Hvite løgner og bulk i bilen

I flere uker har jeg angret. Han trodde jo vi fortalte alt til hverandre. Ingen hemmeligheter i dette ekteskapet, ingen hvite løgner, ingenting. Men så skjedde det med garasjen.

For som nevnt tidligere på denne bloggen, startet dagen min med et smell for noen uker siden, da jeg rygget i garasjen. Jeg bestemte meg raskt for å la være å si noe til Peter da jeg oppdaget at hengerfestet hadde tatt støyten, men “dessverre” ble jeg tatt på fersk gjerning da Peter fikk med seg hele opptrinnet.

Først og fremst var Peter i sjokk fordi jeg hadde klart å smelle bilen i veggen. Det skulle jo ikke være mulig. Hvordan hadde jeg klart å miste oversikten etter å ha rygget bilen på plass på samme måte i månedsvis?

Men det var noe helt annet som stakk dypere. Han visste, at jeg visste, at jeg hadde tenkt til å late som ingenting. Hvilket var sant, jeg hadde jo ikke tenkt til å fortelle ham hva som hadde skjedd. Bare en liten hvit en. Pytt sann.

Så i flere uker har dette gnagd litt på samvittigheten. For det er klart man forteller partneren sin at man har vært litt uheldig! Ikke at dette var en stor ting, men det åpnet liksom døren for at det likevel kanskje kunne finnes en hvit løgn eller to i dette ekteskapet..

Samvittigheten min har altså pepet litt. Helt til i dag.

For i morges skulle jeg kaste søppel, og da oppdaget jeg noe jeg ikke har lagt merke til før. Hva i huleste har skjedd på andre siden av huset, der kun Peter parkerer bilen..?

Bulk bulkersen

 

Hva i all verden har skjedd med den store blomsterpotten min?! Dette er jo ingen liten bulk akkurat, her må det ha skrapt ganske greit!

Ikke aner jeg hva som har skjedd, men det er i alle fall ikke meg! Ikke har jeg hørt noe om denne lille hendelsen tidligere heller, for Peter har ikke sagt et ord. Vandrer bare rundt, stille som en østers, og later som om ingenting har skjedd.

Men Peter, du trodde kanskje at du visste at jeg visste om det med garasjen? Vel, nå er det jeg som vet at du vet at jeg vet om blomsterpotta og hengeren. Så, mon tro om ikke maktbalansen plutselig er gjenvunnet i dette ekteskapet 💥😎

/ Mvh, kone med den reneste samvittighet 😆🚗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg