Lovely Ashley 😂

Vi satt rundt middagsbordet i ettermiddag, på besøk hos mamma og pappa. Mamma hadde laget en nydelig aspargessuppe, og stemningen var prima.

Plutselig påpekte Peter at det i dag er nøyaktig én måned igjen til jul. Samtalen penset over på når det er greit å sette opp juletreet, for i år har familien Klonk nemlig funnet ut at vi skal prøve å få det på foten helt i starten av desember. Det er jo tross alt en mørk måned, og ventetiden er dessuten den triveligste!

Pappa sa han gledet seg til å få på lysene på treet på verandaen, og mamma sa seg enig i at man like gjerne kan pynte så tidlig som mulig.

Og julefilmer da, hvilke julefavoritter hadde vi planer om å få med oss i år?

Peter begynte å ramse opp noen yndlinger: Askepott, Home Alone, The Holliday, og hva med Elf?

Men så kom mamma plutselig på noe. En film hun virkelig hadde sansen for, en film hun ikke fikk sett i fjor, men som hun hadde sett flere ganger før. En sånn skikkelig julefilm som var både trist og fin og morsom på en gang.

Og var det ikke Hugh Grant som spilte en av hovedrollene, da?

Men før verken Peter eller jeg fikk sagt hva filmen het, hoppet mutter’n i stolen av glede – for hun hadde åpenbart kommet på det selv, og ropte i ekstase:

– “LOVELY ASHLEY!”

Peter og jeg knakk fullstendig sammen da vi innså at hun hadde misoppfattet navnet bare bittelitt, og det tok enda et par minutter før vi fikk hikstet fram at det muligens kunne være “Love Actually” hun tenkte på..

Så nå har i alle fall julefilmen over alle julefilmer skiftet navn i denne familien – og en ting er i alle fall sikkert: Det blir ikke jul før vi har fått med oss Lovely Ashley 🙋🏻❤️😂

Mutter’n på snap ❤️

/ Les mer om mutter’n her: Krampelatter og flauepute 🙈

6 kommentarer
  1. Vi er i samme båt! Svigermor syntes han “Jonas Bård” pleide å løpe så fort. Usain Bolt der, altså…

  2. Lovely Ashley 😀 Dette er en nydelig film som jeg nok har sett hvert år i ganske mange år. Det ble et opphold denne julen, men da har man også The Holiday som gjør nytten!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg