til ansikt etter en liten uenighet, er det lite håp for menneskeheten.

   Vi kan sikkert kaste denne saken frem og tilbake i hele kvelden uten å bli enig. Og det er greit. Du trenger ikke være enig med meg, jeg synes bare det er viktig å poengtere at mobbing ikke er et begrep man skal kaste rundt seg som ris i et bryllup.

  33. Takk, tusen Takk! Jeg prøvde å legge igjen kommentar på både din og Peter sin blogg, men jeg ble så forbanna og sjokkert over hva enkelte fikk seg til å skrive at kommentarene ble bare rot. Du fikk frem det jeg ønsket å skrive. Det var langt i fra mobbing og selvfølgelig visste Anna at det kom til å bli reaksjoner, ellers hadde hun vel aldri lagt ut bilde. Enkelte er altfor raske til å slenge mobbekortet på bordet, desverre fører det kun til at begrepet mister sin betydning etterhvert.

  34. De fleste skrev latterliggjøring, de dro ikke mobbekortet.. Jeg anbefaler deg å lese den nye boken til Anna, og kanskje få en forståelse av hvorfor hun spiller såpass på nakenhet. Hvis du mener at barna dine ikke kommer til å ha et problem med å se moren sin toppløs på nettet kommer du til å få sjokk. Det er noe helt annet enn hva som skjer innenfor husets fire vegger, enn på nettet! Og ja du har riktig, du er altfor gammel til slik 😉 God ferie!

  35. Jeg har aldri kalt deg mobber, og ser ingen grunn til at du kommenterer bruk av begrepet i svaret til meg. Det er en avledningsmanøver for å kunne være offer selv, og det vet du;)
   Håper dere koser dere med et glass rødvin for å feire klikkene. Småstikk om naving, tvangstanker, fri barneoppdragelse, m.m er altså herved innafor. For såpass må man tåle som offentlig person, ellers er det faen ikke håp for menneskeheten;p

  36. Fint at du bare kopierte inn en liten del av definasjonen av mobbinh i blogginnlegget ditt. Her er en annen del av definasjonen på blogging tatt fra store norske leksikon:
   “Vondsinna erting som vert gjentatt mange gonger, kan vere mobbing. Samstundes kan episodar som skjer berre éin gong ha karakter av mobbing. Sjølv om faglitteraturen nyttar avgrensinga éin gong i veka eller oftare, skal også mobbing som skjer sjeldnare medføre at ein grip inn.”
   I forrige innlegg skriver du at du og Anna har ingenting til filles, i dette innlegget skriver du at du ikke leser bloggen hennes, så skriver du at det ikke var mobbing, så at hun må tåle det?
   Tynne begrunnelser spør du meg. Jeg har lest bloggen din en god stund, men er det noe jeg ikke liker så er det mobbing/gøre narr av andre mennesker. Jeg leser også Anna sin blogg, og synes egentlig ikke at du hadde rett i lage “parodi” av henne, spesielt ikke hvis du ikke leser bloggen hennes engang.

  37. Fy flate, folk tar jo helt av! Uten grunn!! Ufortjent kritikk.. alle burde skjønne at dette er humor😁 Har lest bloggen din fra dag en, og føler jeg har et greit inntrykk av hvordan du er som person! Nei folkens, ro ned- prøv å se helheten her! Digger bloggen din Christina 👌🏻

  38. Vet ikke hva dette begynner å ligne på, men av uforståelige kommentarer tok vel dette kaka.. Vi kommer ingen vei – men takk uansett for liv i kommentarfeltet 🙂

  39. Altså – dette tåler nok Anna Rasmussen. Hun legger ut provoserende innhold gang på gang. Og dette “ups, jeg står i en halvnaken i en sexy posisjon og legger teppe”-greiene er jo litt tøvete. Hadde hun ikke ønsket tilbakemeldinger (spøk eller alvor) så hadde hun ikke lagt det ut, vel? Ha god samvittighet, de som mener du er en mobber kan ta seg en bolle! :))

  40. Det er tross alt dere “faste” lesere som betyr mest for meg – og forhåpentligvis er det ikke mange av dere som har samme mobbe-oppfatning som de som har ytret seg 🙂 Tusen takk!

  41. Wow, er det rart det er krig i verden?!
   Bildet som Anna la ut var litt “kontroversielt”, men ok. Og så kommer hennes caption til bildet! Det er helt opplagt at hun ønsket å skape reaksjoner – og hun var sannsynligvis forberedt på at de ville være av både det positive og negative slaget. Den jenta vet hvilke tråder hun skal trekke i (boksalg, anyone?), ferdig snakket.
   Konatil velger å gjøre en _parodi_. Og ved alle parodier – vil noen synes det er morsomt og andre ikke. Men ikke dra mobbekortet, det blir for dumt. Det norske folk er så innmari krenka hele tiden. Ta dere en bolle og slapp av.

  42. Hvis man skal dra fram mobbekortet her så grøss og gru hvor mange det er som mobber da! Tenker nok at om det hadde vært på feks en standup så hadde sikkert folk ledd av det(setting har jo mye å si uten at folk tenker over det). Du er flink Christina! Kommer alltid til å lese bloggen din for du har selvironi, flink å skrive, humor og mange gode innlegg! <3

  43. Tydeligvis må alle komikere som parodierer være mobbere, den var ny for meg.
   Syns også det er spesielt at folk reagerer mer på ett humoristisk bilde av ei dame, enn at ei ung nydelig jente føler at eneste måten hun kan få god oppmerksomhet på er å stå på knærne og posere som om hun skulle vært nakenmodell!! Og takket være dere alle som sier stakkars Anna bla bla bla, har nå sørget for å gi henne rett!
   Og forresten tror dere virkelig at dette var tilfeldig?? INGEN LEGGER TEPPER MENS PUPPA STÅR I FARE FOR Å BLI LIMT FAST I GULVET DA ELLER 😂 Og seriøst, dere forsvarer henne ved å nedgradere henne til å fremstå som totalt ute av stand til å ta egne avgjørelser, hun er Norges største blogger, har vel så og si alltid vært det, det hadde hun ikke vært om hun ikke klarer å tenke selv. Hun er en voksen kvinne som tok en voksen avgjørelse om å stille halvnaken på sosiale medier, hun er ikke den første og jeg kan love dere alle at hun er ikke den siste!

  44. I-landsproblematikk!!! Alle som publiserer på nett er klar over at både positive og negative reaksjoner kommer…

  45. Jeg forstår at det kan virke morsomt å lage et sånt innlegg, men du er voksen og burde holde deg for god til det. Forsøk å tenke på at ikke alle er lik deg, og å tulle med et sånt bilde kan virke sårende for noen. Vær heller et forbilde, hei heller kollegaene dine frem:) og forsøk å sette deg inn i en annens mening om hva som oppfattes som sårende, enn din egen… er vel tross alt det som teller?

  46. Dette er mine tanker: jeg har lest konatil bloggen lenge, og hun føler seg nok dritt nå av alle disse negative kommentarene som kommer mot henne. Selvfølgelig mente hun ikke å være slem, eller å mobbe. Peter har heller ikke blogget siden innlegget, så jeg tipper ar han har brukt mye tid på å trøste henne, og sammen har de nok brukt en del tid på å finne ut hvordan de skal fikse det. Christina har nok dritdårlig samvittighet.
   Hva Christina gjorde er i mine øyne unødvendig, og som vist i kommentaren min over er det faktisk mobbing. Men jeg tror Christina skjønner det nå, og har fått hennes straff. Flere slemme kommentarer er faktisk på dette punktet faktisk unødvendig. Hun mente ikke å mobbe, og jeg er ganske sikker på at hun aldri kommer til å poste noe lignende igjen etter disse reaksjonene. Man lærer jo av sine feil?
   Hvis noen slutter å følge deg på grunn av dette innlegget er det utrolig tåpelig, du er jo selvfølgelig fremdeles samme dama!

  47. Blir oppgitt over folk i kommentarfeltet her, altså… Hvis ditt bilde var mobbing, hva er stand up da? Grov trakassering? Slapp av! Til deg Christina; amen, for dette innlegget!

  48. Hei Christina – og tusen takk for at du har, slik jeg opplever det, pekt på at å legge vegg til vegg-teppe med puppene på halv tolv ikke er standard oppussingsantrekk.
   Rågøy at du går all in for å understreke det. Jeg ble forvirra selv da jeg skulle lese om oppussing og gulvteppe der det i etterkant forklares av Anna selv at hun gjør et forsøk på å likestille “oppussingsbaris” for kvinner og menn. Det ble nok ikke den debatten jeg tror hun hadde ønsket, og jeg satt selv etter å ha lest hennes innlegg og lurte på hvorfor hun må ofre seg så mye for klikk på bloggen.
   Ja til mer “konatil” sin sunne, bevisste stemme på hva som er innafor og ikke!

  49. Herregud folkens! Anna er no virkelig en voksen dame som selv bestemmer hva hun vil poste på bloggen sin? At hun velger å legge ut bilder av seg selv uten klær også dagen etter er det så synn på henne fordi folk ikke skjønte “poenget” hennes , noe som tydeligvis var noe helt annet enn det som var skrevet først ! Altså, hvorfor i all verden må folk legge ut bilder av seg selv uten kler på også tro at dette ikke skaper noen form for oppmerksomhet ? For det vet alle med litt vett i hode at kommer til å skje !
   Så slutt og sutr over at Christina mobber osv når det er noe helt annet hun tydeligvis vil frem til, og Anna er ikke en liten jente, hun er en voksen dame med barn og hele pakken, men allikavel virker det ikke helt som hun alltid er helt klar over hva hun gjør, eller at hun kun gjør det for mer klikk! Men folk må no ha litt selv ironi ellers syns jeg veldig synd på dere 🙈
   Stå på Christina, du er en flott dame! Og du skrev ingenting ondskapsfullt i innlegget ditt 😂

  50. Første gang jeg svarer på en blogg og er her inne. Må bare påpeke noe her. Er ikke denne jenta MTM voksen og har barn ? Ho legger jo opp til dette selv ? Nå må folk slutte å være så forbanna hårsåre i dette landet her. Er helt enig med bloggeren som skriver her. En god porsjon selvironi og alt blir dratt ut av proporsjoner ? Selvsagt skal man ikke mobbe,men det MTM gjør her er bevist og et valg hun gjør for å få oppmerksomhet rundt sin blogg,ta må ho tåle både ros og ris. Ikke minst ta litt selvkritikk og ha litt selvinnsikt oppe i det hele. Unødvendig å lage storm i et vannglass.

  51. Jeeeez, Christina at du gadd å lage dette innlegget skjønner jeg ikke helt. You are feeding the trolls! At de ikke ser seg selv, de tråkker jo på deg så det holder i kommentarene sine her. Er det mulig? Selvironi, folks. Det er viktig, og det har Christina tonnevis av. Jeg syntes du var tøff som la ut bildet av deg slik, jeg. Det var morsomt, og jeg har også selvironi men hadde aldri turt det der 😀 Du er tøff og morsom og helt fantastisk. Du farger hverdagen med din humor og innsikt. Digger deg, keep up the good work! Dette innlegget beviser kun en ting: Janteloven lever enda i Norge!

  52. Som fast leser ble jeg veldig skuffet over deg nå. Det du gjorde var slemt. Og nei, de fleste synes ikke det var prsomt. Halvparten eller flere likte det ikke. Så du begynnte dette innlegget med en usanhet…
   Når en person gjør noe så dumt som denne unge jenta gjør er det ikke vår jobb som voksne å gjøre narr av dem…
   Uansett om du velger å ro det bort med defenisjoner av ord: det var slemt!

  53. Innlegget ditt var morsomt og humoristisk. Ikke ta deg nær av det 🙂
   Det er jaggu ikke rart det blir krig i verden, om vi ikke kan fleipe litt og ha humor. Isteden blir det offerrolle og mobbing det blir snakk om. Jeg blir helt oppgitt.
   Du er flott, Christina og jeg har fulgt bloggen din lenge. Ikke bli lei deg eller ta deg nær av dette- det er du for god til 🙂
   Som flere kommenterer, Anna er helt klar over at hun vil få MANGE reaksjoner når hun legger ut et slikt bilde, for hvem legger vel vegg-til-vegg toppløs? 😛
   At du velger å lage humor ut av det, kan IKKE kalles mobbing. Det er jo bare morsomt, og på ingen måte slemt.
   Ønsker deg en flott dag! Klink til og fortsett som du gjør 🙂

  54. Vil absolutt ikke si at innlegget var mobbing, men heller et “stikk” i Annas retning! Uansett, hun ER flink til å blogge og etter innlegget hun skrev har jo lesertallet flydd oppover!
   Uansett, du er INGEN mobber! Stå på

  55. Heilt enig !!!! Dette er ikke mobbing . Hun legger opp til dette selv . Er så synd at hun ikke får noe veiledning på det ….. Alt hun gjør er dessverre heilt bevist . Stå på fine du – var kjempe humor i ditt innlegg 👍🏻❤️ Hilsen Mamma til 3 jenter 93,96 og 01 modeller ( så jeg veit apselutt hva jente mobbing dessverre er )

  56. Herrefred… Når Anna legger ut så til de grader idiotiske bilder må hun bare regne med at deg tøyses med!! Ja, TØYSES med!!
   Vi er jo blitt så hårsåre at det nesten ikke er mulig!
   Hvis man mener at dette er å mobbe ei som sliter bør kanskje noen snart hjelpe den stakkars jenta, og beskytte henne mot seg selv??
   Jeg synes innlegget ditt var morsomt, selvironisk og ja – et stikk til et idiotisk bilde! Helt på sin plass 🙂
   Stå på Christina, ikke bry deg 🙂

  57. “Hadde jeg visst at det kom til å bli sett av så mange og laget så mye oppstyr…” Hallo, du er toppløs på bildet! Hvor naiv er du?
   Innlegget ditt er muligens ikke mobbing, men heller latterliggjøring av en som må beskyttes mot seg selv. Ja hun er “voksen”, men leser du bloggen ser du raskt at det er noe som skurrer.. Jeg føler derfor du sparker nedover og det er derfor jeg får bismak. LItt sånn “Se hvor dum Anna er”.. Unødvendig!
   Du kler offerrollen utrolig dårlig, og hvis du ikke evner å se hvorfor folk reagerer, bør du lese noen av svarene en til gang.
   Og jeg som likte deg sååå godt! :/

  58. Nei, Anna tok det faktisk ikke greit. Kanskje det ikke kan betraktes som mobbing. Men jeg syntes ikke at det er bra oppførsel uansett. Hvorfor må dere bloggere gi hverandre stygge stikk for å få klikk?

  59. Jeg orker snart ikke å lese blogger jeg 🙁 Debattene som alltid oppstår om “netttroll”, “nettmobbing” og ikke minst “kropp er flott” (om mykporno-bilder fra unge jenter) henger ikke på greip og er slitsomme å lese. Kjedelig! Noen sa det bra i en kommentar et sted her – er Anna (og andre) fredet? De vet nøyaktig hva de gjør når de deler sånt. “tilfeldig hverdagssituasjon som Jan tok bilde av”. Hun trodde ikke at vi ville tro det engang (jeg føler meg mobba når de bloggerne tror jeg som leser er så dum!) – og bryr seg nok fint lite om din parodi på “stuntet”.. Aff, å lese om mobbing i dagesvis etterpå i alle blogger… jeg orker ikke mer jeg altså 🙁 Folk må hæærn fløtte meg ta seg sammen!

  60. Her var det mye roing og ettersnarhet. Hvis du ønsker å sanke inn litt lesertall og oppmerksomhet med å parodiere noen andre, så kan du i det minste være voksen nok til å stå for det etterpå.
   Om man skal være så kverulant og henge seg opp i definisjonen av et ord, så kan vi vel være enig om at innlegget ikke er mobbing. Men å påstå at innlegget var ment som en latterliggjøring av deg selv, når det er veldig tydelig at du parodierer (definisjon: etterligne på en latterliggjørende eller lattervekkende måte) Rasmussen, så blir det rett og slett litt patetisk.
   Du driver en blogg, du ønsker lesertall, og denne gangen falt ikke stuntet ditt i god smak hos enkelte lesere. Det er greit, man kan ikke glede alle, men stå i det minste for eget valg, uten å ro deg bort med halvgode unskyldninger i etterkant.

  61. It’s a game…. Hærlighet, det er blogging og spill, Anna veit hvordan å lage storm, og lage innlegg ho VEIT nettopp vil få noen til å reagere. Tipper “offertalen” allerede var skrevet, og at ho blei fornøyd når ho så ho bare kunne trykke på del…
   Ho sitter ikke hjemme og syns synd på seg selv nå, fordi noen reagerte på bildet ho la ut av seg selv på alle fire med puppa løs mens ho legger teppe. Liksom..
   Dessuten kalles ikke dette Christina gjør for mobbing, det er humor, slik du finner det blandt hele komi Norge 🙂
   Sier det igjen, It’s just A GAME!

  62. Garantert folk som kjeder seg i sitt eget liv som føler for å henge deg ut som mobber og kan vedde på det ikke er noen av dine faste lesere- fordi dette er folk som ikke skjønner selv-ironi eller humor. La oss håpe de aldri går på stand-up hvis de er så hårsåre. Jeg derimot gleder meg hver dag til nye innlegg fordi du sprer så mye glede med din personlighet. Jeg digger deg Christina! Du er virkelig en person å se opp til. Ha en fin dag 🙂

  63. Uff, så flaut Christina. 35 år og behov for å tråkke på andre på denne måten. Kan ikke se hvordan dette er humor eller “å ha det morsomt på egen bekostning”. At du prøver å ro det hele inn ved å spille offer og krangle på def av mobbing er bare trist. Offerrollen kler deg dårlig, men når det er sagt er det jo det du har vært siden fylte 19?

  64. Kjære vene! Dette er absolutt ikke mobbing – les hva mobbing er. Rasmussen har mer enn lagt til rette for reaksjoner som dette blogginnlegget, og jeg syntes det var veldig morsomt gjort av Christina. Hvis Rasmussen syntes dette var fælt, så bør hun tenke litt på hvordan hun eksponerer seg selv.

  65. Du er rå Christina! 😀 Ditt innlegg var hysterisk morsomt, og noe Anna burde ha forventet når hun postet et sånt bilde til et innlegg om oppussing. Anne skriver selv at hun tok på en T-skjorte slik at hun kunne poste bilder til innlegget, men hun velger likevel å publisere toppløsbildet (?). Hun er voksen og kan selvfølgelig poste hvilke bilder hun vil på sin egen blogg, men hun har tatt seg tid til å sladde bildet og det var ingen tilfledighet at det havnet på bloggen + instagram. Blogg, standup og mange tv-program osv. finnes for å underholde og engasjere og er levebrødet til mange nordmenn. Hvis man ikke kan tulle og pariodere andre mennesker blir det jo veldig kjedelig..? Anna har drevet Norges største blogg i mange år, og det overrasker meg faktisk at hun ikke velger å se humoren i dette. Og at det kommer fra en blogger som deg Christina gjør jo bare alt ENDA morsommere. Som Peter skriver ville den “gamle-Christina” ikke engang være avbildet på hans blogg og PLUTSELIG poster DU et sånt bilde. Sykt kult og viser derfor en STOR dose selvironi fra din side. Håper og tror at dine faste lesere skjønner greia. Stå på! Er det lov og håper på at du i fremtiden kommer til å pariodere andre kjendiser? 😀

  66. Til Carine over her: Hva faen er galt med deg?
   (Og hvor gjennomtenkt er man, når man skriver til noen at personen tråkker på andre, og er nedlatende, når man i neste setningen gjør akkurat det samme selv, egentlig?)

  67. Nei, det kan ikke kalles mobbing. Jeg har et veldig godt inntrykk av Christina gjennom bloggen, og Konatil er fortsatt den bloggen jeg leser oftest!

  68. Morsom parodi! Anna legger vel heller opp til det selv, med et oppstilt bilde hvor hun må poengtere at jenter også kan pusse opp… Kan sikkert telle på èn finger hvor mange jenter i Norge som pusser opp i bar overkropp! Haha! 🙂

  69. herlighet hvor sarte folk er! Når man legger vegg til vegg teppe med puppene i det fri, og poster bildet på internett, da får man tåle at folk tuller litt med det! Hvis jeg hadde malt taket i stilletheler uten truse og lagt ut bildet på nettet, hadde jeg forventet at noen kanskje gjorde noe mer ut av det! Det er nemlig en litt uvanlig ting å gjøre- og kan derfor oppfattes som morsomt! Folk får fader meg ta seg en humorpille eller to! For en fremtid vi skal gå i møte når det skrikes mobbing og rasisme for hver eneste lille spøk! Idioti! Det var humor! Det var morsomt! Fortsett med morsomme ting! Takk 🙂

  70. De som mener dette er mobbing har vel ikke lest bloggen din lenge nok til å forstå hva slags humor og selvironi du innehar! 🙂 Takk for at du nok en gang har fått meg til å grine av latter! Bloggverden trenger flere som deg <3

  71. Det innlegget var jo bare super morsomt 👍😊 tok det absolutt ikke som mobbing eller frekt ! Stå på videre og ikke bry deg om alle nett trollene som bare er til for å kverulere og krangle 👍😂😍

  72. Syns ikke dette er mobbing, men det var kanskje ikke det snilleste du kunne gjort!, men ingen er perfekte Når Anna velger å legge ut slike bilder av seg selv, er det jo for å få en reaksjon, og som deg tenker jeg at det å pusse opp uten klær ikke er det mest naturlige å gjøre. Man skal ha et naturlig og sunt bilde på det med kropp, og det føler jeg du får fram mye bedre i ditt innlegg en i Anna sitt. Syns også det er veldig rart at ingen klager like mye på Burøe som deg, hvorfor er det komisk når en mann gjør det og ikke en kvinne!?
   Fortsett med det gode budskapet du formidler her på bloggen, du er den eneste bloggeren jeg syns er vært å lese, nettopp fordi du sier ting som det er, og viser at alle har sin egen hverdag med ulike utfordringer! 🙂

  73. Hei.
   Ha ha… altså gå inn på imgur og se alle gifer og memer som har blitt laget av både kjendiser og vanlige folk i forskjellige situasjoner. (tenk alt trump får gjennomgå)Legger du ut ting pp nett..ja da kan bilde,lyd,video bli brukt til mye rart. Når du legger ut et bilde i stram bukse,puppeløs og med bua rygg…ja da vet du at du får mye klikk. Go Christina..dette er ikke mobbing..du prøvde jo bare å legge gulv selv puppeløs…vi må jo alle prøve noe nytt 😉 altså når du er blogger som henne…da må du tenke over hva du legger ut og hvordan folk vil.kunne reagere på det. Tåler man ikke troll,negative kommentarer og parodier…da bør man være litt mer forsiktig. 😉

  74. Jeg har blitt mobbet som barn og det var mye verre enn en parodi. Du er veldig fin på håret forresten! Hvilke produkter bruker du? 🙂

  75. Den nye norske folkesporten.
   Indignasjon.
   Kjennetegnes først og fremst med at man trår til og er indignert på andres vegne.
   Ytterligere kjennetegn: All sans for sunn fornuft forsvinner, og man nekter å høre på andre. Man er overbevist om at den som blir omtalt er blitt fornærmet på det sterkeste. Ingen krav til logisk argumentasjon. Alle motargumenter avvises uten videre.
   Eller sagt i klartekst til dem som ikke forsto ovenstående:
   At MtM legger ut et toppløsbilde av seg selv gjør hun KUN for å få “klikk” og kommentarer.
   At noen av kommentarene så ikke er positive… WHO CARES!
   Om du virkelig er så DUM at du mener at det eneste du skal ha når du legger ut toppløsbilde på nett er kommentarer av typen “så store puppene dine er, bestemor” betyr at du faktisk bør tenke deg om en gang til om det å blogge faktisk er noe du bør drive med.
   MtM har i dette tatt av seg på overkroppen, latt seg avbilde i “arbeidspositur” og sier at “dette er helt naturlig”. Som det sikkert er.
   Men det er også de samme positurene som toppløsdamer har brukt i alle år… dere vet de damene som det har vært vanlig å se ned på fordi de “selger seg”…
   Men glem nå det og la indignasjonen herske!
   For her har vi mulighet til å bli skikkelig indignerte på vegne av en voksen person som vi i alle våre kommentarer kommer til å fortelle at VI faktisk ikke anser å være voksen nok til å ta ansvar for egne handlinger!
   Dere ser at det er det dere gjør? MtM er en trebarnsmor i 20-årene som halve Norge nå anser må beskyttes mot seg selv og andre bloggere fordi hun ikke er istand til å ta vare på seg selv…
   Det er NOEN som bør skamme seg her, men det er ikke de andre bloggerne!

  76. Det som gjør at eg har lyst å legga meg ned i fosterstilling, e jo at folk ikke skjønne koffor detta blir så latterlig. Hadde innlegget te Anna handla om kropp, heilt fair, hadde det handla om kropp heilt fair og hvis det handla om kropp, heilt fair. Men at ho skrive at Jan bare plutselig stod der med kameraet gjør jo heile greiene lite troverdig.
   Anna har spilt opp alle kort nå, så fort ho e nummer to på blogglisto komme det noen sprell som detta , å ho gjør det jo kun for å komma på topp igjen, ingenting ant. Ditt innlegg var en gavepakke for ho. Men at den stakkars jento ikke snart får hjelp av de dåkke blogge under er jo en skam i seg sjøl.
   Syns du kan slappa heilt av eg Christina, du gjorde ikke noe galt. Hadde eg fortsatt vært aktiv som blogger hadde eg aldri klart å la være å kommentere denna stakkars toppbloggeren eg helle.
   Heia humor!!!!

  77. For å være helt ærlig, så synes jeg at det er like patetisk uansett HVEM som legger ut slike bilder offentlig.
   Det er jo helt tydelig at det skrikes høyt om å få oppmerksomhet, eller slike såkalte “clickbait”.
   Forøvrig ser man jo at det er en vesentlig forskjell på ditt,kontra den nevnte bloggeren, sitt innlegg. Og: man skjønner det også ekstra godt etter å ha saumfart sistnevntes blogg overskrifter.
   Selvsagt må en såpass profilert person, vente seg reaksjoner. Det skulle bare mangle.
   Og jeg personlig synes det er mer skremmende med denne glamoriseringen og idylliseringen av folk som ikke gjør annet enn å spille på kropp og utseende, enn å IKKE reagere og komme med motspill overhodet. Spesielt siden nettopp denne kategorien av folk, later til å spille en såpass stor rolle i dagens sosiale medier verden.
   Man skal selvsagt ikke mobbe, men det MÅ være lov å reagere, og da også ty til motsvar i form av humoristisk preg, slik du gjorde.
   Folk må se til å våkne opp fra den sinnssykt naive “rosa boblen” de lever i, for verden består ikke av bare rosabloggere og glamour. Og så må de se til å skjønne at ei heller deres favorittbloggere er perfekte, selv om de måtte ligge aldri så mye på toppen og være aldri så mye omtalt i media.
   Forresten; hvorfor har ikke “mamman til Michelle” kommentarer på sine blogginnlegg, hun som har såpass mange følgere?

  78. Hvis det var slik du mente det, kun som et humoristisk parodi, burde du kanskje skrive blogginnlegget på nytt igjen, eller tenke deg to ganger om hvordan du faktisk formulerte deg.
   “I mine to år som blogger har jeg tenkt at Anna Rasmussen og jeg har lite til felles. Ja, foruten selve bloggingen, da.” – Noe man gjerne sier om personer man har lite til overs for.
   Det var kanskje ikke mobbing per definisjon, men det var uthengig av en offentlig person foran tusenvis av leserne. Hva kaller man så det? Med så mange lesere sitter du på et stort ansvar over hva du legger ut og ikke legger ut, så skulle ønske du kunne tenkt deg to ganger om. Dine innlegg, og dine meninger, også de negative, påvirker leserne dine. Din intensjon var å få med deg tusenvis av lesere til å le AV en annen blogger. Ikke le med, men le av.
   Hvis meningen din aldri var å henge henne ut, kunne du ha omformulert innlegget ditt – det syntes ihvertfall jeg 🙂

  79. Folkens. Når ble Anna plutselig umyndiggjort? Hun er ikke per definisjon en “jente”, hun er en voksen kvinne. Hun er 20 år, og har siden hun ble 18 år lagt ut delvis eller helt nakne bilder av seg selv ved flere tilfeller. Det har skapt reaksjoner hver eneste gang, og hun viste godt at dette bilde kom til å gjøre det samme. Denne humoristiske varianten er en harmlaus reaksjon i forhold til det hun har fått tidligere. En person som velger å være offentlig velger også å bli harselert litt med. Det kalles satire, og er det minste man kan forvente når man legger ut bilde av at man pusser opp med puppene på tørk. Det man derimot ikke skal godta er mobbing, og dette er ikke mobbing. Ei skal man godta harselering og satire rundt sensitive tema, og dette er ikke et sensitivt tema.

  80. Jeg synes det var kjempemorsomt. En så erfaren blogger som Anna Rasmussen vet hva som skjer når hun legger ut et sånt bilde. Hun ønsker klikk, og hun ønsker oppmerksomhet rundt det. At hun ikke synes det er morsomt å bli parodiert, gjør det ikke parodien automatisk til mobbing.

  81. Norge er blitt så utrolig hårsår de siste 5-10årene! Anna Rasmussen visste nøyaktig hvilke reaksjoner hun kom til å få. Og at du parodierer henne litt, det må hun og hele Norge tåle. For hun fikk jo det hun ville; oppmerksomhet… Ikke bry deg om alt det tullet folk sier Christina☺️❤️

  82. Mammapoliti, moralpoliti, mobbepoliti – greit de finnes men noen ganger bør de rulle inn puppen! 😉 Digger deg! 🙂

  83. Anna er nok mye mer kynisk enn det folk tror, hun bruker seg selv og sine pupper ( i dette tilfellet) for å få klikk. Du tok henne på kornet, og det var det faen meg på tide at noen turte å gjøre.

  84. Jeg forstår ikke at folk ikke skjønner dette. Det var en uskyldig parodi, lignende blir gjort av komikere daglig. Du er en morsom person, som liker å bruke humor på bloggen. NULL STRESS FERDIG SNAKKA.
   Og den der “stakkars Anna”-holdningen er så utrolig paternaliserende. Som du skriver, hun vet akkurat hva hun gjør, og oppnår akkurat det hun ønsker = klikk, beundring av kroppen og penger i kassa. Om det er det hun ønsker, må det respekteres og anerkjennes som et valg gjort av en voksen person.

  85. Sier som Tusvik og Tønne: Generasjon krenk tåler ingenting. Stå på videre, koser meg med bloggen din!

  86. Hadde ikke Anna gjort det hadde ingen andre heller.. av og til tar bloggerene mye etter hverandre. Noen ganger blir det fort mye. Du å ørjan burøe gjorde det å sikkert flere også. Men selv om Anna gjør det behøver ikke alle andre å gjøre det vell? Hun kunne spart seg for det hun også, men dere er eldre enn henne å burde vite bedre? Selv om kropp er fint så er det ingen stopper for mange å lagre bildene å gjøre noe med dem:)
   Hilsen en leser du har mistet.

  87. Enig med Helen over her, Generasjon Krenk tåler virkelig ingenting. Det er nesten skremmende å lese det kommentarfeltet her, og tenk så trist å måtte leve et liv uten humor :/ Å kalle dette mobbing er patetisk. Tror det er mange som trenger å kvinne seg opp litt. Stå på Christina, du har ikke gjort noen ting galt.

  88. Nå må folk gi seg. Er det ikke en forskjell på parodi og mobbing?
   Men, nå sier jo psykologene at en av de tydeligste tendensene i den generasjonen som tilhører mammatilmichelle sin leserskare, er at mange av dem er livredd for krenking og derfor ikke klarer å skille krenkelse fra humor. (I tillegg til at mange ikke tåler litt motstand før de går i krenkefella).
   Det er synd, men gi dere da. Blogging er en business og MTM har i dette tilfellet tjent rått på at andre har valgt å parodiere henne, for så å legge ut et nytt innlegg om dette for å generere flere klikk. Det er en bedrift som blir skjøttet på bakgrunn av en klar markedsstrategi. Jeg tror det her går bra jeg!
   Leve lenge humor! 🙂

  89. Var innom Ørjan Burøes instagram. På over 500 kommentarer er det ikke EN som nevner mobbing, men når Konatil legger ut samme bilde er det ca 50/100 kommentarer som mener det er mobbing??? Hallo??? Hvorfor får ikke Ørjan noen kommentarer på dette? Er det kun mobbing når en kvinne med barn parodierer, men når en mann med barn gjør det samme så er det innafor? Hvem var dobbeltmoralske nå igjen?

  90. Å kjære folk… Christina, jeg håper VIRKELIG du ikke tar dissa kommentarene om mobbing og annen kritikk til deg. For vettu hva, SÅ mange ganger Anna har skrevet på bloggen sin at ho veit hva som engasjerer, provoserer og skaper debatt, og at det er på grunnlag av de tingene hun lager disse syke fortellingene, overskriftene som omhandler en bisetning i innlegget, og legger ut kontroversielle bilder så var ho SÆRDELES klar over hva detta ville skape. Hvem i huleste skriver “er det bare jeg som legger vegg-til-vegg teppe i bar overkropp?” Som om det er de to naturligste ting i verden, og mener det SERIØST? Ho har skapt seg et image som “dum” og kontroversiell på bloggen og det er det ho bruker for å hove inn penger nok til fjorten hus og seksten reiser i året. Detta var en bevisst handling av ho for å få klikk og jeg er helt sikker på at ho satt hjemme i stua si og tenkte “haha de tror jeg mener det seriøst og at jeg er den jenta jeg framstår som på bloggen.” Nei vettu hva, jeg håper og tror at hele framstillinga av Anna bare er et alias for å tjene penger og at du med ditt FANTASTISK morsomme innlegg i går bare hjalp ho til å tjene seg enda et hus på kypros. Ikke ha dårlig samvittighet for detta, Christina! Du har ikke gjort NOE galt – kun gitt en dose nordmenn en god og befriende latter 😀

  91. Og dette er grunnen til at jeg leser bloggen din fast og ikke Anna sin.. Jeg tok humoren i innlegget og å kalle det mobbing er faktisk et hån mot de som har opplevd mobbing selv. Trøst deg med at nettrollene bare gjør det eneste de kan, haha. Digger deg Christina!

  92. Har du tenkt og be Anna om unnskyldning, siden hun følte at du og andre gjorde narr av henne??? Hvorfor la du ut det bilde i bunn og grunn?? Er forskjell på og være 20 og over 30 år.. Hadde du et poeng med det??

  93. Til forskjell fra de fleste av oss her, så står du fram med fullt navn når du skriver – verden er dessverre full av nettroll som er tøff langt fra men langt fra tøff. Stå oppreist i stormen, Christina! Jeg liker humoren din og jeg leser Anna sin blogg. Ingenting der som tyder på at “hun ligger nede”, som blir antydet i et innlegg over her. Stikker man nesa fram, så er det alltid noen som biter på den. Det gjelder deg og det gjelder Anna.

  94. Ordet mobbing er dessverre et ord folk misbruker til de grader! Syns ikke at innlegget ditt var slemt, men hysterisk morsomt! Synd at folk er blitt så sære og ikke eier selvironi.

  95. Eg berre rett og slett diggar deg! Som ein som ikkje er ein trufast lesar-av noko blogg, så å er eg herved så glad. Glad for at humor i dag også kan leve vidare inn i den bloggverda eg ikkje forstår. Tenk at opp i alt av bloggar, eksistera det ei småbornsmor, med kvardagar og ironi-servert lett på eit sølvfat til oss andre som elskar kvardagar,ironi og har ei evne til å ikkje bli fornærma, på vegne av alle andre.
   Vi er her vi og Christina, og eg trur det er monge som oss!
   Lev vel, ihvertfall til neste gong eg hugsar på at det er meir enn trutmunnar og Nelly reklamar i blogg verda.

  96. flesteparten av folk som kommenterer mobbing har ikke peiling på hva mobbing er, og det gjør meg forbanna som tidligere mobbeoffer. en spøk er ikke mobbing. men å bli sparka, spytta, baksnakka og slått hver dag i 18 år..DET er mobbing.

  97. Jeg dør her!!! Så morsomt !!!! Men nå kjære konatil, ut i bassenget med deg!! Klemmer fra meg 😊

  98. Som foreldre prøver jeg å lære barna mine at det er mottakeren som definerer mobbing. (Uansett hva ordboka sier) Så selvom sønnen min og kameratene hans syntes det er uskyldig og tøys, så betyr jo ikke det at det er det? Hvis den andre parten ikke liker ertingen eller tøysingen, så gir man seg. Mobbing er et sterkt ord, men man skal ikke kimse av det heller.
   Jeg prøver også å lære sønnen min at litt må man tåle! Man kan ikke gå helt i kjelleren av litt erting/tøys som ikke er ment slemt.

  99. Du gjør narr av henne, det synes jeg du skal innrømme. Synes det er skikkelig dårlig gjort, og synd at det er slike verdier du vil sende videre til dine barn. Hvorvidt posituren var “tilfeldig” eller ikke har jo ingen ting å si, er jo fortsatt hennes valg. Du latterliggjør Anna og hennes valg, og det synes jeg ikke noe om. Det er greit at du legger ut bilde av puppene dine, men det er ikke greit at Anna gjør det samme?
   Og forresten, det handler heller ikke om hvorvidt du driter i om barna kommer til å se bildet senere, det handler om barna dine og hvorvidt DE synes det er greit eller ikke.
   Håper du er stolt av innlegget og sitter igjen med en god følelse etter å ha hengt ut et annet menneske på sosiale medier. Håper også du er stolt over verdiene du videresender dine barn.

  100. Ærlig talt. Blir dødsirritert over de som kaller dette mobbing! Det er en parodi ! Man tuller med en offentlig handling som en offentlig person gjør.! og hvorfor får mannlige komikere tulle med det meste uten noen kaller dette mobbing ?? Diskriminering av verste sort ! Skjerp dere jenter / damer som tydeligvis er ihuga a.r fans ! Dere nedgraderer det kvinnelig kjønn med å kalle dette mobbing! Tåler vi damer ingenting? Tror dere a.r ikke klarer å stå opp for seg selv? Trenge hun deres hjelp?? Er hun så stakkarslig som dere skal ha det til ? Og A.R selv . Slutt å gjør deg selv stakkarslig! Det er ingen som tror på det uansett! Du tjener fett på disse stuntene dine.. og det skal du ha! Genialt er det!

  101. Skremmer meg litt at folk tror Anna gjorde dette ubevist. Folkens, hun driver en millionbedrift, tjener mere enn de fleste på sin alder. INGENTING av det hun legger ut er tilfeldig. Så når det kommer et blogginnlegg ut om at man pusser opp med puppene hengende ut (noe jeg aldri har sett eller hørt folk gjort før, men hver sin greie) så er det ikke slik at det ikke er nøye kalkulert. Hun VET det skaper rekasjoner og masse klikk. Så når andre bloggere velger å se humoren i det og “etterligne” henne så er det vel bare gøy og noe hun 100% vist kom til å skje.

  102. Nå har jeg ikke lest alle kommentarene, for det var maaaaange. Men jeg tenker som så, at hvis du er en kjendis, om det er i kategori A eller C eller hvor det måtte være i alfabetet, så må man tåle å bli parodiert? Hvor mange komikere har ikke parodiert kongen? Statsminister? Morten Harket? Osv…. Har aldri sett skrevet at Christian Valen, f.eks, har blitt anklaget for mobbing gjennom alle hans parodier? Litt selvironi får man tross alt ha når man helt frivillig viser frem livet sitt til hele Norge.

  103. TAKK! Jeg ble mobbet nærmest hver dag, både fysisk (kvelt og slått) og psykisk (i form av offentlig ydmykelse og skjellsord som feks hore osv) fra første klasse og opp til syvende klasse, på ungdomsskolen ble jeg ikke direkte “mobbet”, men utelatt. Så tusen takk, Christina, for at du faktisk står i stormen, og motsier de som påstår at dette var mobbing! Mobbing er alvorlig, det er et begrep som ikke skal misbrukes, folk må skjerpe seg når de slenger ut ordet “mobbing” for hver eneste lille ting.

  104. Altså jeg så på innlegget ditt som i samme sjanger som “jeg ler med deg og ikke av deg”.
   Når jeg så innlegget ditt hadde jeg allerede lest alle frekkhetene i kommentarfeltet til Anna. Så jeg så faktisk på ditt innlegg som at du støttet Anna på hva hun postet.
   Synd vi voksne ikke klarer å leve etter regelen “har man ikke noe fint å si så hold munnen”

  105. Det du og orjan viste var god humor 😄 Anna sitt bilde var oppstilt og bare for å vise en fin kropp. Dere var ironiske, men mobbet slett ikke! Nå har hun lagt ut nakenvideo.. Hun er tydelig stolt av kroppen sin og med all grunn. Men at dere er mobbere er å fornærme de som virkelig blir mobbet.

  106. Det er utrolig dårlig å dra mobbekortet for noe sånt, da har man virkelig ikke skjønt hva mobbing er.
   Jeg må innrømme at jeg syns bildet hennes var litt teit, og tilhørende tekst. Helt greit at hun legger gulv toppløs, men å legge ut bilde av det på bloggen, toppløs og i den posituren, mens hun fabler om at det ikke er en ting damer ikke kan gjøre og om det bare hun som legger gulv toppløs, det ble litt kleint. Du ber egentlig om at noen skal kødde med deg da! Og det er stor forskjell på en kødd og mobbing!
   Men videoen hun la ut i dag(?), den var litt morsom. Jeg skjønner fortsatt ikke behovet for å kle seg naken foran alle sammen, jeg liker i alle fall å bevare litt privat for bare mannen å se 😉 Men det var en sånn skikkelig fuck you til alle sammen, og det var litt morsomt!

  107. Hahahahahhahah. LER HØYT! Anna er bare ut etter oppmerksomhet å at folk skal “synes synd på hun” drit morsomt innlegg. Dette er bare humor. Legger du ut et slikt bilde må en ta konsekvensene også. Stå på du! Digger bloggen din å at du får oss lesere til å le høyt når vi sitter å leser på nettet<3

  108. Helt enig!!! Dette er ikke mobbing, folk slenger rundt seg med det ordet altfor fort. Jeg digger bloggen din og ditt fristed. Føler vel at du “gikk i fella” Som Anna hadde satt opp:( For det mener jeg at det er, hun var jo kjapt ute med et nytt innlegg om at dette ikke ville vært en sak om det var en mann i bar overkropp. Vel, det er jo forskjellen på menn og kvinner.. Vi har pupper, ikke menn.. Hun visste jo at det ville skape en storm og masse oppmerksomhet før boka “naken” kommer ut, beleilig.
   Håper du fortsetter som før og børster skuldrene for nett-troll “kritikk”
   🙂

  109. Anna la ut bildet for oppmerksomhet, så jeg synes det er på sin plass at hun fikk litt negativ sosial feedback. Latterlig at hun tar offerrolle når det er hun som spiller opp til dans i utgangspunktet. Digger deg! Stå på!

  110. Kjære Christina. Er du den mammaen i barnehagen som gjør narr av andres barn fordi de er annerledes? Sitter du hjemme og vitser om det ved middagsbordet? “Bare for morro skyld”? “HAHA, Ole går så rart. Per sine klær matcher ALDRI” La oss le av det alle sammen!! Er du klar over hvilke holdinger du overfører til barna dine???
   Jeg håper datter din aldri opplever å bli hengt ut av voksene damer slik du henger ut andre. Jeg håper hun får seg forbilder som viser henne at man skal støtte hverandre og heller se etter det gode enn det som er rart/annerledes. Visste du at det er mottakerens opplevelse av hendelsen som definerer hvorvidt det er mobbing eller ikke? Tenk deg om to ganger er du grei. Du er tross alt mamma, du bør vite at man ikke skal henge ut andre for å få oppmerksomhet selv. Ønsket du å støtte Anna? Da kunne du dedikert et innlegg til “free the nipple”, der du la ut eget bilde som støtte. Det hadde dog ikke gitt like mange klikk, så da er det vel bedre å rakke ned for å skape debatt?

  111. Anna vet jo veldig godt hva hun gjør. Det bildet ble jo kun lagt ut for klikk og penger , og prisen for alt som deles av sex sandaler , familiefeider , den må vel barna hennes betale.
   Hun må jo forvente reaksjoner , hun har jo gjort nakenstunts før , men hun tåler jo hverken kritikk eller annet , og selvironi tror jeg du må lete langt etter for og finne i den dama. Hun syntes jo det var ” forferdelig ” att du la ut samme bilde. Hun er en forvokst sutrete drittunge , med liten / ingen selvinnsikt , intet annet. Som selger sjela til barna sine for penger , og familiekonflikter blir lagt ut under en lav sko , sikkert kjempe hygges for barna og lese etter hvert. Jeg skjønner ikke hvordan du kan mene att hun har er bra blogg. Og legge ut nakenbilder , provoseringer og familiefeider .. Det kan jo enhver gjøre bare man er villig nok til og selge sine nærmeste for cash .. Det hele er bare nitrist.
   Anna R hadde en fin blogg en gang , men den forsvant litt etter litt. Etter hvert som hun tok avtstand fra sin mor og øvrig familie. Og etter Jan er du kun provokasjoner , ingen fine koselige innlegg lenger , dessverre !

  112. Er så enig med deg her og det eneste jeg mener du tar feil på, er det om at Anna har nok selvironi til å se meningen bak, for det har hun ganske så dessverre ikke.

  113. Herregud folkens. Dette er så gjennomtenkt fra Anna sin side. Hun elsker å vise seg frem så det er klart hun postet det bildet fordi hun visste hun ville få reaksjoner. Så har hun nok hatt lyst til å poste den videoen i bassenget lenge, og da brukte hun puppebildet forså å kunne poste videoen senere fordi “kropp er kropp”. Christina er ingen mobber, skjerp dere. Jeg hadde vært utrolig flau om min mor holdt på sånn som Anna, hun bør virkelig ta seg sammen.

  114. Haha, mobbing er det i alle fall ikke! Som blogger må man jo regne med at sånne bilder blir tulla med! Vi kvinner tar ofte oss selv litt for høytidelig, og det er godt å se noen som faktisk tør å fleipe litt. Og ja, den som legger ut sånne bilder ønsker jo oppmerksomhet, og må regne med litt snækkis! 🙂 Stå på!

  115. Når komikere parodierer og lager satirer er det utrolig morsomt fordi de vet hva de holder på med, og man vet at det er humor som ikke er lagd for å tråkke ned andre.
   Men Christina, du er en så godhjertet person, at det blir rart når du lager “parodier”, som du lagde for å prøve å være morsom. Hvis du ikke er komiker, eller vet å lage parodier, er det vell lurt å starte med å lage parodier som ikke går ut over andre? Måten du gjorde det på fikk det til å virke som du prøvde å tråkke litt på Anna. Selvfølgelig mente du det jo ikke slemt, men vær så snill å ha en forståelse for at leserene dine og Anna synes det var slemt, og vær så snill å kom med en unnskyldning.

  116. Okei nå kjenner jeg at jeg blir flau og ikke minst lei av alle negative kommentarer her …..jrg ser ingenting av uthenging å jeg ser ingenting ang at anna blir ” mobbet ” … det er jo bare på gøy… anna la jo ut bilde for å lage litt oppstyr å snakkis…hun la jo ikke ut bilde fordi hun er seriøst toppløs når hun vasker. Er jo på denne måten anna tjener penger på ved å få folk til å følge henne ..syns mange kommentarer her er direkte slemme å jeg syns at ” kona til ” bør få mange beklagelser for deres oppførsel…. Nei jeg tok spøken me en gang å jeg syns den var kjempe gøy 🤣🤣😅😅

  117. Det er trist å tenke at du er såpass mye eldre enn Anna å faktisk kan legge ut slik å skrive sånn du gjør på det ene innlegget om henne.. du er voksen har 3 barn? Skal du ikke være et forbilde? Du skriver ikke slik om andre da. Hadde det vært meg hadde jeg spart meg for dette innlegget. Fordi du er bare desperat etter liker klikk. Men nå har jo Anna lagt ut en film der hun svømmer naken, skal du gjøre det også?
   Synes du er jævla drøy..

  118. Lurer på om “anders” ikke egentlig heter Jan Rasmussen og går fotballfruemannen en høy gang i å forsvare kona si i det offentlige når hun har driti seg ut og ikke skjønner det.🤔 Dette med vegg til vegg teppe er jo tull og tøys, kunne hun ikke bare legge ut et vanlig puppebilde som hun sikkert har flere av.

  119. Mobbing er verst for den som føler seg mobbet. Vi har forskjellige grenser for hva som er ok og ikke. Det må være opp til hver enkelt å bestemme om han/hun føler seg mobbet. Andre kan ikke bestemme hvilke følelser en annen person har. Jeg syns vi må oppføre oss slik at vi ikke risikerer at andre føler seg mobbet, for opererer vi i gråsonen kommer vi helt sikkert til å få andre til å føle seg tråkket på, på et eller annet tidspunkt. Vær snill med hverandre, livet er for kort til noe annet.

  120. Klarer ikke å forstå hvordan noen kan tolke dette som mobbing jeg.. Synes denne type humor er GULL! Legger man ut et toppløs-bilde av seg selv i et innlegg om å pusse opp soverommet – DA må du forvente reaksjoner på både godt, vondt og morsomt. Ikke glem at Anna faktisk legger ut disse bildene for nettopp reaksjoner.
   Det er TULL at så mange skal forsvare Anna med at “stakkars jenta, vet ikke bedre”, hun er en voksen trebarnsmor som velger å legge nakenbilder på nett unormalt ofte. Er det noen som burde få “kjeft” her er det vel typen og familien som burde få skaffet jenta noe hjelp snart..
   Det er sant som du sier, jeg er så lei av at det skal være konkurranse om hvem som lettest og først kan føle seg både krenka og mobba. Heia humor og selvironi!

  121. Hei! Jeg synes innlegget var utrolig morsomt!! Anna vet godt hva det innebærer å legge ut et sånt innlegg, så når det dukker opp parodier og i andre medier, så burde hun forvente det.
   Synes det var en utrolig morsom parodi, ikke bry deg om de som sier det er mobbing, for de vet ikke hva det betyr.
   Er man en offentlig person, så må man tåle å få reaksjoner, noe Anna tydeligvis ikke gjorde, men som kanskje var målet hennes likevel?
   STÅ PÅ, ELSKER BLOGGEN <3

  122. Jeg blir helt paff av hvor hårsåre man plutselig skal være. Dette er ren humor. Lurer på hva dere ser på TV på fredagskveldene, for der sendes det mye verre ting enn et lite parodibilde. Kan vi ikke myke opp litt, for det er dét denne “liksomperfekte bloggverdenen trenger”. Denne bloggverdenen hvor det plutselig er helt normalt å legge teppegulv med pupppene fri… Heia Christina!

  123. Synes du er tøff, jeg! Og parodi er også en vanskelig sjanger som noen kan oppfatte feil til tider. Reaksjonene denne gang er jo til å bli “helt kongle” av 😉

  124. Jeg lo godt av innlegget ditt selv, men får faktisk litt vondt av Anna Rasmussen også. Hun henviser til din blogg og kaller deg for en mobber, det at du legger frem definisjonen på mobbing fra SNL er en ting, men hun OPPLEVER det som mobbing. Har ikke det noe å si? Selv om man har humor og man får mange til å le, så går det virkelig på bekostning av noen andre..
   Hadde jeg vært deg, så hadde jeg i det minste hatt et snev av dårlig samvittighet. Liker deg og Peter utrolig godt fra før av, men det her lyser ikke forbilde.

  125. Så mye usaklig drittkomentarer…. Christina er voksen, Anna er voksen. Dere som har kommentert her er ikke voksne og jeg synes dett kommentarfeltet ligner mer på mobbing enn hva innlegget gjorde 😊 Kom dere opp av sofaen folkens å få dere et liv, sure bitre mennesker. Dette er humor 😁

  126. Men nå lurer jeg litt om Anna har kommet frem til en ny forretningside, og prøver å gjøre bloggen sin mer om til Lotta-Ninja sin blogg, med 1 nakenbilde og 2 nakenvideoer på rappen. Hun ser jo at det er penger å tjene på nakenhet, i og med at hun nå har 113369 lesere.
   Den første videoen var litt morsom, fordi den var litt sånn fuck you til resten. Selv om jeg ikke skjønner mange damers behov for å vise sine meninger med nakenhet. Sjeldent jeg ser menn gjøre det samme, liksom. Men nå blir hun igjen et parodi på seg selv. Hun har sine lysglimt innimellom, men i de siste årene syns jeg bloggen hennes stort sett har bestått av drama. Og jeg får litt vondt av menneskene hun henger ut på bloggen sin, for de har faktisk ingen mulighet til å forsvare seg. Så jeg har egentlig mistet all respekt for henne som blogger, og leser egentlig ikke bloggen hennes, selv om jeg har fått med meg dette nakenhetsopplegget nå, og innimellom annet drama igjennom media.
   Det jeg ikke helt skjønner er hvorfor hun har satt 18års-grense på videoene sine, om hun virkelig mener at nakenhet er så naturlig?
   Også kjenner jeg at jeg er glad for at jeg slipper å finne nakenvideoer av mamma og pappa sammen, der pappa driver å tjafser på puppene hennes i tillegg, på nett. Og at jeg har sluppet gjennom hele oppveksten min at noen av vennene mine har funnet slike videoer av mine foreldre.
   *Det er lov til å tenke litt fremtidsrettet, spesielt når man allerede har barn*

  127. Hvor skal man starte på dette håpløse i-lands problemet?
   Utgangspunktet starter i et narsissistisk forsøk på å skaffe seg oppmerksomhet, og kaller det for likestilling og feminisme. Totalsummen: Latterlig og tragisk fra ende til annen.
   Neste utspill i denne narsissistiske leken, din person og bloggs humor på hennes bekostning. Hvorfor skal hun få all oppmerksomheten? Må kare til seg alt man kan få? Og selv om du fikk uvitende kvinners latter med deg, så forstår du ikke at du latterliggjør deg selv?
   Da har to meningsløse blogger fått sitt av oppmerksomhet på hvert sitt grunnlag, men narsissismen sprer seg videre til andre kvinnelige bloggere som trenger sin del av søkelyset. Nye tragikomiske bilder dukker opp av toppløse kvinner i sitt dagligdagse liv.
   Og selvsagt, kaller det for likestilling og feminisme. Tragisk fra første, til andre og innspillene deretter. Eller narsissisme satt i system.
   “If you scratch my back, I’ll scratch yours”.
   Dette er hverken feminisme, likestilling eller mobbing. Det er bare deres konstante behov for oppmerksomhet.
   Hva blir neste innslag?
   Mitt tips: Skriv gjerne humoristisk med skråblikk på diverse av samfunnets rariteter, men med anelser av fornuftig innhold.
   Erik

  128. Du mente deg mobbet av naboen i fjor pga en kommentar på KG (veldig lite mobbing i den kommentaren), men du mener at du selv ikke mobber? Se deg selv i speilet og si det til deg selv.

  129. Jeg får en følelse av at de som mener dette er mobbing er unge folk (typ under 25).
   Å grunnen er enkel. Det kalles livserfaring. Man ser ikke dette like godt som ung. Men når man får noen år til på seg så skjønner man at dette kun er humor. Det er jo egentlig ikke noe å hisse seg opp for. Det finnes så myyye annet her i verden som er urettferdig/trist osv som man kan engasjere seg i. Dette blir nesten for dumt i mine øyne.
   Dette er bloggere folkens! Både Anna og Christina. Å det eneste de gjør er å gjøre jobben sin. Og det veldig godt også ☺ Da reaksjoner på en eller annen måte er jo det som ønskes fra en blogger 😉. Å to bloggere tjener jo på å skrive om hverandre (flere klikk fordi den som leser den ene går inn på den andres for å lese hva det dreier seg om).
   Digger deg Christina 😁 (lo godt fordi jeg så humoren i det og ikke noe annet).

  130. Stå på! Har fulgt bloggen din siden oppstart å syns du e kjempe artig! Liker inleggan dine så når æ les gjennom kommentarfelte no får æ helt bakoversveis av det enkelte skriv. Nei fortsett sånn som du gjør, klem fra nord <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg