Hvilken farge til kjøkkenet?

Hvilken skal jeg velge??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gråblå, grågrønn, grønngrå eller blågrå 🙈
 

Jeg vet hva du tenker – male over leoparden, da gitt! Jo, det føles det litt rart – ikke bare må dette være tapet av skikkelig kvalitet, men Peter har i tillegg blitt veldig glad i mønsteret og mener vi burde droppe hele male-prosessen.

Men vi må jo overflate-fikse litt! Det føles rart, men som jeg har nevnt før, handler det jo bare om å gjøre huset om til vårt hjem. Og da må det farger til 🙂

Jeg har fortsatt Warm-Blush-katastrofen friskt i minne, og vet derfor at de bittesmå prøve-lappene man får i malebutikken ikke på langt nær er nok til å gi noe inntrykk på veggene hjemme. Det er jo så mange ting å ta hensyn til!

Er det mye eller lite dagslys? Refleksjoner fra thuja-hekk? Lite rom, stort rom, er listene hvite eller eggehvite? En jungel av ting å tenke på dersom man er nøye! Så denne gangen har jeg klattet på maling både her og der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvordan ble denne fargen mot kjøkkenbenken, egentlig?
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og hvordan ble denne fargen der det er lite direkte sollys?
 

I første omgang er det kjøkkenfargen jeg nå ønsker å få på plass, vi har nemlig bestemt oss for å male stua og TV-hula hakket mørkere. Så nå prøver jeg å finne en farge som føles som en farge, uten at den verken blir for mørk eller for knæsj.

Etter å ha hatt grå stue i fem år, er jeg klar for noe nytt – og har lagt min elsk på grå-grønne og grå-blå nyanser.

Disse alternativene har jeg kokt det ned til:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ser jo nå at de er ganske like, noen av dem 😆
 

Den øverst til høyre hadde blitt gammel, derfor ser den rar ut.. (Men det er den fantastiske blåfargen jeg malte på TV-veggen)

De to blå nederst er begge St. Pauls Blue (som vi har på soverommet og aldri går lei). Siden vi er så glad i den fargen tror jeg det går mot den i TV-hula, selv om det nok blir mørkt. Jeg må nok lage noen test-flekker, hehe.

De andre fire står det altså om nå til kjøkkenveggene, og alle skal være gode matcher til St. Pauls Blue. Det er jo viktig siden rommene går over i hverandre 😉 

Hodet mitt er på grubler’n – stort sett sitter jeg sånn hver gang vi er i huset:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tenke, tenke, tenke..
 

Så til det store spørsmålet: Hvilken farge tror du blir finest på vårt nye kjøkken? Øverst til venstre? Eller den ved siden av? Nederst til venstre eller nederst til høyre? Fargene har selvfølgelig navn, men tenkte det var litt ekstra gøy å ikke nevne dem helt enda 😉

Men for enkelhets skyld, her er en rask inndeling i nummer. Legg gjerne igjen et pip i kommentarfeltet, jeg trenger din hjelp 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

/ 💆🏻😍

114 kommentarer

Siste innlegg